(P) Găsește-ți oaza de liniște cu HUAWEI FreeBuds Pro, primele căști TWS din lume cu anulare inteligentă a zgomotului

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Miercuri, 02 decembrie 2020, 16:45
Uneori, pur și simplu ai nevoie de o pauză de la zgomotul lumii din jur. Fie că ești la birou, la sală sau în parc, căștile HUAWEI FreeBuds Pro vin într-o multitudine de culori, care îmbină utilitatea cu simțul estetic.

Conversațiile colegilor de birou nu te lasă să te concentrezi pe muncă? Vrei să studiezi la bibliotecă, dar oamenii din jur tot șușotesc? Îți dorești să vezi un film, dar smartphone-ul continuă să îți trimită notificări? Problemele acestea vor fi de domeniul trecutului cu ajutorul căștilor HUAWEI FreeBuds Pro, a căror tehnologie de anulare dinamică inteligentă a zgomotului anulează zgomotele de până la 40 dB.

HUAWEI FreeBuds Pro  sunt primele căști True Wireless Stereo cu anulare inteligentă a zgomotului. Cu un design elegant și o calitate a sunetului fantastică, ele aduc o tehnologie inovatoare de anulare a zgomotului, perfectă pentru consumatorii moderni, care caută din când în când o oază de liniște, departe de agitația orașului.

Noul model de căști a fost proiectat având în minte atât nevoia de confort, cât și cea de frumos. Căștile HUAWEI FreeBuds Pro au un design minimalist, eliminând orice caracteristici de design inutile și asigurându-se că fiecare element este funcțional. Sunt în disponibile în trei culori pline de rafinament: Silver Frost, Ceramic White și Carbon Black.

HUAWEI FreeBuds Pro îți asigură confortul la cele mai înalte standarde estetice

(P) Găsește-ți oaza de liniște cu HUAWEI FreeBuds Pro, primele căști TWS din lume cu anulare inteligentă a zgomotului

Dacă în trecut te-ai confruntat cu căști care erau ba prea mici, ba prea mari pentru urechile tale, această problemă nu mai există acum. Designul in-ear unic, cu trei dimensiuni diferite de dopuri de silicon, face din căștile HUAWEI FreeBuds Pro o alegere inspirată și ușor de purtat. Dopurilor de silicon de mărimi diferite li se alătură o funcție de detectare a dimensiunii potrivite în aplicație HUAWEI AI Life.

Fie că ești afară sau acasă, căștile simt în mod inteligent mediul și îmbunătățesc automat experiența de anulare a zgomotului. Atunci când anularea zgomotului este activată, bateria durează până la 4,5 ore. În caz contrar, ea durează 7 ore întregi, fără să fie nevoie să fie încărcate cu carcasa de încărcare inclusă în pachet.

Bucură-te de lumea din jur cum nu ai făcut-o până acum cu HUAWEI FreeBuds Pro

(P) Găsește-ți oaza de liniște cu HUAWEI FreeBuds Pro, primele căști TWS din lume cu anulare inteligentă a zgomotului

Pentru a nu te deconecta totul de lumea din jur, există modurile Awareness, respectiv Voce, care utilizează cele două microfoane pentru a ajuta utilizatorii să audă ce se întâmplă în jur când traversează strada sau au o discuție cu cineva. Modul de voce transparent te ajută să reduci sunetele ambientale pentru a scoate în evidență vocile oamenilor din jur.

Vântul și străzile zgomotoase pot să îți întrerupă activitățile de zi cu zi, cum ar efectuarea de apeluri sau ascultarea de muzică în locuri publice. Pentru a nu lăsa acești factori să te distragă, structura rezistentă la vânt a căștilor și modelul de mecanica fluidelor elimină șuierăturile cauzate de fricțiunea cu aerul.

Combinația de tehnologie inovatoare, design minimalist și confort sporit face din noile căști HUAWEI FreeBuds Pro să fie un dispozitiv ideal pentru consumatorii moderni.

Pentru mai multe informații, intră aici: https://consumer.huawei.com/ro/audio/freebuds-pro/.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter