(P) Acidul hialuronic, efecte și beneficii pentru ten

De Unica.ro, pe

Acidul hialuronic este unul dintre cele mai în vogă ingrediente din produsele cosmetice.

Spre deosebire de produsele folosite separat în funcție de anotimp și în funcție de tipul de ten, acidul hialuronic este bun oricând și pentru oricine. O persoană cu tenul sensibil va simți beneficiile tratamentului la fel ca cineva cu pielea normală. Până și tenul gras se simte mai bine după o doză de hidratare în plus: pielea secretă un exces de sebum și atunci când nu este hidratată.

Acidul hialuronic este produs de corpul uman pentru hidratarea tegumentelor și pentru lubrifierea articulațiilor.

Cum alegem produsele cosmetice cu acid hialuronic

Produsele cosmetice care conțin acid hialuronic aduc un plus de hidratare straturilor superioare ale epidermei.

Colagenul menține pielea fermă și elastică, iar acidul hialuronic stimulează producerea acestuia. În felul acesta, acel aspect de ten tânăr și luminos este păstrat un timp mai îndelungat.

În produsele cosmetice, puteți remarca prezența acidului hialuronic în lista de ingrediente precum sodium hialuronat. 

În produsele dermatocosmetice Eau Thermale Jonzac, acidul hialuronic este parte a conceptului de formule biomimetice dezvoltate de specialistii acestei marci.

Produsele Jonzac sunt inspirate de funcționarea naturală a pielii pentru a selecta sau a crea activi bio-afinitari. Ingredientele active biomimetice vor imita mecanismele naturale ale pielii.

De exemplu, acidul hialuronic natural prezent în formulele Jonzac este un ingredient natural-identic cu cel din piele, deoarece acidul hialuronic este prezent în mod natural în matricea dermei și în straturile epidermei.

Vă recomandăm 3 produse Jonzac care vă vor aduce un plus de hidratare cu efect imediat în ceea ce privește aspectul tenului.

Rehydrate, gel prospețime imediată, este acel produs menit să aducă tenului o hidratare imediată. Pe lângă apa termală izotonică, acidul hialuronic din acest produs ajută la hidratarea imediată a epidermei.

Rehydrate Crema hidratantă pentru ten normal mixt este îmbogățită cu apă termală Jonzac, glicerină vegetală și acid hialuronic de origine naturală și activează imediat hidratarea naturală a pielii. Este vorba de o hidratare intensă care este menținută în epidermă timp de 24 de ore și care ajută la întărirea barierei celulare pentru a preveni îmbătrânirea prematură.

Rehydrate Masca hidratantă revitalizantă este bogată în apă termală Jonzac și în acid hialuronic vegetal, recunoscut pentru calitățile sale hidratante.  Este o mască de față care vă oferă o veritabilă baie de hidratare. Tenul își reface nivelul de hidratare și arată complet regenerat. Este o mască extrem de placută, la clătirea cu apă se transformă într-un lapte îndepărtându-se foarte ușor. 

(P) Acidul hialuronic, efecte și beneficii pentru ten

Cum folosim produsele cosmetice cu acid hialuronic

Pentru a beneficia la maximum de efectele acidului hialuronic din cosmetice, este indicat să avem zilnic în rutina de ingrijire a tenului produse ce conțin acest ingredient.

Ideal este ca serurile sau cremele să le aplicăm pe tenul ușor umed, varianta optimă fiind să pulverizăm puțină apă termală izotonică Jonzac înainte de aplicarea produselor cosmetice. Rutina de dimineață și rutina de seară e bine să includă produse cu acid hialuronic. 

Produsele Eau Thermale Jonzac intră în categoria dermatocosmetice bio ce sunt în deplină afinitate cu tenul chiar și cu tenurile sensibile sau reactive. Mai multe informații despre produse găsiți pe site-ul www.eauthermalejonzac.ro/

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter