Horoscop financiar, iulie 2020. Zodiile care trebuie să aibă grijă mare la bani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 03 iulie 2020, 10:44
După ce ne-am pus la punct cu horoscopul dragostei pentru luna iulie 2020, iată că a venit timpul unui alt subiect la fel de important și de interes pentru toată lumea, cel al banilor.

Horoscopul financiar, iulie 2020, nu vine cu vești foarte bune, dar nici cu mari îngrijorări, asemenea lunilor anterioare. Venus, planeta iubirii, este responsabilă în astrologie și cu banii, iar Mercur, planeta comunicării, are afinități financiare pentru că este legată de comerț și negocieri, iar cele două nu se află chiar în cele mai bune condiții ale lor în luna iulie 2020, motiv pentru care ni se cere chibzuință și prudență în administrarea bugetului.

Horoscop financiar, iulie 2020 – mai cheltuitori ca niciodată

Venus se află în tranzit prin zodia Gemeni, iar planeta tinde să-și manifeste într-un mod exagerat energia, aspect care ne poate face mai cheltuitori ca niciodată. Venus iubește luxul, iar zodia Gemenii este o zodie caracterizată, printre altele, și de neatenție, superficialitate, risipă, prin urmare se creează o combinație mult prea provocatoare din punct de vedere financiar. Astfel, s-ar putea să fim tentați să cheltuim bani pe distracții, pe satisfacerea unor pofte de moment, pe ieșiri în oraș cu prietenii, pe obiecte de care nu avem neapărat nevoie, dar care ne încântă pe moment. Totodată, există riscul să pierdem bani din neatenție, să fim furați, înșelați, păcăliți, mai ales din a doua jumătate a lunii, când Venus face aspecte tensionate cu Neptun retrograd din Pești. Ce ar trebui să facem acum? Să dăm dovadă de înțelepciune, și suntem susținuți astrologic în acest sens, și să apelăm la raționamentul impecabil al Gemenilor astfel încât să devenim cumpătați în fața ofertelor tentante care vor exista din plin luna aceasta.

Citește și – Horoscop dragoste, iulie 2020. Venus iese din retrogradare: „A treia șansă și ultima”

Horoscop financiar, iulie 2020 – evitați achizițiile majore

În prima jumătate a lunii vă sfătuiesc să evitați achizițiile majore și investițiile riscante și să fiți foarte atenți la negocieri și la activitățile de comerț pentru că Mercur este retrograd în Rac și poate veni cu surprize neplăcute în acest sens. Să nu uităm că în mitologia Greciei antice Mercur era și era zeul hoților. De evitat acum achizițiile de aparatură electrică și electrocasnică, telefoane mobile, mașini și orice alt obiect care are legătură cu comunicarea și comunicația. De asemenea, de evitat cumpărarea unei case și mare atenție la tranzacțiile online pentru că pot exista neplăceri.

În plus, Mercur face aspecte tensionate cu Marte din Berbec și ne poate face să fim mai impulsivi în gândire, mai grăbiți să cumpărăm ceva, să negociem ceva, mai neatenți la detalii. În ultimele zile ale lunii, Mercur se va afla în opoziție cu Jupiter, planeta abundenței, retrogradă în Capricorn, și există riscul să exagerăm în activitățile cu iz financiar, există posibilitatea să semnăm contracte pe care să nu le putem onora, să facem negocieri păguboase, să râvnim la mai mult și să ajungem păcăliți. Tentația către iluzionare și proiecte utopice este mare acum.

Citește și – Coronavirus, o abordare astrologică. Când se va sfârși criza și ce impact va avea asupra omenirii

Horoscop financiar, iulie 2020 – influență zodii

Vă sfătuiesc să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și previziunile pentru ascendent.

Berbec/ Ascendent Berbec

Venus îți guvernează finanțele și banii câștigați prin muncă proprie și îți poate aduce ocazia semnării unor contracte avantajoase, însă trebuie să citești de două ori termenii și condițiile înainte de a semna, mai ales dacă acțiunea se petrece după jumătatea lunii iulie. Tentația cea mai mare va fi să cheltui bani pe distracții cu prietenii, pe scurte călătorii, escapade, însă este o lună care se poate dovedi profitabilă pentru tine dacă știi să fii cumpătată.

Taur/ Ascendent Taur

Venus este planeta ta guvernatoare și se află în tranzit prin casa ta financară, prin urmare luna aceasta îți aduce mari șanse să-ți îmbunătățești veniturile, mai ales dacă-ți pui în valoare o calitate, un talent. Atenție la negocieri și tranzacții financiare în prima parte a lunii și la cum administrezi un buget comun cu alte persoane, o moștenire, un bun de patrimoniu, partaj, către finele lunii. Mercur îți guvernează finanțele și distracțiile, deci poți fi tentată să cheltui mai mult ca de obicei pentru a-ți satisface niște pofte și plăceri.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Mercur este tocmai guvernatorul tău și se află în tranzit prin sectorul financiar așa că în prima parte a lunii evită cheltuielile (pot fi pe fond emoțional), evită tranzacțiile, speculațiile și investițiile majore. Ulterior, poți obține niște bani, poți reuși o îmbunătățire a veniturilor, poate chiar o negociere a salariului, a unei remunerații. În ultimele zile ale lunii fii foarte atentă la cum gestionezi finanțele la comun cu partenerul sau la cum te raportezi la o moștenire, partaj. Pe de altă parte, întreaga lună Venus, guvernatoarea distracțiilor tale, se află în tranzit prin semnul tău și te poate stimula să fii mai cheltuitoare, mai ales dacă pleci într-o vacanță sau ieși din rutina ta zilnică. Poți scoate bani din buzunat pentru nevoile copiilor sau pentru a-ți face un tratament de înfrumusețare, pentru a-ți schimba look-ul.

Rac/ Ascendent Rac

Cu Mercur retrograd prin semnul tău, în prima parte a lunii, este bine să-ți faci reevaluări și reanalize, mai ales să-ți renegociezi niște contracte, niște condiții de salarizare. Ulterior, la final de lună, ai grijă cu cine te asociezi, la un colaborator care poate ridica pretenții. Nu este exclus să ai parte și de un proces. Poți primi bani de la familie sau cineva să-ți returneze o datorie.

Citește și – Mercur retrograd în Rac: „Reparăm trecutul și (ne) iertăm”. Cum influențează zodiile

Leu/ Ascendent Leu

Mercur îți guvernează sectorul financiar, dar și al prietenilor și în prima parte a lunii s-ar putea să fii tentată să cheltui mai mult pe distracții, pe ieșiri, pe activități de socializare, chiar și să te implici în activități caritabile, cu scop umanitar pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit. Venus te poate susține în punerea în practică a unui plan, proiect și-ți aduce reale valențe de negociator, deci nu ezita pentru că poți obține ce e mai bun de la un contract. Vor fi și nativi care vor intra în posesia unei moșteniri, unui bun de patrimoniu către finele lunii, care vor cțștiga un proces.

Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur este guvernatorul tău și te poate susține în prima parte a lunii să renegociezi un plan, un proiect profesional. Pe de altă parte, Venus, guvernatoarea sectorului financiar, te poate sprijini să obții o funcție mai bine plătită sau să-ți schimbi sectorul profesional. Unii nativi vor avea ocaza să semneze parteneriate profitabile către finele lunii. Atenție la conflicte în cuplu care pleacă de la bani. Posibil să te avânți într-un proces pentru a obține ceva.

Balanță/ Ascendent Balanță

Venus este planeta ta guvernatoare și face aspecte foarte bune cu Marte, planeta care-ți guvernează finanțele, iar luna aceasta ai mari șanse să-ți îmbunătățești veniturile prin noi parteneriate, colaborări, asocieri. Dacă semnezi sau negociezi după jumătatea lunii, asigură-te că citești de două ori termenii și condițiile din contract. Totodată, te poți folosi de o moștenire, cineva poate investi într-un proiect al tău sau poți fi susținută financiar de partenerul de viață.

Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna aceasta ești susținută în tot ce înseamnă rezolvarea unor situații legate de acte, bunuri, credite, partaje, moșteniri, litigii, iar dacă ești implicată într-un proces, ai mari șanse să-l câștigi. În a doua parte a lunii, există riscul de a te lăsa dusă cu vorba și te sfătuiesc să eviți să dai bani cu împrumut. La finalul lunii iulie fii foarte atentă la negocieri și la tranzacții, investiții, evită speculațiile pentru că Jupiter, planeta care-ți guvernează finanțele este tensionată de Mercur.

Citește și – Se schimbă „Sensul Vieții”! Axa Destinului se mută în Săgetător-Gemeni. Cum va influența fiecare zodie în parte

Săgetător/ Ascendent Săgetător

Saturn s-a întors pe casa ta financiară și îți cere multă responsabilitate vizavi de modul în care câștigi banii și-i cheltui. Posibil să-ți pună și niște obstacole în îmbunătățirea rapidă a veniturilor și să fie nevoie de o redresare la acest capitol. Eclipsa de Soare din Capricorn de la început de lună îți poate da peste cap niște planuri financiare, mai ales dacă este vorba de bani deținuți împreună cu alții sau proveniți din moșteniri, partaje, litigii. Dacă ai făcut sau fac un credit, un împrumut, încearcă să folosești banii în direcția propusă și nu te abate de la drum pentru că există tentația de a folosi o parte dintre aceștia pentru distracție, pentru a pleca într-o vacanță și acest aspect îți poate da peste cap calculele. partenerul de viață poate fi mai cheltuitor decât ți-ai dori.

Capricorn/ Ascendent Capricorn

Eclipsa de Soare care se petrece în semnul tău poate avea implicații financiare și nu este exclus să se încheie o sursă de venit, un proiect, însă nu te îngrijora pentru că șansele de a demara ceva nou în acest sens se îmbunătățesc considerabil către finele lunii când ai parte de noi începuturi financiare. În plus, vei fi determinată să rezolvi o situație care ține de bunuri la comun cu alții, moșteniri, partaje, litigii, credite. Cineva îți poate finanța un proiect, poși primi o sponsorizare.

Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna aceasta poți fi tentată să cheltui mai mulți bani decât de obicei pe distracții, pe activități relaxante și pe satisfacerea plăcerilor și poftelor, Mercur este și guvernator al banilor pe care-i deții împreună cu alții și poți fi mai cu dare de mână acum. Fii foarte atentă la negocierile, tranzacțiile, investițiile pe care le faci în a doua parte a lunii și evită împrumuturile și speculațiile financiare.

Citește și – Saturn intră în Vărsător pentru 3 ani. Ne predă lecția responsabilității sociale și a umanitarismului

Pești/ Ascendent Pești

Cu Marte în tranzit pe casa financiară vei fi foarte determinată să-ți îmbunătățești veniturile luna aceasta și vei avea parte de energia necesară. Totodată, din a doua jumătate a lunii, s-ar putea să fii mai tentată să cheltui bani pe distracții sau poate pentru satisfacerea poftelor persoanei iubite sau pentru nevoile copiilor. Poate te înscrii la un concurs sau te apuci de sport. Poți face investiții bune pentru casă, poți reamenaja, redecora locuința și te poți zbate pentru a obține un credit, o moștenire, pentru a recupera o datorie.

Articol scris de astrolog Mădălina Manole

Sursă foto: Pixabay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter