(P) Black Days, acum în magazinele CCC!

De unica pe Ultimul update Vineri, 29 noiembrie 2019, 14:15
(P) Black Days, acum în magazinele CCC!

În perioada 28 noiembrie – 1 decembrie,  vino în magazinele CCC și descoperă cele mai noi modele de sezon: încălțăminte, genți și accesorii, pantofi, cizme, botine, ghete, sneakerși, toate REDUSE cu 20%*!

Poți alege din sute de modele din piele naturală, în culori naturale sau tari, cu design special inspirat din ultimele tendințe în modă.

Piesele de rezistență ale colecției aparțin brandurilor Lasocki, Gino Rossi și DeeZee. 

Modelele Lasocki din piele naturală, a căror eleganță clasică se păstrează în timp, garantează confortul purtării timp de mai multe sezoane. Ghetele, botinele, cizmele și bocancii din colecția CCC merg pe un stil care îmbină elementele classy cu cele moderne, combinație din care rezultă un look stilat și feminin. 

Noul sezon aduce și o varietate mare de modele DeeZee care se adresează în special femeilor care își doresc să experimenteze cât mai mult viața urbană și să fie mereu fashionable. 

Principala noutate a colecției CCC este reprezentată de brandul Gino Rossi, sinonim cu eleganța, designul chic și fashionable. Brandul și-a câștigat reputația prin cunoașterea excelentă a ultimelor tendințe în modă și o abordare creativă a stilului clasic. 

Modelele din noua colecție de toamnă-iarnă CCC Quality sunt potrivite pentru orice ocazie, îmbinând cele mai noi tendințe cu stilul confortabil, dar și cu elemente neconvenționale de design. 

*nu se cumulează cu alte oferte și/sau promoții

**nu se referă la produsele UNICEF

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter