Horoscop: În ce te reîncarnezi în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 28 aprilie 2022, 11:42

Vrei să afli dacă în viaţa viitoare vei avea mai mult noroc sau pur şi simplu eşti curioasă dacă vei ajunge un delfin, o omidă sau dacă vei duce, la propriu, o viaţă de câine? Iată în ce te vei reîncarna în funcţie de zodie.
Berbec
Berbecii trăiesc vieţi aventuroase şi deseori se gândesc că o viaţă nu este de ajuns pentru a aduna amintiri, prieteni şi experienţe noi. De aceea, astrele vor fi blânde şi îngăduitoare şi astfel berbecii de astăzi se vor reîncarna în maimuţe. Nevoia de adrenalină va fi înlocuită cu dragostea de familie, iar aventura va continua să domine viaţa lor, doar că printre liane.
Taur
Taurii sunt tradiţionalisţi şi destul de reticenţi la nou. Fiind o zodie de pământ, taurii se vor reîncarna în animale paşnice, cu o viaţă liniştită la ţară. Dacă în această viaţă taurii au fost nemulţumiţi de norocul oferit de astre, după reîncarnare, aceştia vor beneficia de tot ce şi-au dorit vreodată.
Gemeni
Gemenii nu se pot opri din vorbit şi comunicarea este cea mai importantă pentru ei în această viaţă. De aceea, astrele le vor oferi un răgaz şi gemenii se vor reîncarna în cameleoni. Deşi tăcuţi în noua viaţă, foştii gemeni se vor bucura din nou de mai mutle feţe, deoarece cameleonii îşi schimbă aspectul în funcţie de mediul înconjurător.
Rac
Sensibili şi intuitivi, racii sunt greu de convins să lupte pentru o cauză. Mişcarea lor preferată într-un conflict este „mersul cu spatele „, aşa că astrele au decis să le ofere o schimbare. La reîncarnare, racii vor deveni nişte feline teritoriale, poate lei şi leoaice sau pantere.
Citeşte şi Horoscop: Ce păţeşti în viaţa de apoi în funcţie de zodie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter