(P) Ivatherm sărbătorește 15 ani de când are grijă de pielea noastră

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 decembrie 2020, 13:29
Ivatherm împlinește 15 ani de când ne răsfață cu produse dermatocosmetice de calitate, care îmbină ingredientele naturale și inovațiile în cosmetologie.

Cu un milion de produse fabricate anual, 50 de angajați și 65 de formule cosmetice, Ivatherm face concurență serioasă brandurilor internaționale de renume. Are o cotă de 10% pe piața cosmeticelor de farmacie din România și o prezență internațională în 15 țări de pe trei continente.

Cum a început povestea Ivatherm

(P) Ivatherm sărbătorește 15 ani de când are grijă de pielea noastră

Bazele Ivatherm au fost puse în anul 2005, când pe piață au fost lansate șase produse cu apă termală Herculane. Apa termală Herculane este unică prin concentrația sa ridicată de minerale și oligoelemente esențiale pentru vitalitatea pielii: calciu, magneziu, zinc, fier și nu numai.

În 2006, produsele au intrat în peste 1500 de farmacii și an după an, brandul Ivatherm a crescut organic, lansând noi produse, până la extinderea internațională din 2015. Produsele cu apă termală au ajuns astfel din România până în Croația, Egipt, Turcia, Qatar, Maldive, Filipine, China și femeile din toată lumea se bucură de beneficiile produselor Ivatherm asupra pielii lor.

Ce face produsele Ivatherm cu adevărat deosebite pe piața dermatocosmeticelor

(P) Ivatherm sărbătorește 15 ani de când are grijă de pielea noastră

Produsele Ivatherm sunt concepute împreună cu cercetători francezi și fabricate după formule originale, care conțin activi cosmetici moderni. Acestea au în compoziția lor apă termală Herculane, acest ingredient oferindu-le proprietăți calmante, hidratante și antiiritante, demonstrate prin studii clinice. Dermatologii recomandă și prescriu produsele Ivatherm pentru a trata pielea sensibilă, alergică sau intolerantă și în afecțiuni precum: acneea, rozaceea, dermatita atopică, dermatita seboreică, petele pigmentare.

Printre ingredientele inovatoare care se regăsesc în formulele unice ale dermatocosmeticelor Ivatherm se numără: Resveratrol, un agent antirid deosebit de eficient, care activează genele longevității, precum și celulele stem vegetale și Aquaphiline, un extras ce stimulează sinteza de aquaporine (activ recompensat cu Premiul Nobel pentru Chimie).

Cine se află în spatele succesului Ivatherm

(P) Ivatherm sărbătorește 15 ani de când are grijă de pielea noastră

Brandul Ivatherm este fondat și condus de Dr. Rucsandra Hurezeanu. Ea este una dintre cele mai apreciate antreprenoare din țara noastră. Prin munca ei, Rucsandra inspiră generațiile viitoare de femei de succes, atât în domeniul medicinei, cât și în domeniul afacerilor.

„Ne-am propus creșterea în e-commerce și accelerarea digitalizării”, a povestit ea despre planurile de viitor ale companiei. „Vom începe să vindem în curând pe două platforme mari de e-commerce din Marea Britanie”. Totodată, Rucsandra Hurezeanu își propune ca Ivatherm să fie o companie cât mai prietenoasă cu mediul înconjurător.

(P) Ivatherm sărbătorește 15 ani de când are grijă de pielea noastră

„În același timp, suntem în plin proces de implementare a unui program de înlocuire a recipientelor de plastic exclusiv cu ambalaje bio, produse din trestie de zahăr, tranziție estimată la 2 ani”, a zis ea. „Dorim să ne asumăm și mai multă responsabilitate în alegerea ingredientelor și ambalajelor Ivatherm, în așa fel încât produsele noastre să fie cât mai naturale, sustenabile, din surse sigure pentru mediu. De asemenea, cartonul și hârtia folosite în produsele și materialele noastre sunt obținute de la furnizori certificați PEFC. Vrem să avem certitudinea că impactul nostru asupra pădurilor planetei este redus, controlat și sustenabil și generațiile viitoare se vor bucura în continuare de păduri virgine, precum cele din jurul Băilor Herculane”.

Foto: PR, Robert Marooni

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter