Jupiter, Marele Benefic, reintră în mers direct prin semnul Scorpion. Iată cum influențează fiecare zodie în parte

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 28 octombrie 2020, 11:40
Planeta Jupiter a intrat în zodia Scorpion în luna octombrie a anului trecut și va tranzita acest semn până în noiembrie 2018. Însă, din luna martie, Jupiter s-a aflat în mișcare retrogradă până astăzi, când, iată și-a reluat mersul direct prin aceași zodie a Scorpionului.

Jupiter este planeta cea mai mare a sistemului nostru solar, singura care generează mai multă energie decât primește de la Soare, și este considerat în astrologie ca fiind marele aducător al beneficiilor și norocului. Faptul că intră în Scorpion, semn de apă, emoțional, aduce la modul general, deslușirea misterelor, dezvăluirea secretelor, evidențiază puterea ascunsă din noi, depășește prejudecățile sexuale și tabuurile, favorizează intimitatea în cuplu, dar aduce în prim plan și luptele pentru putere, pentru bani, sexul și pasiunile obsesive. Iată cum influențează fiecaer zodie în parte revenirea în mers direct a lui Jupiter prin semnul Scorpion!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura de energia benefică a lui Jupiter în sectorul financiar, unde le va aduce oportunități remarcabile de a-și îmbunătăți veniturile. Până în iarnă, nativii Berbec ar trebui să nu mai aibă probleme cu banii, chiar dacă nu vor fi un surplus.

Taur

Cei născuți în zodia Taur se vor bucura de energia benefică a lui Jupiter în sectorul relațional și partenerial. Nativii vor simți o îmbunătățire remarcabilă în modul de interacționare cu cei din jur, atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii de afaceri. Totodată, o serie de oportunități pot apărea din colaborări, iar armonia se va așterne în cuplu.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se vor bucura de energia benefică a lui Jupiter în sectorul sănătății și al muncii. Nativii vor simți o îmbunătățire considerabilă a stării generale, vor afla remedii și vor vindeca afecțiuni apărute pe retrogradare, iar la locul de muncă se vor bucura de oportunități ce-i vor pune în valoare pe nativi, iar sarcinile vor fi rezolvate cu mult mai multă ușurință.

Citește și – Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter