Idei de manichiură pentru acest sezon (P)

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Marți, 09 ianuarie 2018, 15:33
Nail artista Helena Elena (foto) îți recomandă să optezi pentru o manichiură de calitate care să te facă pur și simplu fericită! În 2018 se poartă unghiile colorate și decorate cu multă pasiune și dragoste. 

Nail Artist Helena Elena

Pe pagina de Facebook a salonului BeautyCenterVogue Rădăuți găsești postări despre modele, dar și sfaturi utile pentru o manichiură în tendințe și care va atrage atenția. În acest sens, nail artista Helena Elena îţi vine în ajutor și te învață totul despre îngrijirea unghiuţelor tale şi alegerea modelului perfect de manichiură. Specialista suţine că femeile ar trebui să poarte manichiura care le reprezintă cel mai mult, iar pentru un design original nu trebuie neapărat să fie ales cel mai sofisticat model.

Mai jos, îţi prezint cele mai actuale idei de manichiură pentru acest sezon recomandate de nail artistă:

1. Manichiură în culori închise și nude

Chiar dacă este dificil să renunţăm la tonurile deschise pentru lacurile de unghii, totuşi cea mai folosită va fi culoarea închisă, pe care o putem folosi sub orice formă și pe care o vei combina cu culori deschise doar pentru contrast.

Manichiură în culori închise și nude

2. Manichiura în nuanțe reci, dar îndrăznețe

„O femeie puternică și curajoasă nu se va teme să aleagă culori închise pe unghii“, accentuează specialista în manichiură.
Manichiura în nuanțe reci, dar îndrăznețe

3. Manichiura franțuzească

Manichiura franțuzească este un trend care nu se va demoda niciodată, iar prin naturalețea atent studiată pe care o conferă acest tip de manichiură, unghiile tale vor arăta impecabil fără doar și poate.
Manichiura franțuzească

4. Manichiura în culoarea albastru

Știai că albastrul denotă încredere de sine și autoriate? Deși nu multe persoane sunt dispuse să poarte o culoare care pare extravagantă, albastrul poate fi combinat minunat în manichiuri moderne și inspirate.
Albastru pe unghii

 

În orice sezon, manichiura include foarte multe tendinţe, de aceea este foarte important să-ţi găseşti modelul de manichiură care te reprezintă. Pentru a purta un design original poţi apela cu încredere la specialistul în Nail – Art Elena sau să accesezi pagina sa de facebook AICI.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter