(P) Emoția care ne aduce împreună. Cum să alegi cadoul perfect pentru cei dragi

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 decembrie 2020, 10:33

Imaginează-ți momentul: desface cutia cu nerăbdare, scoate cadoul tău din cutie și vezi cum fața i se umple cu cea mai mare și mai sinceră bucurie. Cadoul de la tine este exact ce-i place, de parcă i-ai citit gândurile. Sau sufletul. Emoția cadourilor perfecte în asta constă: să simți că cel care ți l-a oferit se gândește la tine și are grijă de tine. Iată câteva idei de cadouri pentru ea și de cadouri pentru el.

Să faci cel mai frumos cadou de Crăciun celor dragi înseamnă să le transmiți toată iubirea și grija ta. Pentru oamenii din familia ta, prieteni și toți cei la care ții, te gândești la ceea ce îi face plăcere fiecăruia, ce pasiuni sau preferințe au. În funcție de ele, alegi un cadou care să li se potrivească la fix și care să le amintească, de fiecare dată când îl folosesc, de iubirea ta pentru ei. 

Magia Sărbătorilor e acea bucurie de a fi împreună cu cei la care ții și, în plus, de a te bucura de iubirea lor. Uneori, exprimată chiar printr-un cadou cu gândul la tine. 

Așa că, pentru cadourile pe care le vei alege anul acesta, îți recomandăm noua colecție de cadouri NIVEA, unde vei găsi acel cadou perfect pentru fiecare. 

Poate vrei să oferi cadouri care să-i răsfețe pe cei dragi sau poate cel care va primi cadoul tău care gusturi mai clasice. Poate ai pe cineva care preferă ceva simplu, pentru îngrijirea de zi cu zi, sau poate vrei să faci un cadou cuiva care este expert în îngrijire. Pentru toți, colecția de cadouri NIVEA are cadoul potrivit, grupate în una dintre cele șase categorii, în funcție de preferințe. Cu ajutorul cadourilor NIVEA îi vei surprinde cu un cadou perfect care să însemne un moment de răsfăț, încredere, grijă pentru el, pentru o piele mai frumoasă, pentru a se simți bine și pentru a de bucura de fiecare clipă.

Răsfoiește oferta specială de cadouri NIVEA și inspiră-te pentru cele mai bune idei de cadouri pentru cei dragi. Le găsești pe toate la adresa https://www.nivea.ro/noudela-nivea/cadouri-pentru-toti-cei-dragi. 

Pentru mama ta, a cărei energie nu ține cont de vârstă, alege din colecția de cadouri NIVEA unul dintre pachetele de îngrijire specializată, cu produse speciale pentru tenul matur. Pentru nepotul tău care se pregătește de admiterea la facultate, alege pachetul Green Energy din categoria de cadouri dedicată îngrijirii bărbătești. Se va bucura de produsele de îngrijire cu aromă fresh. Și exemplele pot continua la nefârșit.

Așadar, de Crăciun, și în oricare zi, de altfel, ai grijă de oamenii la care ții și oferă-le îngrijirea NIVEA, acea îngrijire delicată care le transmite toată iubirea ta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter