Cinci zodii care nu știu să iubească

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 august 2022, 16:49
Dacă despre zodiile care ar face orice pentru persoana iubită am mai vorbit, e timpul să ne concentrăm atenția și asupra celor cinci zodii care nu știu să iubească. Cu sau fără intenție, nativii aceștia pot ajunge să te rănească dacă nu îi cunoști suficient de bine. De asemenea, zâmbetul lor cuceritor ar putea fi doar o mască. 

Dacă te-ai îndrăgostit de un nativ al acestor cinci zodii, ar fi bine să te înarmezi cu răbdare și să-ți ascuți vigilența, pentru că dezamăgirea poate fi mare după ce trec fluturii din stomac. De cele mai multe ori, aceștia nu-și arată adevărata față, ci pot fi extrem de falși atunci când vine vorba de iubire.

Gemeni

La capitolul falsitate nu există altă zodie care să-i întreacă. Nu o fac neapărat cu intenție, ci așa sunt ei! Uneori nici nu își dau seama cum au trecut de la tandrețuri și surprize ca-n filme, la povești inventate despre iubire. Cert este că sunt capabili de orice ca să te cucerească și nu se sfiesc să folosească tot arsenalul de vorbe frumoase și gesturi romantice. Dar atunci când lucrurile devin serioase, ai putea să le vezi și cealaltă latură. Da, da, pe cât de minunați pot fi, pe atât de încăpățânați și agasanți pot fi. În plus, sunt maeștri ai victimizării!

Vărsător

Să nu crezi niciodată că ai să ajungi să cunoști cu adevărat un nativ al zodiei Vărsător. Nici că te va iubi cu pasiune, pentru că este mult prea rezervat în a-și arăta sentimentele. Asta dacă într-adevăr le are! Pentru că poate să stea o viață cu tine și fără să te iubească, atâta vreme cât nu-l deranjezi prea tare și îi satisfaci nevoile. E capabil de toate dovezile frumoase de iubire, iar tu nu o să bănuiești vreodată că o face doar pentru tine, nu pentru că așa simte. Urăște să se simtă îngrădit, iar pierderea controlului îl scoate din minți. De aceea, de cele mai multe ori este gelos și posesiv. Dacă încerci să-l forțezi cu ceva, o să faci cunoștință și cu latura lui isterică!

Citește și: Cele mai incompatibile zodii. Niciodată nu vor rezista relațiile dintre acești nativi

5 zodii care ar muta munții pentru tine

4 zodii care nu uită și nu iartă niciodată

Zodii care nu vor fi respectate niciodată

Pești

Pe cât de pasionali pot fi, pe atât de sufocantă poate deveni relația cu un nativ din zodia Pești. Dacă ești o fire care are nevoie de atenție, de dovezi de iubire, de susținere și de încurajări la tot pasul, ei, bine, și el la fel. Și totul va fi despre el. Depresia, fricile, singurătatea, victimizarea vor fi la ordinea zilei în viața lui, iar tu va trebui să îl ajuți să le depășească. Îți poate oferi o siguranță materială dacă îți dedici viața lui, dar cam atât. Cel mult te poți bucura de zvâcnirile lui de creativitate și tandrețe.

Săgetător

Dragostea îl sperie cu adevărat. Mai mult decât o sesiune de bungee jumping sau orice sport extrem. Atracția fizică poate fi puternică și poți trăi cu el momente de pasiune nebună, dar îi e teamă de vulnerabilitatea din iubire și va fugi de emoțiile profunde. Dacă simți că te minte atunci când îți spune că te iubește sau că dovezile lui de iubire ascund ceva, nu greșești prea tare. Și asta pentru că lui îi e suficient să facă declarații sau să-ți arate că-i pasă, atâta vreme cât poate evita să simtă.

Leu

Dintre cele cinci zodii care nu știu să iubească, Leul este campion. Își va dedica viața să te mulțumească, dar nu pentru că te iubește, ci pentru că vrea să-ți arate cât este el de valoros în viața ta. Asta te va măguli o vreme, dar la un moment dat este posibil să-ți dai seama că nu a fost nicio clipă vorba despre tine. Nativul din zodia Leu va face orice să primească atenție, laude și să se simtă important. Dacă-l dezamăgești și nu-l pui pe primul loc, o să-i vezi adevărată fața. Și da, poate fi extrem de egoist și de nemilos în exprimare.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter