(P) CRAZY IS YOUR NEW COLOR. GO! LONCOLOR GoCrazy!

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 august 2020, 17:33
Gama de culori semipermanente pentru păr LONCOLOR GoCrazy! este special creată, pentru a-ți oferi ocazia jocului cu nuanțele și pentru a te bucura de un look actual și creativ, ori de câte ori vrei! Gama cuprinde 11 maști (creme) colorante, un set de decolorare cremă fără amoniac și o mască Pasteliser Mix.

Formula profesională unică a măștii (cremă) LONCOLOR GoCrazy! te ajută să obții culori radiante, vibrante, care se estompează în timp, pentru ca tu să poți experimenta din nou și la următoarea colorare.

Având la bază ulei de jojoba și glicerină, formula sa îngrijește în profunzime părul, chiar în timpul vopsirii, lăsându-l mătăsos și ușor de pieptănat.

Aplicată pe tot părul, pe șuvițe sau ca efect ombré, masca (cremă) colorantă semipermanentă LONCOLOR GoCrazy! este dedicată exprimărilor puternice, inedite, care rup convenția și intră firesc în jocul schimbării!

Bucură-te de intensitatea culorilor, dă frâu liber imaginației și personalității tale!

Obține nuanțări pastelate multiple, rafinate și suave amestecând masca (cremă) colorantă LONCOLOR GoCrazy! cu masca Pasteliser Mix, conform recomandărilor noastre și după creativitate ta!

Pentru acuratețea și rafinamentul nuanțelor pastelate, recomandăm aplicarea mixului de colorare – mască (cremă) colorată & Pasteliser Mix – doar pe păr decolorat în prealabil sau pe păr deschis la culoare. Setul LONCOLOR GoCrazy! – cu cremă decolorantă – se poate utiliza atât pentru crearea de șuvițe contrastante, cât și pentru decolorarea completă și uniformă a părului. Formula profesională a cremei decolorante – fără amoniac – acționează rapid și permite o decolorare intense, cu până la 7 tonuri!

Masca (cremă) colorantă semipermanentă pentru păr, FĂRĂ AMONIAC și FĂRĂ OXIDANT îngrijește părul chiar in timpul colorării obținând rezultate excepționale.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter