Ce cadou să-i iei de Ziua Îndrăgostiților în funcție de zodie

De Mădălina Manole, pe
Fiecare zodie în parte este caracterizată de anumite trăsături definitorii, prin urmare poți alege să-i faci un cadou jumătății tale în funcție de aceste aspecte.

De Ziua Îndrăgostiților florile, cu precădere trandafirii roșii, simbol al iubirii, plușurile, în special inimioarele, și bomboanele de ciocolată sunt la mare căutare, însă nu strică să mai adaugi ceva pe lângă. Iată ce cadou să-i iei de Ziua Îndrăgostiților în funcție de zodie!

Berbec

Un nativ Berbec se va simți minunat dacă-l vei invita la un parc de aventură, undeva unde să-și poată pune în aplicare calitățile de războinic. Berbecii sunt, în general, persoane curajoase, luptătoare și aventuroase, deci nu vei da greș de Ziua Îndrăgostiților cu un astfel de cadou original.

Taur

Vei impresiona fără îndoială un nativ Taur dacă-l vei întâmpina cu un buchet mare de flori și o invitație la cină. Însă, ai mare grijă, alege un restaurant luxos și comandă cel mai scump vin posibil. Taurii sunt persoane gurmande, însă, totodată apreciază și lucrurile scumpe și de calitate.

Gemeni

Pentru un nativ Gemeni cel mai bun cadou de Ziua Îndrăgostiților este o invitație la un party cu tematică unde, eventual să fie strânși și jumătate dintre prietenii acestuia. Persoanele născute în zodia Gemeni sunt comunicative și foarte sociabile, având întotdeauna un cerc larg de prieteni.

Rac

Nativii Rac sunt familiști convinși, romantici incurabili și foarte buni prieteni, prin urmare de Ziua Îndrăgostiților pot fi ușor surprinși dacă le pregătești o cină la lumina lumânărilor, cu muzică în surdină, și-i întâmpini cu un buchet mare de flori și un bilețel de dragoste.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter