Cum te sabotează oamenii, în funcție de zodie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 09 aprilie 2020, 12:05
Faptele oamenilor sunt cel mai bun criteriu după care ar trebui să decizi dacă să ai sau nu încredere în ei. Totuși, nu strică să iei în calcul și zodia în care s-au născut. Află cum te sapă ceilalți, în funcție de zodie.

3 zodii nemiloase, care te sabotează oricând au ocazia

Taur

Nimeni nu se pricepe atât de bine să întoarcă lucrurile în favoarea lui! Nu este foarte ambițios, dar dacă îl scoți din sărite și te trece pe lista neagră, nu mai ai nicio șansă să scapi de răzbunarea lui. Până să te arunce cu totul în groapa pe care ți-o sapă cu multă răbdare, îți zâmbește frumos, te ține de mână, stă lângă tine în momentele grele. Nu te gândi că o face ca să ajungă mai sus în carieră sau ca să se îmbogățească, ci ca să își vindece orgoliul rănit. Nu te juca cu sentimentele unui Taur, pentru că va fi nemilos cu tine!

Scorpion

Scorpionul nu are scrupule, manipulează și face orice să îi fie lui bine. Chiar dacă îi este loial prietenilor, se transformă total în momentul în care este rănit sau trădat. Pune la cale cele mai diabolice planuri ca să se răzbune, așa că este indicat să faci orice să nu îl superi.

Berbec

Berbecul este muncitor și are un caracter nobil, dar în același timp este foarte ambițios, iar asta îl face nemilos. Îți va întinde o mână când te vei afla într-un impas, dar nu va avea nicio problemă să își însușească ideile tale în fața șefului, dacă asta îi va aduce o promovare. În plus, dacă îl rănești vreodată sau îi trădezi încrederea, va pune la cale un plan care te va pune în genunchi. Nu subestima niciodată puterea lui! Îți va săpa cea mai adâncă groapă cu zâmbetul pe buze!

Citește și: Cât de răi sunt oamenii în funcție de zodie

Cum te sabotează celelalte zodii

Gemeni

Nu este niciun secret că nativul acestei zodii își vede întotdeauna interesul. Nu are niciun sentiment pentru ceilalți, dacă îți dă un sfat când treci prin momente grele, o face ca să îți arate cât este de deștept și să câștige respectul tău, pentru ca, pe viitor, să profite de asta. Dacă te-ai născut în această zodie, îi vei săpa pe ceilalți fără să ridici suspiciuni și fără remușcare. Tu ai un talent extraordinar pentru trădare, nu se va prinde nimeni de asta!

Rac

Racul este loial și demn de încredere! Îi pasă de oameni și nu ar putea să facă rău nimănui, oricât bine i-ar aduce asta. Nu îl interesează să evolueze profesional pe suferința altora și nici fericirea în dragoste nu speră să o obțină astfel. Probabil este una dintre puținele zodii care nu ar face nimic imoral, mai ales pentru că îi este teamă de pedeapsa divină!

Leu

Un caracter dubios are, însă, Leul! Nu își pune în cap să îi rănească pe ceilalți, dar este foarte egoist și pentru a-i fi lui bine, nu are nicio probleme să îi trădeze pe alții. Dacă îți descoperă slăbiciunea, nu va avea nicio problemă să profite de asta. Poate va decide să fie prietenul tău și te va șantaja de fiecare dată când refuzi să faci ce îți spune.

Citește și: Cât de rea e o femeie, în funcţie de zodie

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter