Horoscop: Ce sport să faci ca să slăbeşti în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Toate vrem să slăbim din când în când şi sportul este una dintre principalele arme în lupta cu kilogramele în plus, burtica pufoasă şi aripioarele grase. Iată ce sport ar trebui să faci în funcţie de zodia ta, astfel încât să obţii silueta perfectă pentru conformaţia ta.
Berbec
Berbecii sunt femei active şi ar trebui să o lase mai moale cu dieta şi să petreacă mai mult timp la sală. Fiind o fire energică şi cu un temperament vulcanic, ai nevoie de un sport care să consume multă energie şi să ardă mutle calorii într-un timp scurt. Încearcă exerciţii cardio, jogging în parc şi/sau arte marţiale.

Taur
Taurii sunt mai leneşi când vine vorba de sport şi ar prefera să ţină 100 de diete decât să alerge o jumătate de oră pe bandă. Lasă văicărelile şi încearcă o şcoală de dans. Este un motiv în plus să petreci timp cu iubitul tău, e distractiv şi nu mai ai senzaţia neplăcută că faci ceva împotriva voinţei tale.

Gemeni
Femeia gemeni ştie ce vrea şi cel mai mult îi place să comunice despre ceea ce vrea. Dacă sala nu este tocmia pe gustul tău, de ce nu îţi convingi câteva prietene să luaţi lecţii de înot? Astfel, nu mai transpiri singură şi tristă într-o sală de fitness, slăbeşti, îţi modelezi corpul în mod plăcut şi, de ce nu, ai oricând posibilitatea să mai faci schimb de bârfe cu prietenele tale.
Rac
Visătoare şi romantică, femeia rac nu prea vrea să asude într-o sală de forţă, la fel cum nu prea are chef să ţopăie alături de tăntici grase la aerobic sau zumba. Cel mai plăcut pentru femeia rac este să se plimbe prin parc, să citească o carte, dar aceste activităţi nu prea ajută la arderea caloriilor. Îmbină utilul cu plăcutul şi investeşte într-o bicicletă. Poţi să te plimbi prin parc dar într-un mod care te şi ajută să scapi de grăsime.
Citeşte şi Horoscop 2013: Vezi cum stai cu dragostea anul acesta!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter