(P) 3 tipuri de încălțăminte damă care nu trebuie să-ți lipsească în acest sezon

De Unica.ro, pe

Odată cu venirea anotimpului rece, femeile își pun problema alegerii de încălțăminte damă. În garderoba femeilor se află întotdeauna cel puțin 3 perechi de încălțăminte damă pe care doresc mai mereu să și le înlocuiască odată cu apariția noilor trenduri sau noului sezon.

Categoria de încălțăminte femei cuprinde o gama diversificată de modele de la sandale cu toc până la botine, însă cel mai important lucru când vorbim despre alegerea unui model este lejeritatea și confortul pe care acesta trebuie să îl confere piciorului.

Botine perfecte pentru ținute de toamna și iarnă.

Botine de damă – pe toc înalt, pe toc gros sau talpa plata? În fiecare an, în sezonul toamnă-iarnă, botinele sunt prezentate într-un design nou, pe podiumurile celor mai mari case de modă.

Unul dintre cele mai râvnite modele de botine sunt cele cu fermoar pe mijloc. Acestea sunt preferate de doamnele și domnișoarele active care vor să se încalțe și descalțe rapid, în orice context.

Pantofi sport potriviți femeilor active

Dacă ai un stil de viață sănătos sigur ai cel puțin o pereche de pantofi sport. Pe aceștia îi poți purta indiferent de sezon, iar modele actuale s-au dezvoltat creând pereche de pantofi sport îmblănite și mai lungi. Dacă ești o persoană activă, adepta stilului sport, aceștia sunt alegerea ideală.

Cizmele – piesa de rezistență a sezonului rece

Sunt un model aparte de încălțăminte de damă deoarece aceste piese se încadrează cu brio la o ținută atât de toamna cât și de iarnă. Atribuie purtătoarei o elegantă în ținuta vestimentară. De asemenea, acestea sunt piesele din garderobe unei femeii care pot ieși cel mai ușor în evidență.

Acestea sunt cele 3 tipuri de încălțăminte damă în tendințele acestui sezon. Indiferent ce porți, nu uită un singur lucru: alege întotdeauna să porți  încălțămintea care ți se potrivește și în care te simți cel mai confortabil!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter