Horoscop: Ce personaj sexy din film eşti în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Personajele feminine din filme ne inspiră şi ne trezesc admiraţia. Află cu ce personaj sexy din film te potriveşti în funcţie de zodie şi trăsături astrale. Cine ţi-a plăcut cel mai mult?
Berbec
Focoasă, încăpăţânată şi gata să rişti mereu, te potriveşti cu orice personaj feminin care emană putere, hotărâre şi care poartă cel puţin o armă la brâu. Cel mai aproape de firea ta se clasează Lara Croft, aventuriera din seria Tomb Raider, jucată de Angelina Jolie.
Taur
Delicată la exterior, dar puternică şi capabilă să lupte pentru dragostea ei până la final, femeia taur doar dă impresia de slăbiciune. Un personaj care ţi se potriveşte şi cu care, probabil te-ai identificat şi tu la momentul vizionării filmului este Elizabeth Swann din Piraţii din Caraibe, jucată de Keira Knightley.
Gemeni
Periculoasă şi cu două feţe atuncio când are un interes ascuns, femeia gemeni se potriveşte cu multe personaje negative din filmele de succes de la Hollywood. Capabilă să suceşti minţile bărbaţilor din doar câteva mişcări şi inteligentă foc, te potriveşti de minune cu scriitoarea ucigaşă Catherine Tramell din Basic Instinct (Instinct Primar), nterpretată de Sharon Stone.
Rac
Sensibilă, delicată şi uşor de rănit, femeia rac trebuie protejată şi nu trebuie forţată să facă lucruri pe care le simte peste puterile ei. Deoarece nu este obişnuită să facă ce nu îi place şi rămâne cu traume dacă o bruschezi, femeia rac se identifică cu fragila Nina Sayers din Lebăda Neagră, jucată de Natalie Portman.
Citeşte şi Horoscop: Ce poziţii trebuie să încerci pe plajă vara asta, în funcţie de zodie
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter