(P) Top 5 modele de rochii de nunta

De unica, pe Ultimul update Marți, 30 aprilie 2019, 13:26

Nunta este un eveniment unic la care tuturor ne place să participăm cu plăcere și emoție. Ea este întotodata o ocazie deosebită pentru a purta o rochie cu totul aparte.  În funcție de locație și de dress-code-ul evenimentului posibilitățile de a alege o ținută sunt nelimitate. Situația este cu atât mai specială când rochia pe care trebuie să o alegi este una de domnișoară de onoare.

Alegerea celei mai potrivite rochii pentru a participa la o nuntă este o provocare care   ocupă ceva timp oricărei femei. Pentru a ne asigura o prezență remarcabilă și originală, alegerea modelului, materialului, culorii sunt detalii care trebuie cântărite cu multă atenție. Chiar dacă știm că miresei îi vor fi acordate cele mai multe aprecieri și ținuta noastră are și ea toate motivele să fie una specială.

Singurul loc în care poți avea parte de realizarea unei rochii de nuntă, care să se potrivească dorințelor și preferințelor personale este un atelier de croitorie, așa cum este atelierul Picasso. În acest loc pot fi create rochii de nuntă perfecte, conform schițelor și doleanțelor tale. Acesta este unicul loc în care dorințele tale vor prinde realitate, doarece găsești tot ce ai nevoie pentru confecționarea unei rochii originale. Un designer cu experiență internațională și materiale din ultimele colecții ale caselor de modă italiene îți vor sta la dispoziție pentru a realiza o rochie de vis.

Decizia este una destul de dificilă. Pentru a vă ajta să faceți cea mai potrivită alegere, Croitoria Picasso vine cu o serie de recomandări care să va ofere câteva indicații utile.

Top 5 modele de rochii de nunta

  1. Rochie de nunta cu dantelă

Dantela este unul dintre materialele cele mai des folosite pentru realizarea unei rochii de ocazie speciale. Posibilitatea de a o combina cu mătase, tull, organza, satin sau voal o va pune în valoare și va contribui la crearea unei rochii unice, ce nu va trece niciodată neobservată. În varianta lungă sau pană la genunchi, pe linia corpului, sirenă, cu volum sau cloș va fi de fiecare dată o alegere inspirată.

  1. Rochii de nuntă cu broderie aplicată

Dacă aplicăm unei rochii dintr-un material deosebit o broderie, aceasta îi va conferi și mai multă personalitate și valoare. Oricât de discretă sau specială ar fi broderia, aceasta înnobilează întotdeauna o ținută de seară. Opțiunea de a purta o rochie cu broderie aplicată va fi remarcată și va primi cu certitudine multe aprecieri.

  1. Rochii de nuntă cu broderie manuală

Întotdeauna lucrul de mână conferă unei rochii o valoare care o face să fie cu mult peste orice altă alegere. Astfel de rochii sunt prețioase și se ridică la standardele unei rochi de mare clasă.

  1. Rochii de nuntă Haute Couture

O rochie realizată din cele mai speciale materiele și accesorizată în modul cel mai original sunt alegerile perfecte pentru un astfel de eveniment unic. Prin frumusețea și personalitatea lor ele vor atrage multe priviri admirative, iar tu te vei simți asemeni unei vedete pe covorul roșu.

  1. Rochii de nuntă din materiale deosebite și imprimeuri în culori speciale

O rochie de nuntă obligatoriu va fi realizată dint-o țesătură specială, precum mătase, voal, organza, satin, brocart etc. O rochie creată special pentru un eveniment deosebit este indicat să aibă întotdeauna o textură și o sclipire aparte. Imprimeurile și culorile speciale sunt cea mai potrivită alegere pentru a  asigura o prezență care va atrage ușor toate privirile.

Acestea sunt doar câteva dintre sugestiile posibile de a alege o rochie de nuntă care să iasă din tipare și care să asigure o apariție de podium. Pentru oricare dintre variante ai opta, succesul este garantat. Doar o rochie de nuntă de creație poate să satisfacă toate  aceste exigențe de originalitate.

Unde poți avea parte de cele mai frumoase modele de rochii de nuntă?

La Croitoria Picasso pot fi crate cele mai frumoase modele originale. Aici ai mereu la despoziție tot ce îți trebuie pentru realizarea unei rochii așa cum ai visat. Tot ce ai de făcut este să vii cu o schiță sau cu imaginea unei rochii care îți place și o consideri potrivită, iar designer-ul atelierului te va îndruma spre  alegerea celor mai potrivite materiale și accesorii pentru realizarea ei.

Dacă nu ai nicio idee în privința a ceea ce îți dorești, nu trebuie să îți faci griji. Aici vei găsi toate sfaturile și recomandările necesare pentru realizarea unei rochii speciale, care să ți se potrivească perfect. Vei fi consiliată în a-ți alege cel mai indicat model și cel mai bun tip de croială, vor fi testate culorile care ți se potrivesc cel mai bine. În magazinul de țesături al atelierului vei găsi o multitudine de texturi, nuanțe și imprimeuri care te vor inspira în alegere. Cert este că, în final, vei obține cu siguranță o rochie cu care să impresionezi.

Pentru domnișoarele de onoare pot fi create ținute diafane, din materiale vaporoase și cu modele diverse. Rochiile de nuntă de acest tip, create aici vor conferi un plus de farmec evenimentului și vor fi apreciate de orice purtătoare.

Dacă dorești să te bucuri de o apariție spectaculoasă, care să electrizeze privirile și să îți aducă multe complimente optează pentru o rochie de nuntă de creație. Intră și tu pe  Croitoriepicasso.ro pentru a afla mai multe detalii!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter