Chiron intră în semnul Berbecului pentru următorii 7 ani. Cum te influențează acest aspect

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 12 decembrie 2018, 16:28
Luna aprilie 2018 este o perioadă cu un puternic impact asupra zodiilor. După 7 ani în care a traversat semnul Pești, Chiron se mută în zodia Berbec, începând din data de 17 aprilie, pentru următorii 7 ani. Chiron, asteroidul spiritualității și al înțelepciunii, este considerat în astrologie ca fiind vindecătorul rănit, grație faptului că se folosește de propria durere pentru a-i ajuta pe ceilalți.

Chiron a intrat în zodia Pești în 2011, și a avut timp până acum să ne învețe să facem pace cu misterele vieții, indiferent sub ce formă le-a interpretat fiecare persoană. Transferul lui Chiron în Berbec, însă, ne va învăța să facem pace cu noi înșine, să dizolvăm războiul cu sinele nostru, să acceptăm că trebuie să ne asumăm responsabilități și să devenim mult mai conștienți de propria putere interioară. Este perioada celor aleși, celor iluminați care trebuie să-și împrăștie lumina și energia pentru a-i ajuta să se ridice la un nivel de spiritualitate mai mare și pe cei din jurul lor. Iată cum influențează zodiile Chiron în Berbec!

Berbec

Cu Chiron în zodia lor, nativii vor fi binecuvântați cu energia necesară pentru a-și vindeca rănile cauzate de propriile acțiuni greșite din trecut. Nativii Berbec vor schimba macazul în ceea ce privește personalitatea lor.

Taur

Chiron în Berbec vine să aducă noi prietenii și noi cunoștințe pentru nativii Taur, care vor schimba direcția în acest sens și vor învăța să se pună pe primul loc, înaintea tuturor. După ce în ultimii 7 ani aceștia s-au sacrificat pentru cei dragi și și-au lăsat planurile de viitor pe loc secund, împiedicându-și propria evoluție, acum vor găsi cea mai bună variantă pentru ei.

Gemeni

Nativii Gemeni vor primi sprijin pentru a se pune în valoare pe plan profesional și se vor ajuta în planurile personale de prieteni și cunoștine foarte apropiate. Au drum liber să-și consolideze o imagine socială mult mai bună.

Citește și – Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

Rac

Nativii Rac vor avea ajutorul lui Chiron pe plan profesional. Aceștia vor avea ocazia timp de 7 ani să-și consolideze cariera, să-și pună în valoare calitățile și abilitățile și să schimbe direcția astfel încât să ia cele mai bune decizii la locul de muncă.

Leu

Dacă în ultimii 7 ani Chiron a adus blocaje pe plan financiar și material, nativii Leu se vor bucura de următorii 7 ani pentru a găsi cea mai bună soluție astfel încât să-și schimbe direcția în mod benefic și să se vindece de de propriile acțiuni greșite din trecut.

Fecioară

Chiron în Berbec pe casa avantajelor materiale îi va ajuta pe nativii Fecioară să-și schimbe direcția de mers în acest sens, astfel încât în acești 7 ani care vor urma să pună bazele și chiar să culeagă roadele pe plan financiar.

Citește și Ce tatuaj-totem să-ți faci în funcție de zodie

Balanță

Pentru nativii Balanță vor urma 7 ani în care vor avea ocazia să schimbe direcția în sectorul profesional și să ia cele mai bune decizii legate de acest domeniu al vieții lor. Pe casa partenerială va fi, de asemenea, un nou început.

Scorpion

Pentru nativii Scorpion se deschide un nou ciclu de 7 nai în care vor avea ocazia să-și schimbe direcția în sectorul muncii și al sănătății și să aleagă tot ceea ce este mai bine pentru ei, pentru pasiunile și idealurile lor.

Săgetător

Ultimii 7 ani au fost mai puțini favorabili pentru nativii Săgetător care au simțit că nu și-au găsit locul nici în legătură cu familia și nici cu locuința, unde au avut de făcut sacrificii. Însă de acum, cu Chiron pe casa iubirii, a copiilor și a activităților recreative toate se vor așeza și aceștia pot începe o nouă relație, se pot muta sau iși pot construi căminul mult visat.

Citește și Care sunt vitaminele și mineralele de care ai nevoie în funcție de zodie

Capricorn

Pentru nativii Berbec acest ciclu de 7 ani va veni cu noi direcții și noi decizii legate de familie și de locuință. Vor schimba macazul și vor avea ocazia să ia cele mai bune decizii în aceste privințe.

Vărsător

Nativii Vărsător se vor bucura de 7 ani în care vor excela la capitolul comunicare și vor fi deschiși în acumularea noilor cunoștințe. Deciziile luate până acum vor primi o altă conotație și nu sunt excluse schimbările radicale legate de modul de interacționare cu cei din jur.

Pești

După ce Chiron le-a părăsit semnul zodiacal, unde a adus decizii necugetate de natură să le afecteze viitorul, este momentul restabilizării. Pentru nativii Pești vor urma 7 ani în care se vor bucura de reevaluări pe parte financiară, mai exact legate de banii obținuți din muncă proprie.

Citește și – Cum păcătuiești în funcție de zodia ta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter