(P) Păr sănătos și stălucitor după vopsire? Acum se poate!

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 august 2020, 17:32
Fie că îți vopsești părul acasă sau mergi la salon, părul tău poate să fie sănătos și strălucitor dacă este îngrijit corespunzător! Iar dacă nu știi exact ce înseamnă o îngrijire corespunzătoare, nu-i nimic, îți spunem noi!

Păr sănătos, de la rădăcină și până la vârfuri

Imediat după colorare, folosește o mască destinată părului vopsit, care oferă o îngrijire durabilă, în profunzimea firului de păr și menține intensitatea culorii mai mult timp.

Alege un șampon care curăță delicat, pe care sa-l folosesti de câte ori este nevoie. Trebuie să știi că, oricât de rezistent și de puternic ar părea, părul este de fapt foarte delicat. De aceea nu trebuie să tragi de el când îl speli, când îl piepteni sau când îl usuci.

Aplicarea balsamului după fiecare spălare ajută la obținerea unui păr suplu și ușor de pieptănat, chiar și pe părul umed, așa că nu sări niciodată peste acest pas!

Vărfurile părului tău tind să se usuce și să se despice? Masează-ți părul pe lungime cu un ulei pentru păr vopsit, care îți hrănește părul și îl protejează de factorii externi, având grijă ca nuanța ta preferată să își păstreze strălucirea un timp îndelungat.

Prin efectele benefice ale uleiului Tsubaki, gama LONCOLOR Expert INTENSIVE COLOR PROTECT este perfect adaptată nevoilor specifice ale părului vopsit, pentru menținerea culorii și a unei ținute impecabile a acestuia.

Experții LONCOLOR au creat o gamă completă de îngrijire pentru păr vopsit, compusă din șampon, balsam, mască, cremă leave-on și ulei pentru păr!

gama LONCOLOR Expert INTENSIVE COLOR PROTECT

Gamele de îngrijire pentru diferite tipuri de păr nu sunt concepute întâmplător, iar părul tău va avea de câștigat dacă alegi produse compatibile. Descoperă secretul frumuseții gheișelor, într-o notă bogat-florală, plină de personalitate și rafinament!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter