(P) Ceasuri de damă care se potrivesc oricărei ținute

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 martie 2020, 14:07

Ceasurile de mână nu se vor demoda niciodată și vor rămâne mereu un accesoriu potrivit pentru orice ocazie.

Fie că ești o femeie de afaceri, fie că ești angajată într-o multinațională, fie că ești o mamă casnică a cărei principală preocupare este să aibă grijă de copii și să-i ducă la grădiniță, la școală ori la diferite cursuri, ziua are tot 24 de ore, iar misiunea ta este să gestionezi timpul cât mai bine.

Poate vei spune că nu ai nevoie de ceas la mână dacă ai telefonul mobil. Dar sigur ți s-a întâmplat măcar o dată să rămâi fără baterie și să te simți ca și cum ai fi lăsată în pustietate fără busolă. Pentru a te asigura că nu pierzi niciodată noțiunea timpului, dar și pentru a da un plus de eleganță oricărei ținute, ceasul de mână nu ar trebui să lipsească din colecția ta de accesorii.

Pe piață există o mulțime de mărci și modele de ceasuri de damă, pentru toate gusturile și toate buzunarele. Dacă vrei un accesoriu fin, potrivit personalității tale și pentru care să plătești prețul corect, nu o avere, în magazinul online ceasuri-shop.ro vei găsi cu siguranță ceea ce cauți.

Femeile de afaceri sau cu joburi care impun o ținută rafinată, feminină și elegantă au nevoie și de accesorii care să le flateze. Un ceas de mână potrivit pentru a completa un astfel de outfit clasic trebuie să fie mai mult o bijuterie, fin, fără a fi însă foarte pretențios.

Poți alege un ceas Megir 4189, elegant, auriu, cu o brățară fină din oțel inoxidabil, afișaj analog și mecanism quartz, potrivit oricărei ținute elegante.

(P) Ceasuri de damă care se potrivesc oricărei ținute

Tot din gama Megir poți alege un ces de damă clasic, business, dreptunghiular sau un ceas Skmei cu o brățară fină, din aliaj de zinc, care va fi completarea discretă de care ținuta ta are nevoie.

(P) Ceasuri de damă care se potrivesc oricărei ținute

Un job de birou impune deseori un outfit business formal, business casual sau casual, iar un ceas de mână o va completa perfect.

Dacă preferi variante de ceasuri clasice și elegante, poți opta pentru un accesoriu din gama Lige, cu costuri între 149 și 169 de lei, sau din gama NaviForce (150 de lei)

(P) Ceasuri de damă care se potrivesc oricărei ținute

Cu un buget ceva mai redus poți achiziționa un ceas de damă casual din gama Curren (79-85 de lei), cu curea din piele sau oțel inoxidabil.

(P) Ceasuri de damă care se potrivesc oricărei ținute

O mămică activă, care aleargă toată ziua de colo, colo și care are nevoie să fie îmbrăcată în ținute lejere sau chiar sport, există o colecție de ceasuri dedicate.

Ceasurile sport din gama Smael au prețuri între 59 și 80 de lei și funcții suplimentare precum cronometru cronograf, calendar, alarmă și lumină de fundal. Sunt perfecte pentru femeile sportive care vor să facă jogging până la școală atunci când se duc să ia copilul sau să dea câteva ture de parc cât timp așteaptă copilul să iasă de la cursul de dans sau limbi străine.

Ceasuri sport sau fitness găsești și în gama Skmei, cu prețuri între 70 și 90 de lei. Pe lângă faptul că îți vor completa ținuta, cu siguranță nu vei întârzia la nicio întâlnire dacă îți „moare” bateria telefonului pentru că nu ai avut timp să te oprești să îl pui la încărcat în timpul zilelor agitate.

(P) Ceasuri de damă care se potrivesc oricărei ținute

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter