Lună Nouă în Gemeni, mai 2020: „Sesam, deschide-te!”. Cum va influența fiecare zodie

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 25 mai 2020, 15:50
Luna Nouă în zodia Gemeni se va forma pe data de 22 mai 2020 și va fi o lunație cu o energie foarte puternică, care va amprenta toate zodiile, pe fiecare în alt sector de viață.

Luna Nouă este momentul unor noi începuturi, momentul în care energia Soarelui se unește cu cea a Lunii și deschide noi orizonturi vibraționale și energetice. Faptul că această Lună Nouă se petrece în zodia Gemeni vorbește despre noi etape care țin de comunicare, educație și sistem educațional, rațiune, negociere și comerț, noi începuturi care iau naștere prin cuvânt, un simbol cheie al momentului. Totuși, această Lună Nouă din Gemeni nu este o poartă larg deschisă către nou, ci o poartă pe care trebuie să o deschidem fiecare în parte, iar contextul astrologic ne cere, metaforic, să lăsăm greutățile din mâini pentru a o putea împinge cu toată puterea din noi. Iată despre ce este vorba, mai exact și ce trebuie să facem fiecare în parte!

Luna Nouă în Gemeni – influență generală

Luna Nouă în Gemeni se petrece pe cuspida casei VI-VII, adică la îmbinarea a două sectoare importante din viața noastră, cel al muncii (reprezentat de energia Fecioarei) și cel al relațiilor, colaborărilor și parteneriatelor (reprezentat de energia Balanței). Va fi vorba de noi etape profesionale care se deschid în viața noastră, noi etape în relațiile cu cei din jur. Va fi vorba de schimbări care se produc la locul de muncă, în modul în care ne desfășurăm sarcinile zilnice, în programul de muncă, schimbări legate de stil de viață, schimbări în cuplu, în relațiile profesionale, care aduc noi începuturi, dar pentru care avem un scut sau o armă, și aceea este cuvântul, comunicarea și negocierea. Depinde cum le folosim pentru a funcționa formula magică: „Sesam, deschide-te!” Haideți să aflăm ce este de făcut și de conștientizat!

Luna Nouă din Gemeni se petrece pe Ascendent Săgetător, de unde reiese dorința de progres, de expansiune, de cunoaștere și dezvoltare prin cunoaștere, însă ascendentul este în opoziție întocmai cu Luna Nouă, aspect care ne poate face să simțim că nu ne putem atinge obiectivele în domeniile enumerate mai sus. Însă, totodată, ne forțează să ne întrebăm ce anume ne reține să ne atingem scopul divin, misiunea spirituală sau, la un mod mai concret, în alte cazuri, – ce anume ne reține să ne punem în practică studiile înalte, diplomele obținute? Fiind vorba de o casă a sănătății, nu cumva am consumat prea multe resurse fizice și psihice până acum în zadar, iar idealurile noastre nu s-au concretizat?

Citește și Horoscop dragoste mai-iunie 2020. Venus retrogradează în zodia Gemeni: Prințul se transformă în cerșetor

Luna Nouă în Gemeni este susținută puternic de Jupiter, planeta expansiunii și guvernatoarea Săgetătorului, aflată în Capricorn, dar și de Saturn, Marele Învățător și planeta înțelepciunii, din zodia Vărsător, din păcate ambele în mers retrograd. Ei bine, pentru a deschide poarta de care vorbeam mai sus este nevoie să conștientizăm că puterea este în noi, în interiorul nostru, iar înțelepciunea acumulată în trecut ne oferă și formula magică. Când în trecut nu te-ai valorificat? Când în trecut nu ai fost omul care trebuia să fii? Când în trecut nu ai empatizat cu ceilalți? Când ai fost egoist și avar? Răspunsurile sincere, oneste, corecte vor fi revelatorii și ne vor ajuta să înaintăm mai departe. Avem ocazia să corectăm și să repunem pe roate ceva din trecutul nostru, profesional și financiar, în special.

Luna Nouă în Gemeni se petrece în aspecte tensionate cu Marte, planeta acțiunii, din zodia Pești. Cu alte cuvinte, chiar dacă nu trecem prin cele mai bune momente acum, chiar dacă ni se pare că suntem blocați sau forțați să acționăm contra dorințelor actuale, contra viselor noastre, ceea ce deschide această Lună Nouă în Gemeni ne va ajuta să ne atingem cele mai înalte și profunde aspirații și idealuri profesionale și financiare. Luna Nouă se petrece pe gradul 2 din zodia Gemeni, iar simbolul Sabian ne spune să stăm liniștiți pentru că vom fi plăcut surprinși de darurile pe care le vom primi ulterior în viața noastră, ceea ce acum pare sumbru, va fi, de fapt, încununat de lumină ulterior.

Luna Nouă în Gemeni, risc de înșelăciune

Comunicarea și negocierea vor fi aspecte tensionate ale acestei lunații. Mercur, guvernatorul Gemenilor, aflat chiar în Gemeni, se află în aspecte tensionate cu Neptun din Pești, și de aici reiese că putem fi înșelați în negocieri, tranzacții, comerț. Atenție la parteneriatele noi pe care le semnați, la noi colaborări care se pot dovedi mincinoase.

Luna Nouă în Gemeni, se află secrete și adevăruri

Totodată, Mercur este conjunct cu Venus retrograd din Gemeni, iar acest aspect poate scoate la suprafață secrete de cuplu, poate dezvălui adevăruri dure și dureroase, inclusiv din parteneriatele de afaceri, asocierile profesionale, dar oferă și ocazia unei reevaluări a unei situații mai vechi, ocazia unor clarificări din trecut prin redeschiderea unor teme de discuție sau negociere. Pentru multe cupluri și căsnicii această Lună Nouă poate aduce întocmai încheirea relației, în special dacă e vorba de infidelitate și lipsă de comunicare între parteneri, însă va fi resimțită ca o eliberare, ca un nou început care deschide orizonturi inimaginabile de evoluție.

Luna Nouă în Gemeni – cum influențează fiecare zodie

Este important să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendentul zodiacal. Contextul astrologic descris mai sus va impacta cele două sectoare de viață corespunzătoare zodiei și ascendentului și se va resimți cel puțin o lună de acum înainte. În plus, bonus, doar în funcție de zodie, voi puncta ușa nouă care se va deschide la această lunație în următoarele aproximativ două săptămâni. Acest bonus va fi valabil și pentru cei care-și cunosc poziția Lunii în zodie în astrograma natală.

Citește și – Se schimbă „Sensul Vieții”! Axa Destinului se mută în Săgetător-Gemeni. Cum va influența fiecare zodie în parte

Berbec/ Ascendent Berbec

Luna Nouă impactează sectorul comunicării și al negocierilor, iar nativii pot avea parte de evenimente legate de aceste zone. Posibil să renegocieze contracte, mai ales din punct de vedere financiar, să înceapă noi proiecte educaționale, să se implice în activități comerciale. Împăcări cu cei dragi. Oportunități legate de o deplasare.

Bonus: Un nou început sentimental, o nouă relație, fertilitate, descoperirea unei pasiuni, hobby

Taur/ Ascendent Taur

Luna Nouă va impacta sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. Posibile renegocieri salariale, renegocieri ale unor plăți și redescoperirea unor noi surse de venit, noi colaborări aducătoare de profit.

Bonus: Un nou început legat de locul de muncă, stil de viață

Gemeni / Ascendent Gemeni

Luna Nouă se va forma în semnul lor și va deschide noi orizonturi nativilor din zodia Gemeni, le va aduce schimbări legate de viața personală, viața profesională, modul în care relaționează cu cei din jur. Idei noi, renegocieri, situații legate de activități academice, comerciale, tranzacții.

Bonus: Un nou început în cuplu, căsnicie, o nouă relație

Rac / Ascendent Rac

Luna Nouă din Gemeni va activa casa trecutului, a fricilor și a temerilor și pentru nativii Rac este un moment de vindecare, de scoatere la suprafață și analizare a unor amintiri, situații lăsate neîncheiate, foste relații. Posibile frământări interioare, tendință de interiorizare și introspecție, insomnii, stări de agitație și irascibilitate.

Bonus: Un nou început legat de viața intimă sau de finanțe, bani deținuți la comun cu alții

Leu / Ascendent Leu

Luna Nouă va aduce noi oportunități profesionale, noi planuri de viitor și schimbări legate de proiecte, dar și legate de anturaj. Noi relații de prietenie pot lua naștere în perioada următoare. Împăcări cu persoane dragi.

Bonus: Nașterea unor noi principii, noi mentalități, un curs nou, obținerea unei diplome

Fecioară / Ascendent Fecioară

Luna Nouă va aduce noi oportunități legate de carieră, noi orizonturi profesionale, schimbări de funcție, statut, reevaluarea imaginii, a unor mentalități

Bonus: Un nou început legat de carieră și sectorul profesional.

Balanță / Ascendent Balanță

Luna Nouă va aduce schimbări legate de sistemul de valori la care nativii s-au raportat până acum, schimbări legate de principii, credințe, mentalități. Posibile reevaluări legate de studii, necesitatea de a învăța lucruri noi, de a obține diplome, înscrierea la un seminar.

Bonus: O nouă relație de prietenie, aventură sentimentală, un nou proiect de viitor

Citeşte și – Saturn intră în Vărsător pentru 3 ani. Ne predă lecția responsabilității sociale și a umanitarismului

Scorpion / Ascendent Scorpion

Luna Nouă din Gemeni va aduce reevaluări și regândiri în sectorul financiar, noi oportunități legate de o moștenire, credit, partaj, bun de patrimoniu, litigiu, demararea unui proces. Reevaluarea unei relații intime, posibul implicarea într-o aventură.

Bonus: Reluarea unei relații din trecut, împăcare, vindecare

Săgetător / Ascendent Săgetător

Luna Nouă se va forma în sectorul relațiilor de lungă durată, al căsătoriei și al parteneriatelor profesionale, de afaceri. Nativii vor avea de făcut reevaluări la aceste capitole și pot începe noi relații, se pot împăca cu partenerul. Posibilitatea semnării unor noi asocieri și colaborări.

Bonus: accent pe propria personalitate, dorință de schimbare, o nouă față

Capricorn / Ascendent Capricorn

Luna Nouă va aduce schimbări și noi oportunități legate de locul de muncă, de activitățile curente, de sarcinile și responsabilitățile zilnice, schimbări legate de program și stil de viață.

Bonus: Un nou început financiar, bani

Vărsător /Ascendent Vărsător

Luna Nouă din Gemeni va activa sectorul iubirii și poate aduce reevaluări legate de persoana iubită, reanalize legate de educația copiilor, noi pasiuni și hobby-uri, redescoperirea unor talente creative. Cei singuri pot începe o nouă relație.

Bonus: Un nou contract, negociere, tranzacții, călătorie, activități academice

Pești / Ascendent Pești

Posibile schimbări în locuință, activități ce țin de casă și gospodărie, reevaluarea relației cu familia, dar și cu ei înșiși, cu propria lor persoană și cu trecutul. Noi orizonturi în relații, o schimbare a opticii asupra ideii de cămin, familie, reîntoarcerea la copilărie.

Bonus: o nouă casă, o nouă familie, nașterea unui echilibru interior, unui nou eu

Text de astrolog Mădălina Manole

Citește și –  Coronavirus, o abordare astrologică. Când se va sfârși criza și ce impact va avea asupra omenirii

Sursă foto: Pixabay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter