Cum vor fi influențate zodiile de solstițiul de iarnă 2017

De Adina Radu, pe Ultimul update Vineri, 15 decembrie 2017, 17:15
Cea mai scurtă zi din 2017 va fi pe 21 decembrie, când are loc solstițiul de iarnă. Cuvântul „solstițiu” vine din limba latină – sol înseamnă soare și systere – a sta locului. De două ori pe an, în iunie și în decembrie, Soarele își schimbă ușor traiectoria, astfel că pare stă locului.

Solstițiul de pe 21 decembrie 2017 va aduce cu sine o serie de schimbări, pe care cu toții le vom resimți în mod diferit.

Descoperă, în cele ce urmează cum sunt influențate zodiile de solstițiul de iarnă 2017:

Cum sunt influențate zodiile de Aer de solstițiul de iarnă 2017

Solstițiul de iarnă le aduce vești bune zodiilor de Aer. Gemenii, Balanțele și Vărsătorii vor avea un impuls de energie, care îi va face foarte activi la locul de muncă și care le dă cele mai bune idei. Pentru Gemeni, acest eveniment astronomic poate reprezenta un nou început din punct de vedere profesional. La rândul lor, Balanțele se vor simți mai creative și vor lua anumite decizii care le vor aduce numeroase beneficii pe viitor, iar Vărsătorii vor găsi ideile potrivite pentru a duce la bun sfârșit proiectele deja începute.

Cum sunt influențate zodiile de Apă de solstițiul de iarnă 2017

Nativii din zodiile Rac, Scorpion și Pești sunt înclinați să își asume responsabilitățile, se rebalanseze și să satisfacă nevoile lor și ale partnerilor de viață. Să âinem cont însă Mercur este retrograd în această perioadă, așa că semnele de Apă trebuie să țină cont că nu toate lucrurile vor merge așa cum și-au plănuit, planurile lor de viitor pot fi afectate, mai mult sau mai puțin.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter