Horoscop 28 iulie 2021. Una dintre zodii află secretele și infidelitățile din cuplu

Ultimul update Marți, 27 iulie 2021, 17:15
Horoscop 28 iulie 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta, realizat de astrologul Mădălina Manole. Afla din horoscopul zilnic ce iti rezerva ziua de azi. Previziuni complete pentru toate zodiile si sfaturi ca sa ai o zi mai buna!

Cuprins

Horoscop 28 iulie 2021 Berbec

Mercur, planeta comunicării, intră azi în zodia Leu și până pe data de 12 august îți va activa sectorul iubirii, al relațiilor cu copiii și al creativității. În acaestă perioadă  s-ar putea să spui lucrurilor pe nume în relația pe care o ai, iar dacă ești singură, vei fi mult mai deschisă să flirtezi și să comunici. Atenție la ambiții și orgolii în plan sentimental!

Horoscop 28 iulie 2021 Taur

Mercur, planeta comunicării, intră azi în zodia Leu și până pe data de 12 august îți va activa sectorul familiei și al locuinței. În relația cu cei dragi s-ar putea să fii mult prea directă, ba chiar autoritară. Situații ce țin de actele unei case se pot complica.

Horoscop 28 iulie 2021 Gemeni

Mercur, planeta comunicării și guvernatorul tău, intră azi în zodia Leu și până pe data de 12 august îți va activa întocmai sectorul comunicării, așa că vei fi tentată să spui verde-n față ce gândești, să dramatizezi și să vrei cu orice preț să-ți fie ascultate ideile. Atenție la impunerea punctului de vedere!

Horoscop 28 iulie 2021 Rac

Mercur, planeta comunicării, intră azi în zodia Leu și până pe data de 12 august îți va activa sectorul financiar. Vei avea idei bune despre cum să-ți îmbunătățești veniturile, însă mare atenție la tensiunile care iau naștere din cauza cheltuielilor. Unii nativi luptă pentru niște drepturi salariale.

Horoscop 28 iulie 2021 Leu

Mercur, planeta comunicării, intră azi în zodia ta și și până pe data de 12 august te va face foarte sociabilă, deschisă la dialog, însă și conflictuală și îți va insufla și sentimentul că le știi pe toate sau că doar tu ai dreptate. Ai grijă ce vorbești cu cei din jur și evită să-ți impui punctul de vedere cu orice preț. Va fi greu să te contrazică cineva și vei fi fermă pe poziții în negocieri.

Horoscop 28 iulie 2021 Fecioara

Mercur, guvernatorul tău și planeta comunicării, intră azi în zodia Leu și până pe data de 12 august îți va aduce o serie de gânduri, idei despre cum să te pui în valoare într-o situație care nu a funcționat în trecut cum doreai. Totodată, îți poate activa o tedință de interiorizare și te poți lăsa furată de amintiri și frământări.

Horoscop 28 iulie 2021 Balanta

Mercur, planeta comunicării, intră azi în zodia Leu și până pe data de 12 august îți va activa sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung așa că ai mari șanse să socializezi mai mult ca de obicei, să legi noi prietenii, însă evită să-ți impui cu orice preț punctul de vedere în anturaj sau să iei decizii în locul altora. Poți avea idei bune despre cum să faci să funcționeze un proiect.

Horoscop 28 iulie 2021 Scorpion

Mercur, planeta comunicării, intră azi în zodia Leu și până pe data de 12 august îți va activa sectorul carierei astfel încât nu este exclus să-ți impui ideile și punctul de vedere în fața superiorilor cu mult curaj și aplomb. Ai grijă ce spui și cum spui pentru că poți da naștere conflictelor. Unii nativi au idei bune despre cum să-și atingă un ideal, dar nu trebuie să ia decizii profesionale din orgoliu.

Horoscop 28 iulie 2021 Sagetator

Mercur, planeta comunicării, intră azi în zodia Leu și până pe data de 12 august îți va activa sectorul principiilor de viață, dar și al călătoriilor. Este un tranzit care te poate ajuta să raționezi dintr-un alt punct de vedere niște mentalități, îți poate aduce idei bune, însă evită să le impui cu forța altora și să dai naștere conflictelor de opinie.

Horoscop 28 iulie 2021 Capricorn

Mercur, planeta comunicării, intră azi în zodia Leu și până pe data de 12 august îți va activa sectorul financiar al banilor și bunurilor deținute împreună cu alții. Posibil să negociezi niște bani pe care-i investești, să discuți despre un partaj, o moștenire, un credit, însă te atenționez că aspectele vor fi tensionate și pot apărea surprize și pierderi, de aceea evită speculațiile și nu-ți asuma mari riscuri. Secrete și infidelități pot ieși la suprafață în cuplu, iar tensiunile legate de viața intimă și geloziile se pot accentua.

Horoscop 28 iulie 2021 Varsator

Mercur, planeta comunicării, intră azi în zodia Leu și până pe data de 12 august îți va activa sectorul relațiilor. Posibil ca unii nativi să aibă parte de tensiuni și neînțelegeri în cuplu, alții în sectorul profesional, mai ales dacă este vorba de colaborări și asociați. În această perioadă se spun lucruri dureroase, în mod direct, se impun opinii și idei și va fi greu să ajungi la un acord comun cu ceilalți, maia les că nu ești dispus la compromisuri.

Horoscop 28 iulie 2021 Pesti

Mercur, planeta comunicării, intră azi în zodia Leu și până pe data de 12 august îți va activa sectorul muncii și al sănătății. Posibil să ai parte de unele tensiuni cu colegii, să te impui cu vehemență sau să te deranjeze niște atribuții care-ți revin. Este momentul să iei decizia schimbării stilului de viață pentru a-ți îmbunătăți sănătatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News