(P) Celebrează-ți iubirea cu o bijuterie AMAZING Jewelry!

De Revista Unica, pe Ultimul update Miercuri, 14 februarie 2018, 12:22
Descoperă colecția specială dedicată Valentine’s Day în magazinele AMAZING

Jewelry din București Mall, Promenada Mall și Iulius Mall Timișoara sau online pe www.amazing-jewelry.ro.

Sub sloganul “Revoluția prețurilor”, brandul danez AMAZING Jewelry a adus și în România un suflu fresh pe piața bijuteriilor, oferind piese prețioase, cu un design young, adresate generației Millennials, la prețuri cu adevarat irezistibile.

Bijuteriile din argint 925 și argint rodiat, placat cu aur galben și roz de 18 karate, simple sau accesorizate cu zirconiu cubic, citrine, sidef, perle sau diamante sunt disponibile în colecția dedicată Zilei Îndrăgostiților, cu preturi începând de la 80 de lei.

În martie, colecția de pandantive va fi îmbogățită cu bijuterii atent șlefuite care se transformă în cele mai inspirate mărțisoare.

În plus, portofoliul de produse al AMAZING Jewelry e completat acum cu colecția de ceasuri, bărbătești și de damă, disponibile în magazine și online pe www.amazing-jewelry.ro.

Amazing Jewelry a fost lansat în 2016, în Danemarca, de Jesper Nielsen. Cu o experiență de peste 14 ani în industria bijuteriilor, timp în care a creat  branduri de succes, acesta a impus pe piață un concept inovator de business ce a cucerit deja 18 țări.

În 2018, Amazing Jewelry pregătește expansiunea pe noi piețe și îmbogățirea portofoliului de bijuterii și accesorii.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter