Horoscop: Ce cadou să-i iei de Moş Nicolae în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Nu ştii cu ce cadou să-ţi surprinzi iubitul de Moş Nicolae? Astrele te ajută. Iată ce cadouri le plac bărbaţilor în funcţie de zodie.

Berbec

Acest semn de foc adoră obiectele care se aprind sau strălucesc. Gândeşte-te la lumini, lămpi, lanterne, etc. Pentru femei sunt ideale bijuteriile cu pietre preţioase, în timp ce bărbaţii adoră să primească tot felul de gadgeturi. În ce priveşte culorile, le preferă pe cele aprinse, de la roşu, portocaliu, până la galben solar sau auriu.
Horoscopul arab: Ce armă te reprezintă şi ce spune despre tine

Taur

Taurul apreciază mai mult gestul decât cadoul în sine, dar dacă tot îi e ceva e mai bine să alegi un cadou practic. Gândeşte-te la ocupaţiile şi pasiunile lui şi vizitează un magazin de profil. Unii Tauri sunt foarte superstiţioşi. Dacă şi al tău este la fel, poate ai putea să-i iei un talisman norocos.

Gemeni

Unii Gemeni adoră lucrurile frumoase sau plăcut mirositoare, chiar dacă nu sunt neapărat utile. Dacă iubitul tău este creativ, care majoritatea racilor, gândeşte-te la un instrument muzical, un set de pictură, etc. În general, bărbaţii din Gemeni sunt pasionaţi de tehnologie şi iubesc gadgeturile, chiar şi pe cele mai ieftine.

Rac

Racul este semn de apă şi adoră tot ce are legătură cu oceanul sau marea. Obiectele decorative din scoici sunt un cadou ideal, dar s-ar putea să-i placă şi un acvariu cu peşti vii dacă are timp să se ocupe de el. Dacă nu, gândeşte-te la obiectele pe care le colecţionează – majoritatea racilor au cel puţin o colecţie. Poate i-ar folosi o cutie frumoasă în care să le depoziteze.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter