(P) Ce este mini-frigiderul Meloni, inovația care a cucerit pasionații de skincare

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Luni, 26 iulie 2021, 11:51
Îngrijirea pielii este o prioritate atât din punct de vedere al sănătății, cât și estetic. Mini-frigiderele Meloni sunt un aliat de încredere în acest proces.

În culori pastelate irezistibile, mini-frigiderele Meloni se remarcă prin aspectul care trimite cu gândul la copilărie, dar și prin funcția lor dublă: de răcire a produselor cosmetice, dar și de încălzire, pentru o experiență spa veritabilă. În plus, ele pot fi transportate cu ușurință, având doar două kilograme – opțiunea ideală pentru vacanțele departe de casă, când vrei să îți păstrezi în siguranță produsele de îngrijire a pielii.

Am stat de vorbă cu antreprenoarea Alexandra Vasile, femeia care la 25 de ani a pus business-ul Meloni pe picioare. Ea ne-a povestit despre cum a pornit totul, despre beneficiile mini-frigiderelor Meloni și nu numai într-un interviu exclusiv.

(P) Ce este mini-frigiderul Meloni, inovația care a cucerit pasionații de skincare

Cum a pornit ideea din spatele proiectului Meloni?

Ideea a pornit dintr-o nevoie personală – îmi doream un mini frigider pentru creme pentru a-mi depozita anumite serumuri cu ingrediente active la rece, chiar în propria mea baie. Atunci când am descoperit că frigiderele de beauty nu se găseau pe piața din România, am hotărât să pornesc acest business.

Care este povestea din spatele numelui „Meloni”? Ce reprezintă el?

Numele Meloni este inspirat din dragostea din copilărie de a mânca fruncte – el simbolizează prospețime, naturalețe și sănătate. Chiar și în grafica brand-ului se regăsesc elemente din natură, precum fructe, frunze sau flori, cuprinse într-o paletă de culori pastelate, tocmai pentru a induce o stare de liniște și relaxare.

Persoanele sceptice vor spune că pot folosi un frigider normal pentru cosmetice. Prin ce diferă însă frigiderul Meloni de unul normal?

Mini frigiderul nostru răcește destul încât să țină produsele reci, dar fără a le îngheța.

Majoritatea frigiderelor de bucătarie răcesc între 0°C – 3°C, temperatură ce provoacă înghețul produselor și afectează ingredientele active ale acestora. Mini frigiderul cosmetic operează pe baza unui sistem termo-electric care răcește cu 15-20°C sub ambient, deci temperatura din interiorul acestuia va fi întotdeauna mai ridicată decât cea a unui frigider normal.

Încă o diferență majoră între cele două frigidere este funcția de încălzire. Mini frigiderul cosmetic îți permite să te bucuri și de un ritual de spa, chiar la tine acasă.

Ne poți spune trei avantaje importante ale păstrării produselor cosmetice la frigider?

Răcirea produselor cosmetice prelungește durata de viață a acestora, reducând riscul de apariție al bacteriilor. Produsele cosmetice vor rămâne fresh pentru mai mult timp și le vei asigura astfel eficiența ingredientelor active din compoziția acestora.

Efectul de rece este benefic și pentru ten. Produsele cosmetice răcite îți vor calma pielea sensibilă și vor acționa benefic asupra ochilor umflați, a cearcănelor sau a porilor măriți.

Ca și în cazul unui cub de gheață aplicat pe piele, răceala provocată la nivelul feței strânge porii și îi minimizează temporar, iar la nivelul unei zone umflate reduce inflamația. O cremă rece lasă tenul mai fin și mai catifelat, comparativ cu una folosită la temperatura camerei.

Funcția de încălzire a frigiderului este deosebit de intrigantă. Cum a putut fi ea încorporată în frigider fără a-i compromite funcția de răcire?

Funcția de încălzire este special concepută pentru a oferi o experiență relaxantă, de tip SPA. Îți poți încălzi prosoape faciale, uleiul și accesoriile pentru masaj sau ceara depilatoare.

Datorită sistemului său termo-electric, mini frigiderul poate încălzi atunci când este selectată funcția HOT. De asemenea, frigiderul se oprește automat din încălzit atunci când se ajunge la temperatura de 65 de grade Celsius.

Din feedback-ul primit până acum de la cliente și clienți, ce comentariu a ieșit în evidență în mod deosebit?

La prima vedere, majoritatea clientelor noastre sunt impresionate foarte mult de aspect – culorile pastelate împreună cu stickerele le oferă o experiență inedită care le face să se simtă iar copii.

Dar pe măsură ce ele se obișnuiesc cu aparența drăgălașă a frigiderului, majoritatea ajung să îl îndrăgească pentru confortul pe care îl oferă utilizatorului.

74% din femeile care dețin mini frigiderul Meloni au relatat că le-a ușurat semnificativ viața. Ele sunt încântate de calitatea cremelor răcite și felul în care acestea se simt pe ten, dar și bucuroase că nu mai trebuie să își depoziteze cremele printre alimentele din frigiderul normal.

Cum ai descrie propria ta experiență cu frigiderul Meloni?

Mini frigiderul este un gadget care nu lipsește din viața mea – el este alături de mine atât dimineața, cât și seară, iar faptul că îl am în propria baie este foarte util atunci când mă grăbesc și vreau să mă pregătesc de plecare.

Am avut rezultate incredibile cu crioterapia – am folosit constant, timp de un an de zile deja, creme și accesorii reci, aplicate din frigider, direct pe ten, iar pielea mea este mult mai puțin sensibilă și iritată.

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter