(P) Cea mai variată gamă de produse pentru pat, pe CumparaMisim.ro – Oferte la lenjerii de pat!

De Unica.ro, pe

Atunci când alegi un set de lenjerii de pat pentru dormitor, merită să selectezi cu atenție și să ai răbdare pentru a găsi acele modele care se potrivesc perfect cu designul de interior. Pentru a te ajuta în această direcție, magazinul online CumparaMisim.ro are o ofertă mare de lenjerii de pat pentru adulți și copii, din care oricine poate găsi ceea ce are nevoie. Astfel de produse merită cu adevărat, pentru că au imprimeuri frumoase și sunt realizate din materiale de înaltă calitate. 

Poți găsi în acest magazin online: lenjerii de pat din bumbac 100%, din bumbac satinat, din damasc, lenjerii tip Jacquard, lenjerii de lux pentru hoteluri de 5 stele, lenjerii Cocolino sau lenjerii din bambus. Gama de produse include și perne, pilote, cuverturi, pături, huse de pat, prosoape din bumbac 100%, pijamale de lux, covoare și carpete.

(P) Cea mai variată gamă de produse pentru pat, pe CumparaMisim.ro – Oferte la lenjerii de pat!

Vezi acum farmecul acestor produse din oferta de lenjerii de pat de pe www.CumparaMisim.ro. Poți beneficia de reduceri avantajoase, promoții mari și alte surprize în această perioadă, precum sunt: 

  • Oferta 1+1 GRATIS care înseamnă că poți cumpăra două lenjerii de pat la preț de una
  • Seturi de lenjerii de pat din finet gros, alcătuite din 6 piese, la doar 69 lei
  • Gama de produse Outlet, ce includ lenjerii de pat care pot fi achiziționate la prețuri minime 
  • Lenjerii din bumbac satinat superior la prețuri mici; poți cumpăra oricare două produse la 159 lei, reducerea este de 39 lei.

Magazinul CumparaMisim.ro nu uită nici de cei mai tineri clienți, întotdeauna ține cont de toate detaliile și de nevoile specifice ale acestora. Pentru ei, are lenjerii de pat cu imprimeuri vesele și prietenoase, cum sunt produsele Cocolino sau cele din Colecția cu Moș Crăciun. Cumpărătorii pot fi siguri că produsele arată grozav, sunt din țesături de înaltă calitate, care vor asigura un somn bun copilului lor, în fiecare noapte. De exemplu, lenjeriile pentru bebeluși sunt din materiale plăcute la atingere, prietenoase cu pielea sensibilă a micuților. Asta înseamnă că în timpul utilizării, lenjeriile nu vor provoca niciodată iritații sau alergii la pielea copiilor. 

(P) Cea mai variată gamă de produse pentru pat, pe CumparaMisim.ro – Oferte la lenjerii de pat!

Alte oferte în această perioadă sunt:

  • Lenjerii pufoase Cocolino la doar 109 lei
  • Lenjerii din bumbac finet; poți cumpăra două produse le prețul de 199 lei
  • Oricare două huse de pat cu elastic la 99 lei 
  • Oferta de 169 lei la lenjerii de pat din finet, la care se câștigă și o pilotă CADOU
  • Pături moi și confortabile la prețul minim de 39 lei
  • Lenjerii de pat cu pilotă și 2 perne gratuit, cadou.

Gama de produse include și lenjerii de pat de lux, dar și produse moderne, cum sunt seturile de lenjerii la modă, confortabile, de toate dimensiunile, pentru fiecare buget. Pot fi lenjerii din bumbac satinat, din bumbac 100%, din finet, sau din țesături naturale de marcă Pucioasa. În general lenjeriile de pat românești (RALEX Pucioasa sau Super Elegant Pucioasa) sunt foarte frumoase și pot avea și imprimeuri pentru Crăciun. 

De pildă, poți găsi pachete complete ce includ cearșaf pilotă, cearșaf pat, 4 fețe de pernă, toate realizate din bumbac satinat, cu imprimeu 3D. Un astfel de articol poate fi cea mai bună alegere pentru toată lumea, mai ales în perioada de Crăciun.

(P) Cea mai variată gamă de produse pentru pat, pe CumparaMisim.ro – Oferte la lenjerii de pat!

Nu uita să te alături grupului de Facebook CumparaMisim, acolo unde sunt prezentate cele mai bune promoții la lenjerii de pat, noile modele lansate și ofertele cele mai avantajoase. Poți vedea aici și poze reale și recenzii despre produsele de pe site, dar și promoții pe perioade limitate și reducerile personalizate. 

În acest magazin poți găsi acum la sfârșit de an cele mai mici prețuri la astfel de produse pentru casă, plata lor se face RAMBURS, prin CARD ONLINE sau în RATE, iar livrarea coletului este rapidă, oriunde în țară. Transportul este gratuit pentru comenzile în valoare de minim 400 lei. Un alt avantaj este acela de a primi și un Voucher Cadou, la prima comandă dacă te înscrii prin e-mail; voucher-ul se aplică și la comenzi de minim 100 lei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter