(P) Denim Blues cu Modivo

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 14 august 2020, 12:43

Printre acestea, putem găsi, de asemenea, o gamă largă de articole din denim de la branduri precum: Tommy Jeans, One Teaspoon, Levi’s, Lee, Wrangler, Pinko, Calvin Klein Jeans, Liu Jo și Guess.

Blugii au devenit un element esențial al culturii pop din secolul XX. Au cucerit de mulți ani podiumurile designerilor de top. Moda pentru denim nu pare să fie temporală, iar în acest sezon revine cu o putere dublă. Acest material atemporal este prezent în proiectele celor mai mari case de modă de zeci de ani, dar reușește totuși să surprindă prin forma sa unică. Odată cu apropierea sezonului de toamnă, Modivo ne duce într-o călătorie în lumea denimului, într-o nouă descoperire a blugilor atemporali.

Pantalonii clasici din denim stau la baza multor stilizări casual. Astăzi este dificil să-ți imaginezi o persoană care nu are măcar o singură pereche de pantaloni confecționați din acest material atemporal în garderoba sa. Alegerea este uriașă – de la culottes și modelele clasice evazate la pantaloni scurți cu talie înaltă și skinny jeans.(P) Denim Blues cu Modivo

 

Fanele ținutelor feminine se vor îndrăgosti cu siguranță de rochiile și fustele din denim de pe Modivo. Pe de altă parte, tot look-ul din denim este o alternativă excelentă a costumului sau a salopetei și garantează un caracter original oricărei ținute. Gecile și cămășile supradimensionate care seamănă cu modelele din garderoba masculină se bucură de o popularitate tot mai mare. 

Cu câțiva ani în urmă, am optat pentru modele mulate, ușor conice în talie, care accentuează silueta. Astăzi, regulile de modă ale jocului s-au schimbat puțin, se poartă modelele oversize, care oferă un pic de nonșalanță și lejeritate outfitului nostru. O cămașă oversize poate înlocui cu succes o jachetă sau un palton și va completa, de asemenea, perfect o ținută cu o fustă tip creion sau cu blugi rupți în stilul vintage. 

În plus, jachetele multicolore se încadrează perfect în tendințele actuale. Mai ales vara, se poartă albul și nuanțele pastelate, care vor arăta bine alături de o rochie maxi florală și espadrile. Fanele care nu ezită să experimenteze cu moda, pot opta pentru geci din denim cu patch-uri, găuri, broderii sau franjuri – aceste detalii oferă un caracter original ținutelor. 

Printre numeroasele propuneri unice de pe Modivo poți găsi nu numai articole de îmbrăcăminte, dar și accesorii din denim, cum ar fi pălării populare de tipul bucket hat, genți și încălțăminte. În sezonul de toamnă care urmează, merită să investești în diverse articole vestimentare din denim, care pot fi combinate liber pentru a crea un întreg unic.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter