(P) Pantofi mereu în stilul tău cu care să cucerești lumea modei

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 iunie 2020, 12:31

Un nou sezon vine cu noi oportunități pentru a te bucura de viață și a-ți exprima stilul, oriunde te vor purta pașii în această vară. Revenim cu optimism pe catwalk-ul urban, deoarece trendurile care ne vor ține companie toată vara sunt la un click distanță pe epantofi.ro! 

Este momentul să renunți la încălțămintea de casă și să îți reînnoiești garderoba de vară cu cele mai dorite piese ale momentului- tuturor ne-a fost dor de pantofi, nu-i așa? Brandurile de top te așteaptă!

Deși este cea mai bună perioadă pentru a renunța la ținutele (mult prea) comode pe care le-am purtat acasă în ultimele lui, sneakers-ii rămân preferatele unei IT girl în combinație cu rochii vaporoase și ținute din ce în ce mai extravagante. În lumina reflectoarelor găsim design-urile brandurilor inovatoare precum Fila, New Balance și Tommy Hilfiger. Albul imperial lasă în această vară locul negrului- sneakers-ii în această culoare fiind o alegere sigură pentru un outfit memorabil.

Glam-ul anilor 90 te va seduce cu modele de sandale inspirate din copilăria noastră, cu un upgrade stilistic și foarte Instagram-abil. Caută sandale cu toc transparent, modele din plastic sau silicon, slapii clasici, espadrile din material textil. Vei găsi inspirația în cele mai noi colecții de la Guess, Eva Minge, Tommy Hilfiger, Liu Jo sau Melissa. 

Fashion x film este cel mai fierbinte trend al verii și aduce la picioarele tale modele iconice inspirate de  filmele care ti-au rămas în inimă și in minte. Stilul divei eterne de la Hollywood este transpus de colecția Evei Longoria în culori neutre și modele atemporale dar memorabile de slapi, espadrile, pantofi sexy cu toc și flats.

Și cum cele mai bune ținute sunt definite de accesorii, pe epantofi.ro vei găsi o selecție de borsete și genți de plajă esențiale pentru cele mai frumoase zile din acest sezon – cele de vacanță. Must have: borsetele și gențile de plajă de la Desigual și Furla, ochelarii de soare BigStar, Vans și Boss.

Intră acum pe epantofi.ro pentru a descoperi cele mai noi colecții de încălțăminte și accesorii cu un discount de 50% și lasă-te purtată de instict – versatilitatea, confortul și plăcerea celor ce le poartă sunt noile direcții fashion ale verii 2020.

Epantofi este parte a grupului eobuwie.pl SA și este lider de piață în vânzarea de încălțăminte și accesorii online în Europa Centrală și de Est, oferind peste 80 de mii produse de la peste 500 de mărci. Compania operează în prezent pe 15 piețe europene.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter