(P) Descoperă noile rujuri Gerovital Beauty! Ai încredere în tine în fiecare zi!

De Unica.ro, pe
Dacă ai rămas fidelă rutinei de skincare și makeup în această perioadă, înseamnă că știi care sunt efectele pe care machiajul și îngrijirea personală le pot avea asupra ta. De la încredere în sine până la un tonus ridicat, machiajul te ajută să te simți mai bine în pielea ta. Iar rujul este cel care face întotdeauna diferența.

Știm că în ultima perioadă ți-a fost destul de dificil să îl porți împreună cu masca de protecție și tocmai de aceea am creat 6 nuanțe noi, potrivite pentru vară și pentru contextul special în care ne aflăm. Curioasă? Află mai multe despre rujurile Gerovital…

Machiajul stimulează încrederea în sine și mărește productivitatea

Studiile arată că femeile se simt mai încrezătoare atunci când se machiază, starea de spirit se modifică, ba mai mult, pot avea un boost de performanță. Conform mai multor cercetări, studentele care s-au machiat înaintea unui examen au obținut note mai mari în comparație cu fetele care au ales să nu se machieze, iar femeile care se machiază la locul de muncă sunt percepute ca fiind mai competente în comparație cu cele care acordă o mai mică importanță aspectului fizic. Sigur te întrebi dacă acest lucru se aplică și când lucrăm de acasă, iar răspunsul nostru este DA. Chiar dacă ai o conferință prin skype cu echipa, aspectul tău trebuie să fie unul îngrijit.

Rujul sub masca de protecție nu mai este o provocare

Dacă obișnuiești să te machiezi, știm câte provocări ai întâmpinat legat de purtarea rujului și a măștii de protecție. Însă, cu ajutorul unor trucuri simple, rujul poate arăta impecabil, indiferent de tipul sau design-ul măștii de protecție.

Exfolierea buzelor este necesară pentru a elimina celulele moarte de la suprafața pielii și pentru a asigura aderența rujului. Cu cât sunt mai fine buzele, cu atât culoarea se va fixa mai bine în piele.

Texturile mate, rujurile rezistente la transfer sunt cele mai potrivite pentru această perioadă a anului. În cazul în care rujul preferat are o textură cremoasă și hidratantă, secretul constă în aplicarea unui strat fin de pudră peste ruj. Această tehnică nu doar că îndepărtează excesul, dar fixează rujul, asigurându-i rezistența pentru tot restul zilei.

Rujuri cu Acid Hialuronic în nuanțe suave

În această vară, răsfață-te cu noile rujuri din gama Gerovital Beauty, o gamă care conține ingrediente active precum acid hialuronic, pudră de diamant și vitamina E, pentru un plus de îngrijire. Datorită acidului hialuronic, pielea buzelor este hidratată în profunzime, păstrându-și elasticitatea și fermitatea. Pudra de diamant din compoziție oferă un strop de glam, care evidențiază eleganța naturală a buzelor. În funcție de programul zilnic, poți alege nuanța de ruj care te reprezintă și te poți încrede în calitatea Gerovital, brand cu o tradiție de peste 50 de ani.

Rujurile mate vin în nuanțe intense Terracotta, Zmeuriu Pudrat și Nude, rezistă pe buze timp îndelungat și nu se adună în colțurile exterioare ale gurii, având totodată o textură lejeră și plăcută de purtat întreaga zi. Rujurile cremoase în nuanțele Intense Nude, Roz Piersică și Zmeuriu Pudrat sunt discrete și, în același timp, îndeajuns de pigmentate pentru a oferi o nuanță naturală buzelor.

Potrivite oricărui stil personal, aceste nuanțe completează o ținută și o scoate din anonimat, fie că este vorba de o ședință la serviciu, de o seară pe terasă sau de un machiaj lejer la piscină.

Așa cum micile bucurii fac diferența în zilele noastre bune, la fel și frumusețea unei femei câștigă în strălucire din ritualurile mărunte de îngijire, dintre care rujul nu trebuie să lipsească niciodată!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter