(Publicitate) LaTextile.ro a depășit pragul de 100.000 de urmăritori și a lansat un nou brand: LaMercerie.ro

De Unica.ro, pe

Hainele pe care le admirăm astăzi, în tendințele vestimentare în modă, sunt create de designeri care pun preț pe unicitate și care dau frâu liber imaginației. Multe femei, care sunt pasionate de design vestimentar, urmează exemplul acestor profesioniști talentați și încearcă să învețe tehnicile de bază pentru a realiza diverse articole vestimentare, cum sunt, de exemplu, rochiile și tricotajele. 

Așa a apărut primul magazin online de materiale textile din România cu livrare la metru, LaTextile.ro, din dorința de a le oferi pasionatelor de croitorie o colecție bogată de materiale și accesorii. Magazinul online a crescut rapid în popularitate pe plan autohton, reușind să depășească pragul de 100.000 de urmăritoare pe pagina de Facebook în vara acestui an.

(Publicitate) LaTextile.ro a depășit pragul de 100.000 de urmăritori și a lansat un nou brand: LaMercerie.ro

În acest magazin se găsesc aproape toate tipurile de materiale, începând de la țesături din bumbac, in, damasc, mătase, până la cele mai pretențioase țesături din dantelă, tafta, voal, brocart, velur. Există și materiale imitație piele, dar și materiale secundare, cum sunt vatelina, inserția și căptușeala. 

Toate produsele sunt de înaltă calitate pentru că brand-ul și-a propus să se adapteze la noile schimbări ale pieței și industriei modei. Prin urmare, materialele au imprimeuri în trend și sunt frumoase la privit, minunate la atins și plăcute pentru purtat, odată ce vor fi croite și confecționate. Livrarea este gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 350 RON. Neplăcerile de orice fel pot fi rezolvate simplu, întrucât există posibilitatea de retur, în termen de 14 zile lucrătoare.

(Publicitate) LaTextile.ro a depășit pragul de 100.000 de urmăritori și a lansat un nou brand: LaMercerie.ro

Accesorii pentru îmbrăcăminte și articole de mercerie

LaTextile.ro a lansat în acest an și magazinul online LaMercerie.ro, unde se găsesc accesorii și articole de mercerie: 

  • Diferite produse mărunte, dar importante pentru tricotaje de lux
  • Produse care servesc la cusut, croșetat, inserții din dantelă
  • Fire textile de calitate, fire de efect, fire de tricotat Alize
  • Accesorii de îmbrăcăminte pentru toate gusturile – capse, nasturi, ață, fermoare, etc. 

Scopul acestui magazin a fost acela de a prezenta oferta brandului în domeniul merceriei și de a pune la dispoziția clienților accesorii esențiale pentru realizarea anumitor articole vestimentare. 

Astfel de produse pot reprezenta chiar și o idee de cadou pentru femeile care au un astfel de hobby: tricotat, design vestimentar, croitorie. Cu siguranță, domnișoarele și doamnele pasionate de creație vestimentară vor fi încântate să primească cadouri frumoase și utile.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter