(P) DIVA ne invită duminica aceasta la o nouă premieră – „Dragoste la Daisy Hills”

De Unica.ro, pe
Vara continuă și Sezonul iubirii la fel! Pentru o atmosferă relaxantă, DIVA difuzează filmele romantice de vară, premiere în România, duminica de la ora 16:00!

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 235

În filmul „Dragoste la Daisy Hills” (Love at Daisy Hills, 2020), programat pe 16 august, o întâlnim pe Jo (Cindy Busby), care află că magazinul familiei nu mai are profit și că fostul său iubit, Blake, este rugat de tatăl ei să intervină pentru a-i ajuta să repună afacerea pe picioare.

Blake (Marshall Williams) nu ezită să părăsească orașul New York, unde are o carieră de succes, pentru a se întoarce în micul oraș natal. Este evident că cei doi foști iubiţi au viziuni şi strategii diferite în ceea ce privește afacerea, iar asta generează un conflict. Și în timp ce Jo mizează pe atmosfera locului, iar Blake este interesat de cifre, compromisul pare să armonizeze ambele viziuni, poate chiar și sentimentele lor.

Sezonul iubirii continuă şi pe 23 august, când publicul are rezervare la „Cabana iubirii” (Love at Look Lodge, 2020).

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!