(P) 6 tipuri de rochițe care nu trebuie să lipsească din garderoba unei fetițe

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 iunie 2020, 14:06

Magazinul Paulina.ro este perfect pentru orice fetiță care vrea să se simtă ca o mică prințesă. Rochițele sunt parte din garderoba oricărei fetițe și pot să aibă diverse forme, culori, croieli. Paulina.ro oferă ambalaje premium, în cutii frumoase. Rochițele sunt călcate, spălate ecologic și sunt tratate antibacterian înainte de a fi livrate. Astfel, părinții pot beneficia de un produs ready-to-wear, care nu are nevoie de nici o altă pregătire. Produsele sunt de calitate superioară, din materiale bune, având culori și modele atractive. Astfel orice fetiță se poate simți bine și poate participa la evenimentele speciale din viața ei. Iată 6 tipuri de rochițe care nu trebuie să lipsească din garderoba nici unei fetițe:

• Rochia cu mânecă scurtă

Perfecta pentru zilele călduroase de vara, rochița cu mânecă scurtă este purtată la diverse ocazii. De la evenimentele tip petrecere, până la participarea la un botez sau la o nuntă alaturi de familie, fetița îmbrăcată așa va fi în centrul atenției. În funcție de forma mânecuței scurte, se poate ca rochia să aibă ca punct central de creație, chiar acea zonă. Astfel încât o mânecuță scurtă bufantă poate să pună în evidenţă frumusețea și feminitatea fetiței. Culoarea poate să fie aleasă în funcție de ceea ce preferă fetiță sau poate să fie aleasă de părinți.

• Rochița cu mânecă lungă

Rochița cu mânecă lungă poate să fie purtată la evenimentele importante, la ceremonii speciale, la petrecerile care au o ținută elegantă impusa. Aceste rochițe pot de asemenea să fie pur și simplu preferate de către micile prințese pentru a face parte din garderoba lor specială.

• Rochița fară mânecă

Rochițele fară mânecă sunt foarte potrivite pentru fetițele de orice vârstă. Ele pot să fie purtate de către fetițele de 1 an sau cele mai mari. Sunt perfecte pentru c se poate pune accent pe partea de jos a rochiei, care poate să fie foarte amplă. Există o multitudine de croieli feminine și frumoase ale rochițelor fară mânecă pentru fetițe.

• Rochița roșie

Culoarea roșie exprima feminitate și este adeseori culoarea preferată a fetițelor. O rochiță roșie iese foarte mult în evidenţă și poate să fie adorată de către orice fetiță care vrea să fie prințesă. Ea se va simți în centrul atenției cu această culoare și va putea să își pună accesorii asortate care să o pună în valoare. O rochiță roșie este nelipsită din orice garderobă a unei fetie și este apreciată la orice vârstă.

• Rochița albă  pentru o nuntă importantă

Adeseori o fetiță care merge la o nuntă este îmbrăcată în alb. Este o formă de a o face să se simtă ca o prințesă adevărată. Rochițele albe sunt frumoase, exprimă puritatea copiilor și sunt iubite de către fetițele mici sau mai mari. Paulina.ro oferă posibilitatea de a alege dintr-o varietate de rochițe albe potrivite pentru nunţi sau alte evenimente speciale la care va participa fetița care le poartă.

• Rochița roz cu fundiță

Rozul este culoarea preferată a oricărei fetițe. Orice accesoriu, orice piesă de îmbrăcăminte trebuie să fie roz. Așadar, nu este uimitor faptul că orice fetiță dorește să aibă parte de purtarea unei rochițe roz. Fundițele sunt și ele accesorii nelipsite din viața fetițelor. Ele sunt puse în păr, pe gentuțe, pe pantofiori. Desigur că nu au cum să lipsească de pe o rochiță roz. Un astfel de model poate să fie iubit de către fetițele care merg la serbări, la petreceri, la aniversări, etc. Rochițele roz cu fundiță sunt versatile și pot să fie adaptate multor tipuri de evenimente.

Paulina.ro oferă o gamă largă de rochițe pentru fetițe de vârste diverse. Mărimile, culorile și modelele sunt multiple. Atât părinții, cât și copiii, vor fi mulțumiți de rochițele achiziționate. Atenția la detalii este pe primul loc. Astfel că rochițele vor fi frumos ambalate, în cutii premium. Se vor putea purta direct, fară nici o alta formă de pregătire. Rochițele călcate, tratate antibacterian și spălate ecologic sunt cadoul perfect pentru a construi o garderobă frumoasa pentru o fetiță de orice vârstă. Părinții vor putea să se bucure de alegerile lor pentru că vor avea îmbrăcămintea specială ce poate fi purtată la evenimente de către micile prințese.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter