Câți oameni te plac, în funcție de zodie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 31 ianuarie 2020, 19:32

Notice: Undefined variable: tags_names in /home/ringier/public/wp-content/plugins/strawberry-theme-extra/modules/multiple-related.php on line 22

femeie care face karaoke

Balanță

Ești atât de naivă, încât ai impresia că toată lumea te place, dar calmul și indecizia ta îi scot pe ceilalți din sărite. Ai trei oameni care te-au văzut beată și vor rămâne fanii tăi o viață. Nu există, însă, garanții că te plac destul încât să șteargă filmarea cu tine când alergai goală pe plajă!

Scorpion

Colegul tău din clasele primare chiar te-a plăcut, deși obișnuiai să îi furi pachetul din geantă și să îl încui în dulap. Acum ai ceva probleme de popularitate, dar sigur va veni cineva care să te placă. Trebuie doar să ai răbdare!

Săgetător

Întrebarea este cine nu te place pe tine? Amuzantă, pusă pe șotii, dornică de distracții, nimeni nu rezistă farmecelor tale. Iar partea cea mai bună este că dincolo de atitudinea ta jucăușă nu se află nimic, așa că nu reprezinți niciun pericol pentru ceilalți.

Capricorn

Portarul de la tine de la muncă este fanul tău numărul unu. Îi place la tine faptul că nu este el ultimul fraier care pleacă din clădire.

Vărsător

Nu ești cel mai popular, dar ai cel puțin trei oameni care te plac sincer. Și cum ar putea să nu o facă, când au văzut ce suflet cald și delicat ești.

Pești

Ai doi oameni pe care i-ai plătit să te placă. Nu te rușina cu asta, oricine ar fi fost în locul tău făcea la fel.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2