(P) Sneakers pentru vremuri mai bune: cele mai căutate modele pentru vara 2020

De Unica.ro, pe

După o primăvară petrecută în case, temperaturile de afară promit sosirea unor vremuri mai bune cu parfum de libertate, distracție și cât mai mult timp petrecut în aer liber cu cei pe care ne dorim să îi avem aproape. 

Fii cu un pas mai aproape de vară și alege de pe acum vedetele incontestabile ale lui 2020 – sneakers care te vor purta în cele mai frumoase locuri. Tendințele arată mai confortabil ca niciodată și DEICHMANN îți propune o selecție de nerefuzat! De la melanjul rafinat de culori, efecte cool la inserţii și  accente fresh – iată cele mai hot modele de sneakers de vară pe care le poti comanda online:

Basics vs Chunky 

Va exista mereu ceva romantic în variantele clasice, atemporale de sneakers cu aer retro, ce dau o notă de prospeţime oricărei ţinute casual. A se purta la orice vârstă și în aproape orice context.

Varianta masivă cu accente viu colorate rămâne piesa statement a unei ținute sport-casual de efect și subțiază optic orice siluetă, mai ales purtați cu shorts sau rochii scurte.

All white 

Întodeauna ai nevoie de încă o pereche de sneakerși albi! Păstrează-i întotdeauna impecabili și stilizează-i cu piese în aceeași culoare, monocromia este nișa aristocratică a tendințelor verii 2020.

Mix match

Mix-ul de accente viu colorate adaugă tinerețe și prospețime oricărei ținute, așa că poți purta un cocktail de culori delicoase pe o preche de sneakers albi, indiferent de styling-ul vestimentar, doar este vară!

Powerlook

Acești sneakerși statement te însoţesc la drum cu atitudine și culori puternice. Fie că te-au cucerit deja variantele neon sau preferi culorile metalice, talpa groasă de culoare albă și mix-ul de texturi sunt numitorul comun pentru o ținută cool atât ăpentru alergătoare cât și pentru fashioniste.

Descoperă  de acasă întreaga colecție de sneakers și accesorii pe magazinul online www.deichmann.com/RO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter