(P) Delta Dunării – perfectă de explorat în toate anotimpurile!

De Unica.ro, pe

Ținut în continuă transformare, Delta Dunării trebuie să se afle neapărat pe lista cu locuri de văzut în 2020! O plimbare cu lotca pe lacurile mozaicate cu lintiță și peștișoară, o sesiune de observare a păsărilor, plimbări pe dune de nisip în locuri cu peisaj deșertic și cele mai spectaculoase apusuri de soare surprinse de pe malurile brodate de stuf, sunt doar câteva dintre activitățile de care te poți bucura într-o vacanță în Rezervația Biosferei.

Reduceri de 65% la vacanțele în Delta Dunării!

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru vacanța de anul viitor, îți poți rezerva acum un sejur Delta pentru Seniori sau Delta pentru toți cu reduceri de până la 65%! Gulliver Delta Resort 4✿ lansează pentru 2020 – cazarea în bungalowri de lux, iar cu ocazia inaugurării ai posibilitatea să achiziționezi pachete Welcome Early Booking la un preț cu totul special: „Plătești o noapte de cazare cu all inclusive și beneficiezi de tot sejurul!”. 

Gulliver Delta Resort 4✿ este locația preferată a turiștilor dornici să pătrundă în inima naturii și să descopere frumoasele tradiții lipovenești. Complexul a fost dezvoltat după modelul vechilor conace dobrogene și este așezat ideal pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol. Relaxarea este pusă la loc de cinste aici: în grădina luxuriantă cu balansoare, la piscina cu șezlonguri sau la pescuit de pe ponton. 

Evadează în inima sălbăticiei!

După o călătorie de aproximativ 2860 km, trecând prin patru capitale și 10 țări, în capătul Mării Negre, Dunărea zămislește cea mai frumoasă și conservată deltă din Europa. Acesta este un ținut al contrastelor unde întâlnești cea mai mare suprafață compactă de stufăriș de pe glob, toate speciile vegetal-lacustre ale bătrânului continent, dar și cea mai mare comunitate de păsări mixte. Sunt o mulțime de motive pentru care trebuie să descoperi Rezervația Biosferei parte din UNESCO, indiferent că ești pasionat de pescuit, fotografii sau un simplu iubitor de natură…

O aventură la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa nu ar trebui să lipsească din itinerariul tău odată ce ai ajuns în Delta Dunării. Acesta este locul unde vei putea observa stejari seculari de care se încolăcesc liane, viță de vie și hamei, dune de nisip înalte de peste 10 metri și sute de cai sălbatici. 

Murighiol, localitatea cu ape violet este un excelent punct de plecare spre locurile de poveste din rezervație. Pornește cu barca spre Sfântu Gheorghe, micul sat lipoveneasc unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră, ce găzduiește una dintre cele mai frumoase plaje sălbatice din România. Punct din care poți continua plimbarea spre Erenciuc, singura rezervație din Europa unde crește arinul negru, loc preferat de cuibărit pentru vulturul codalb, specie pe cale de dispariție.  

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

(P) Delta Dunării - perfectă de explorat în toate anotimpurile!

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol

    • Delta Seniori 3 noptitarife de la 429 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
    • Delta Seniori 4 nopti – tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
    • Delta pentru Toti 3 nopti – tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
    • Delta pentru Toti 4 noptitarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

 

 

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter