Cum îți influențează zodia Luna Plină din data de 28 iunie 2018

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 28 iunie 2018, 18:15
Luna Plină din data de 28 iunie 2018 va avea loc în semnul Capricorn și va influența toate zodiile, în funcțiile de sectoarele astrologice pe care se formează. În tradiția populară este denumită și luna căpșună, marcând momentul în care încep să se coacă fragii sau căpșunele sălbatice.

Luna Plină poate aduce încheierea unei etape, este momentul culegerii roadelor și al asumării meritelor, iar faptul că se petrece în zodia Capricorn ne îndreaptă atenția către viața profesională, relațiile cu autoritățile și instituțiile statului, vorbește despre poziție, putere și capacitatea de a conduce.

Din păcate, Luna Plină de acum este un moment mai puțin benefic deoarece se petrece în zodia Capricorn, zodie guvernată de Saturn, Marele Malefic, Învățătorul și planeta restricțiilor, care în această perioadă se află retrograd întocmai în semnul Capricorn. Astfel, toate beneficiile aduse de aspectele de la Lună Plină pot fi întârziate, amânate, blocate de retrogradarea lui Saturn, care, totodată cere reevaluări și învățarea lecțiilor. În plus, în contextul astral general Marte, planeta acțiunii, este și ea retrogradă începând din 27 iunie, timp de două luni. Iată cum îți influențează zodia Luna Plină din Capricorn din data de 28 iunie 2018!

Berbec

Luna Plină se formează în sectorul profesional, iar cei născuți în zodia Berbec se vor confrunta cu obstacole în obținerea unor merite, aprecierile întârzie să apară și odată cu ele și oportunitățile nativilor. Cei care-și doresc să-și schimbe locul de muncă se vor izbi de bariere, iar nativii pentru care urma o investire în funcție vor trebui să mai aștepte momentul. Se cere mai multă grijă la locul de muncă unde pot apărea discuții care să le afecteze imaginea nativilor Berbec.

Taur

Luna Plină le aduce celor născuți în zodia Taur amânarea unei călătorii sau deplasări realizate greoi, cu obstacole. Nativii pot primi vești mai puțin bune legate de desfășurarea unui curs sau legate de o persoană străină, situație petrecută în străinătate. Cei care studiază se confruntă cu dificultăți de concentrare și memorare. Pentru o parte dintre nativi poate fi un moment de reevaluare a unor principii și valori de viață.

Gemeni

Luna Plină activează casa avantajelor materiale, iar cei născuți în zodia Gemeni vor avea obstacole în obținerea unei sume de bani. Poate fi legată de intrarea în posesie a unei moșteniri, de aprobarea unui credit, de recuperarea unei datorii. Eforturile nativilor Gemeni se vor îndrepta în aceste direcții și nu este exclus să se confrunte cu întârzieri de plăți.

Rac

Pentru cei născuți în zodia Rac este momentul unor lecții dure pe plan sentimental. Luna Nouă le activează sectorul relațional și al parteneriatelor, iar nativii vor fi tentați să pună punct unei povești de dragoste care nu mai funcționează sau să încheie colaborări și asocieri mai vechi. Nu trebuie să dispere, dacă și-au învățat lecțiile, o altă etapă este pe cale să se deschidă.

Citește și – Atenție! Planeta Marte își începe mersul retrograd prin Vărsător și va afecta toate zodiile

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter