Horoscop de vacanță. Nativii din zodia Racului preferă destinațiile cosmopolite și sunt dispuși să cheltuie sume însemnate de bani pentru o vacanță ieșită din tipare

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 iunie 2021, 16:20

Descoperă ce îți rezervă astrele în vacanță, astfel încât nimic să nu te surprindă.

Berbec

Dacă până acum iubeai muntele, se pare că o vacanță la mare va reuși să te relaxeze și mai mult. Nisipul fin, briza şi valurile vor completa acel decor special menit să te ajute să îți pui în ordine toate gândurile și planurile mult visate. În ceea ce privește banii, aşteaptă-te la o perioadă plină de surprindere. Te vei bucura de câştiguri venite pe nepusă masă. Chiar dacă în concediu vei cheltui mult, nu vei avea de suferit cu monetarul.  Începând cu prima săptămână din luna iulie vei fi deschis întâlnirilor romantice pentru că astrele îți vor favoriza armonia. Spre sfârşitul lunii, pasiunea se va intensifică și te vor preocupa mai mult proiectele ce presupun o strânsă colaborare în doi.

Taur

Vei fi mai atras de vacanțele în țară și vei pune la cale un concediu în care să te bucuri de câteva zile relaxante la munte. Vei alege o cabană într-un loc retras și aici vei avea răgazul să vezi cu alți ochi o persoană pe care o știai de mai demult, însă alături de care nu ai apucat să porți discuții interesante. Astrele se aliniează și la capitolul bani și în acest sezon estival ai parte de mai multe oportunități financiare. Vei fi tentat să pui la cale un plan de reluare a unor studii  pe care l-ai tot amânat. În familie, te implici mai mult ca niciodată. Încearcă totuşi să nu-ţi sufoci partenerul.

Gemeni

Vara aceasta, vacanța ta trebuie să se desfășoare în apropierea unei ape. Nu are importanță că-i mare, lac sau râu, te vei simți perfect doar înotând sau stând la soare. În ceea ce privește banii, e bine să știi că vei traversa o perioadă bună pentru că în cont îți va întra o sumă consistentă pe care o așteptai de ceva timp. În cuplu, simţi nevoia de afecţiune şi de timp petrecut doar cu cel de lângă tine.

Rac

Optează pentru o destinație pe care nu ai mai vizitat-o niciodată. Astrele îţi recomandă orașele cosmopolite din străinatate! Vei face mari sacrificii financiare pentru acest concediu, însă vor merita din plin pentru că vacanța aceasta vei întâlni persoane cheie ce-ți vor schimba destinul pentru o bună bucată de vreme. În august vei continua să munceşti şi să fii pe drumuri, însă banii nu se lasă aşteptați. În cuplu, se anunţă o vară minunată. Pregăteşte-te să fii admirat şi apreciat pentru fiecare gest! De la începutul lunii iulie, alături de partenerul tău plănuieşti să faceţi noi achiziţii.

Leu

Te vei simţi în elementul tău în vacanță, dacă vei alege doar locuri însorite. Pe plajă, în deşert, în Deltă, oriunde poţi profita de soare şi de nisip. În ceea ce privește banii, se anunţă o vară plină de satisfacţii materiale. În august, vei face un pas important în carieră. Veniturile tale par să crească. Ce veste bună, nu-i așa? Situațiile ce pendulează în jurul vieții de cuplu trec sub semnul raţiunii. A trecut vremea pasiunii nebune, așa că e momentul să treci la lucruri mult mai serioase! Încep să primeze comunicarea şi interesele comune. Te maturizezi și începi să iei decizii inteligente, cu simţ practic.

Fecioară

Vrei să stai departe de aglomerție, așa că ce zici de o vacanţă pe-o plajă sălbatică? Te vei simți minunat aici. Astrele îţi pregătesc o schimbare benefică în carieră! Pentru tine chiar e prioritară satisfacţia materială. Devii mai organizat şi asta va conta foarte mult de acum înainte. În concediu te vei simți mai atras de partenerul tău, așa că acum va fi momentul să redescoperi dragostea de altă dată. Profită de serile lungi de vară, ia în calcul plimbările romantice sub clar de lună și îndrăznește să visezi mai mult!

Balanţă

Vei fi atras de o destinație de vacanță cu o cultură bogată în spate, așa că te vei gândi din ce în ce mai mult la o vacanță în Egipt. Astrele favorizează din august banii veniţi prin intermediul altora. Personal, anul acesta începi să construiești ceva solid din punct de vedere profesional, iar câştigurile vin abia în a doua jumătate a lunii august. Din punct de vedere amoros, vară aceasta este una specifică provocărilor. A venit momentul să te adaptezi la o viaţă sentimentală mai modernă şi lipsită de prejudecăți.

Scorpion

A venit momentul să-ţi faci planuri mari și îndrăzneţe, pentru că vara asta e o ocazie bună să te deschizi schimbărilor. Astrele spun că vei fi mai relaxat, vei vrea să mergi la pescuit sau vei dori să te avânți într-o tabără unde vei prinde gustul sporturilor extreme. Din punct de vedere financiar, aşteaptă-te la câştiguri de zile mari. Eforturile îţi vor fi răsplătite pe deplin. Din prima parte a lunii august, îţi lărgeşti cercul cunoştinţelor sus-puse şi poţi semna contracte avantajoase. În viața de cuplu, aşteaptă-te la promisiuni frumoase şi la pasiune.

Săgetător

Vei fi tentat să alegi un loc care să te solicite fizic din plin, așa că te vei avânta pe creste de munte unde vei parcurge trasee de o frumusețe răpitoare. Din 10 iulie vei câștiga o sumă de bani. Spiritul tău de aventură nu lipseşte nici pe plan profesional. Eşti creativ, munceşti din plin și câștigi pe măsură. Pe plan sentimental, se anunţă zile agitate. Nu lăsa o zi mai grea să îți afecteze relaţia. Un conflict ți-ar putea strica planurile, așa că temperează-te mai mult dacă vrei să îți păstrezi reputația.

Capricorn

Nu vrei să cheltuieşti mult în concediu, așa că preferi mai degrabă să-ţi vizitezi rudele de departe. Începând din august, apar oportunităţi de câştig. Ai muncit din greu în ultima perioadă, dar nu ai câştigat pe măsură. Cu siguranță, resimţi din plin influenţa lui Saturn, dar tu ştii că această planetă răsplăteşte efortul susţinut, așa că stai fără grijă. Va veni soarele și pe strada ta. Din iulie, Marele Benefic, Jupiter îți va salva o relaţie care nu mai funcţionează, schimbându-ți total perspectivele. Pentru că, în vara asta, vei învăța din nou să visezi.

Vărsător

Ești tentat să călătorești într-un loc exotic, dar nu ai banii necesari. Evenimente bune în Casa Banilor se vor declașa abia prin toamnă. Până atunci, câteva economii n-ar strica, așa că lasă vacanța exotică pentru altă dată. În cuplu, ai parte de schimbări bune. Slavă Domnului! Preferi plimbările relaxante pe marginea lacului pentru că te ajută să îți pui gândurile în ordine mai ușor. Partenerul de cuplu începe să fie din ce în ce mai atent cu tine și un cadou nesperat îți poate face viața mai frumoasă.

Peşti

Ți-ar prinde bine o vacanță la malul mării, în care să te reapropii de partener. Din punct de vedere financiar, cauţi diverse oportunități care să-ţi aducă bani. Și vei reuși, dar asta doar pe la începutul lunii august când vei reuși să te afirmi pe plan profesional. Cu toate acestea, cel mai bine ar fi să eviți certurile cu șefii, căci te vor plasa într-o zonă total nefavorabilă. Jumătatea lunii august se anunţă o lună dificilă, dar vei face față cu brio schimbărilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter