Adevărul crud despre fiecare zodie

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Luni, 12 septembrie 2022, 15:58

Universul a decis ce este în neregulă cu tine. Vezi care sunt cele mai mari defecte ale fiecărei zodii.

Berbec 

Ești agresiv, impulsiv și foarte gălăgios, iar lipsa ta de complexitate îi face pe oameni să se întrebe dacă nu cumva ești un ipocrit. Toată lumea se întreabă ce gândești în realitate, dar adevărul este foarte simplu: nimic. Ești atât de superficial, încât nu ai nimic dincolo de nervii și frustrările pe care le expui. Îți lipsește viziunea, ești ignorant și ai o părerea foarte bună despre tine, care nu face decât să te înfunde în neștiință.

Taur

Ești cea mai încăpățânată persoană din întreg zodiacul, dar nu acesta este defectul tău cel mai mare. Egoismul tău îi face pe ceilalți să fugă de tine. Și ar mai fi faptul că ești superficial, plictisitor și foarte posesiv, vrei toată atenția și nu suporți să ți se spună când greșești.

Gemeni

Ești incapabil să te concentrezi, iar din această cauză, pare că nu ai niciodată o opinie. Adevărul este că ai face orice și ai merge oriunde, câtă vreme nu trebuie să ai tu inițiativă. Când trebuie, totuși, să spui ceva, nimeni nu te crede și toți prietenii tăi se întreabă dacă ești o persoană reală ori un fel de extraterestru fără păreri sau sentimente.

Rac

Ești atât de naiv, încât ajungi în pragul depresiei dacă cineva îți spune că ești altceva decât o floare delicată. Crezi că ești buricul pământului și iei totul personal, victimizându-te în permanență.

Leu

Tu nu ai nicio treabă cu realitatea și trăiești doar cu gândul să atragi atenția. Crezi cu ardoare că ești o ființă specială, care merită să fie idolatrizată doar pentru că acceptă să iasă în lume. Ești foarte superficial și îți crești respectul de sine în funcție de numărul de Like-uri pe care îl primești pe Facebook.

Fecioară

Ești o persoană foarte șireată și nimeni nu reușește să îți vadă adevărata față. Pentru lume, ești o altruistă convinsă, dar adevărul este că faci fapte bune doar pentru că te fac să ai o părere mai bună despre tine. Sub bunătatea pe care o afișezi stă narcisism la cea mai ridicată cotă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter