(P) Top 4 modele de rochii in tendinte

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 octombrie 2019, 01:06

Desi sezonul ghetelor, al puloverelor si al trenciurilor a sosit, moda sezonului rece inseamna mai mult decat aceste articole. Moda anului 2019 este alcatuita dintr-o diversitate de stiluri, gata sa fie adoptate in tinutele tale: o multitudine de rochii elegante sau rochii oversize, trenciuri, pantofi statement sau pulovere feminine. Insa, cel mai popular articol din acest sezon este rochia. 

Mai jos, vei gasi un mic ghid al celor mai cautate rochii pentru femei.

Rochia cu detalii feminine

Rochiile delicate au fost dintotdeauna favoritele celor ce prefera tinutele feminine in locul oricarui alt trend. Fie ca este vorba de rochii elegante cu manecile bufante, cu volanase sau maneci din tul, anul acesta rochiile cat mai feminine au fost trendul majoritar. O astfel de rochie iti confera o silueta simpatica si este extrem de versatila, astfel incat o poti accesoriza dupa bunul plac. Adopta si tu acest stil si exprima-ti feminitatea in fiecare zi.

Rochia maxi

In timp ce rochiile mini sau midi isi pastreaza locul fruntas in clasamentul trendurilor, cel mai fresh trend din sezonul acesta este rochia de lungime maxi. Toamna aceasta, rochia maxi poate fi accesorizata cu o pereche de ghete de piele naturala pana la glezna pentru un plus de eleganta si rafinament.

Rochia The little black dress

O piesa vestimentara clasica, ce nu se va demoda niciodata este rochia neagra, supranumita The little black dress. Originile acestui tip de rochie dateaza din anii ‘20, cand a fost catalogata cea mai versatila si accesibila rochie din toate timpurile, datorita croielii simple si a culorii sale clasice.

De obicei, acest tip de rochie are un model simplu si este de lungime mini, insa astazi o poti gasi in mai multe feluri: rochia poate fi de lungime maxi, plisata, cu aplicatii din dantela sau ciucuri si franjuri.

Indiferent de stilul acesteia, The little black dress este esentiala in alcatuirea unei garderobe de femeie. De regula, orice femeie stilata trebuie sa detina cel putin o rochie neagra simpla, eleganta ce poate fi accesorizata in functie de ocazie: pentru o tinuta de zi, o poti purta cu o jacheta si o pereche de bocanci, iar pentru o ocazie speciala, o poti purta cu multe bijuterii si o pereche de pantofi stiletto.

Rochia plus-size

Expertii in moda de pe tot mapamondul “cantaresc” care sunt cele mai populare trenduri de anul acesta. Un trend castigator este cel al articolelor vestimentare plus-size

Nu mai trebuie sa spunem cat de populara a devenit ideea acceptarii de sine si a propriilor forme, indiferent de felul acestora. Astfel, femeile ce isi iubesc corpul si formele, pot gasi o multitudine de rochii plus-size si multe alte modele in magazinul online Iuliashop

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter