(P) 3 tinute cool pentru 1 Mai

De unica, pe

Cateva zile ne mai despart pana la mini-vacanta de Paste, care anul acesta se va lega frumos si de liberul de 1 Mai. O binemeritata pauza de la activitatile de zi cu zi si un minunat prilej de intalnire cu prietenii. Asteptand nerabdatoare acest concediu, cu siguranta te intrebi ce ai putea purta ca sa te simti cat mai in largul tau.

Primavara este un sezon frumos, mai ales ca nu e nici prea frig, dar nici prea cald, ceea ce ne ofera sansa unor combinatii variate atunci cand vine vorba despre vestimentatie. Este vremea pantofilor sport, care au iesit demult din sala de sport, ajungand azi incaltamintea ce poate fi purtata cu aproape orice fel de ocazie. Avantajele majore al acestui tip de pantofi sunt confortul si faptul ca pot fi asortati oricarei tinute.

Si pentru ca se apropie 1 Mai, zi de gratare alaturi de familie si prieteni, iti vom dezvalui in continuare care sunt outfit-urile cu care vei face furori:

Camasa, fusta midi si tenisi

O iesire la iarba verde nu inseamna neaparat o tinuta formata din jeansi si tricou. O varianta foarte comoda este fusta. Una cu imprimeu retro si cu pliuri mari. Opteaza pentru o fusta midi, cea a carei lungime se opreste la jumatatea gambelor. O camasa oversize, o pereche de cercei mari si ochelarii de soare pot fi accesoriile perfecte pentru petrecerea zilei de 1 Mai in aer liber. In picioare nu poti purta altceva decat o pereche de adidasi Adidas dama, cu care iti vei simti picioarele usoare indiferent de cat de putin vei sta jos.

Skinny jeans, top marinaresc si jacheta

Picnicul de 1 Mai poate fi asociat si cu o zi intreaga de joaca. Tenis, volei sau chiar fotbal sunt sporturi care pot fi practicate pe un teren cu iarba sau chiar pe plaja. Miscarea e importanta si de ce sa nu profiti de aceasta zi pentru asta? Imbraca-te confortabil. O pereche de jeansi skinny sau chiar o pereche de colanti trei sferturi, un top marinaresc si o jacheta de blugi sunt combinatia ideala pentru a te simti in forma de dimineata pana seara. Evident, nu uita ochelarii de soare tip aviator si pune-ti in picioare cea mai comoda pereche de pantofi sport. Adidasii de alergare, spre exemplu, vor face fata cu brio tuturor provocarilor zilei.

Pantaloni din piele, top fara maneci si blazer

Pantaloii din piele au un farmec aparte. Sunt cool si te fac sa arati senzational, daca stii cand si cu ce sa ii porti. De 1 Mai cu siguranta ai nevoie de confort, asa ca nu ii vei purta cu o pereche de pantofi eleganti cu toc, ci cu o pereche de sneakers. Un top tip maiou peste care vei purta un blazer formeaza o combinatie buna. Ia cu tine si o geanta shopper oversize in care sa iti incapa de toate. Lasa acasa toate gablonturile si ia cu tine doar o pereche de ochelari de soare. Pentru ca se anunta vreme frumoasa.

Asadar, pentru tinutele de 1 Mai cuvantul de ordine este confort. Daca nu ai inca o pereche de adidasi, intra pe Fashion Days si descopera oferta pentru pantofi sport de dama din acest sezon. Gama de incaltaminte prezentata aici este extrem de bogata, astfel ca e practic imposibil sa nu gasesti ceva pe gustul tau.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter