Ce fel de gospodină eşti, în funcţie de zodie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 14 martie 2023, 18:06
Află cum te influenţează astrele, atunci când vine vorba de calităţile tale de gospodină! În funcție de zodie îți dezvăluim cum te descurci atât în casă, cât și la gătit. 

Sunt femei care spun că se relaxează făcând curat în casă şi sunt femei care ar prefera să facă orice altceva în locul curăţeniei. Poate nu îţi dai seama, dar astrele ne influenţează chiar şi calităţile acestea. Iată, aşadar, ce fel de gospodină eşti, în funcţie de zodie!

3 zodii care nu au ce căuta în bucătărie

Gemeni

Pentru că eşti o fire creativă, îţi place să-ţi redecorezi casa ori de câte ori ai ocazia, dar, între noi fie vorba, cam aici se opresc calităţile tale de gospodină. Preferi să angajezi pe cineva să facă curat şi să comanzi ori să cumperi mâncarea. Și adevărul e că aceasta e varianta cea mai indicată…

Fecioară

Pe cât de inteligentă eşti, pe atât de leneşă şi nepricepută la treburile casnice! Ai încercat de vreo două-trei ori să faci câte ceva prin casă, dar pentru că nu ţi-a plăcut prea mult, ai renunţat. Tu poţi sta foarte bine chiar şi o lună întreagă fără să faci curat în casă… Cât despre bucătărie, e mai bine să o eviți dacă nu vrei să otrăvești pe cineva.

Vărsător

Pentru tine treburile casnice nu există. Există, în schimb, părinţi, iubit, femeia care face curăţenie, eventuali colegi de apartament. De ce ţi-ai pierde timpul, atât de preţios, cu astfel de lucruri minore?

Cum se descurcă celelalte zodii la treburile casnice

Scorpion – cea mai buna gospodina din zodiac

Eşti foarte dedicată când vine vorba de activităţile gospodăreşti şi asta deoarece eşti foarte ataşată de casa ta şi de familie. Tu eşti genul de femeie care face prăjituri în fiecare duminică şi care aspiră casa de cel puţin trei ori pe săptămână.

Berbec

Eşti o tipă activă, căreia îi place să fie cea mai bună pe toate planurile – şi acasă, şi la serviciu. Chiar dacă ai un job care te solicită destul de mult, eşti o gospodină bună, care îşi face timp şi pentru curăţenie, şi pentru gătit, şi pentru alte activităţi ce ţin de casă. Tu pur şi simplu urăşti plictiseala.

Taur

Tu ai prefera să stai tolănită pe un şezlong, la soare, tot timpul anului, dacă ar fi posibil. Chiar dacă eşti pasionată de ceea ce faci, nu prea îţi place să munceşti nici acasă, nici la serviciu. Dar, pentru că eşti conştientă că nu se poate altfel, te descurci acceptabil. Mai exersează cu gătitul!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter