Câți oameni te plac, în funcție de zodie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 25 aprilie 2023, 16:39
Dacă nu ai prea mulți prieteni, nu te deprima. S-ar putea să fie și vina astrelor. Vezi câți oameni te plac în funcție de zodie.

Berbec

Toată lumea se poartă frumos cu tine, dar nu te lăsa păcălită! Au această atitudine pentru că nu vor să asiste la o nouă răbufnire de-a ta. Din păcate, te place cu adevărat o singură persoana și sunt șanse mari ca ea să fie masochistă.

Taur

Ai o fire capricioasă, iar asta te face să pari ușor nesuferită în fața celorlalți. Există o listă scurtă de oameni care te plac, iar aici ar intra mama și bunica ta. Dar cine are nevoie de prieteni când există atâta mâncare?

Gemeni

Nimeni nu iubește petrecerile mai mult decât tine, iar simțul umorului de care dai dovadă îi face pe ceilalți să te placă din prima clipă. Problema apare când ajung să te cunoască și să vadă cât ești de imprevizibil. Dacă vrei să rămâi cel mai popular din tot zodiacul, ține oamenii la distanță!

Rac

Rolul de „mama răniților” ți se potrivește perfect, așa că nu este de mirare că toată lumea te place. Colegii de serviciu, de facultate, rudele, vecinii, toți te copleșesc cu atenție, mai ales când au nevoie de tine. Tu nu placi pe nimeni, dar te pricepi de minune să ascunzi asta!

Leu

Cine are nevoie de admiratori sau de prieteni când are o freză atât de cool? Tu sigur nu!

Fecioară

Din păcate, nimeni nu te place, dar ești ok cu asta. Oricum nu ai nevoie de admirația unor ignoranți care acceptă să ducă o viață imperfectă!

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter