Lună Nouă în zodia Balanță. Întâlniri karmice și povești de iubire intense

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 01 octombrie 2019, 15:02
Luna Nouă se va forma în zodia Balanță, în seara de 28 septembrie 2019, și va reprezenta un moment de început, un punct de plecare pentru toate zodiile, fiecare semn fiind impactat în alt sector de viață. Influența sa se va resimți pe o perioadă de 6 luni, cu impact profund în următoarele două săptămâni.

Luna Nouă, din punct de vedere astronomic, reprezintă suprapunerea Soarelui peste Lună (luna nu se vede pe cer), ceea ce, în astrologie se numește conjuncție și este deosebit de impactantă pentru că vine cu vibrația puternică a unui nou început. Această lunație, spre deosebire de altele, amprentează puternic parteneriatele, iar contextul astrologic în care se formează îi potențează influența pentru că vorbește, încă o dată, despre iubire. Cele mai impactate zodii vor fi Berbecul, Gemenii, Balanța și Săgetătorul.

Lună Nouă în zodia Balanță. Context astrologic general

Luna este planeta emoțiilor, reprezintă universul nostru interior, iar atunci când este în conjuncție cu Soarele, care reprezintă personalitatea noastră, încărcătura energetică a momentului este foarte puternică. Cu alte cuvinte, cele două luminarii se potențează reciproc și își sporesc calitățile pentru a ne ajuta la îndeplinirea scopurilor.

Atunci când Luna Nouă se petrece în zodia Balanță, semn care vorbește despre parteneriatele de lungă durată, despre cuplu, dar și despre zona artistică, este lesne de ințeles că aceste sectoare devin importante și aici ne dorim să aducem îmbunătățiri, să deschidem noi capitole. Ei bine, iată că de această dată, contextul astrologic al momentului crează (suplimentar) bazale ideale pentru ca această lunație să se desfășoare la adevărata sa valoare.

Ascendentul momentului în care se formează Lună Nouă este Gemeni, ceea ce înseamnă că pe o perioadă de o lună de aici înainte, până la următoarea Lună Nouă, vom fi foarte sociabili, comunicativi, dornici de distracție, de aventură, dornici să cunoaștem persoane noi cu care să legăm prietenii, iar pofta de a călători, de a descoperi, de a explora, va crește. Vom fi deschiși la noutate mai mult ca niciodată, iar această atitudine ne va ajuta să ne îndeplinim cele mai înalte aspirații, să ne îndeplinim visurile.

Luna Nouă din zodia Balanță se petrece întocmai pe casa a cincea, casa iubirii, a aventurii, dar și a creativității și fertilității. Acest context ne va aduce tuturor noi începuturi în dragoste, fie că este vorba de noi și frumoase povești de iubire pentru cei singuri, fie că este vorba de noi începuturi, noi uși deschise în relațiile de lungă durată. În timp ce unii își vor schimba atitudinea și principiile despre iubire, raportarea la partenerul de viață, alții vor încheia relații care nu mai funcționează de ceva vreme (mai ales în care comunicarea este deficitară), dar le vor încheia pentru a deschide o nouă poartă și a primi o nouă iubire. Mulți vor decide acum să devină părinți și mulți își vor pune în evidență talente artistice și creative, își vor descoperi talente native și le vor explora.

Chiar dacă se află în zodia Fecioară, Marte, planeta acțiunii, dar și a sexului, se află tot în casa iubirii și face aspecte benefice cu Pluto, planeta sexualității, iar acest context poate stimula suplimentar poftă de viață, de distracție, de flirt și aventură.

Venus, planeta iubirii și a banilor, Micul Benefic, însăși guvernatorul zodiei Balanță, care acum tranzitează  domiciliul său, adică Balanța, este un pion important al acestei lunații. Venus este în conjuncție cu Mercur, planeta comunicării, și guvernatoarea Ascendentului (Gemeni) și face aspecte benefice tocmai cu Marele Benefic al zodiacului, cu Jupiter, planeta oportunităților și a bogăției, care acum are o influență deosebit de puternică pentru că se află în domiciliul său, în zodia Săgetător, iată, tocmai în casa parteneriatelor și a cuplului, a căsătoriei. Ei bine, o nouă și extraordinar de puternică vibrație va veni și din acest unghi. Da, vom avea toate premisele create pentru a începe povești de iubire autentice, de lungă durată, solide, dar și pentru a consolida relațiile actuale.

Pe de altă parte, vom avea tot sprijinul pentru a semna noi parteneriate, contracte, asocieri, colaborări care să ne îmbunătățească situația financiară și să ne aducă venituri suplimentare pe termen lung. Ce trebuie să facem noi? Să dăm dovadă de răbdare, diplomație, înțelepciune și deschidere.

Atenție! În această perioadă vom avea parte de întâlniri karmice. Saturn, Marele Învățător, planetă karmică, se află în conjuncție perfectă cu Nodul Sud karmic pe o casă karmică (casa 8), iar aspectele tensionate cu Venus pot aduce situații karmice, întâlniri cu persoane dintr-o viață anterioară (pentru cine îmbrățișează teoria reîncarnării) sau din trecut. Foste iubiri, foști parteneri de viață sau de afaceri pot reveni acum în prezent. Vă recomand să vindecați trecutul, să zâmbiți și să mergeți mai departe. Pe de altă parte, recomand prudență în cuplurile deja formate pentru că există tendința de a „călca strâmb”, de a fi infideli, aventurile sexuale căpătând teren acum.

Lună Nouă în zodia Balanță. Cum va influența fiecare zodie

Dacă vă cunoașteți ascendentul zodiacal, vă sfătuiesc să citiți atât previziunile pentru zodie, cât și previziunile pentru ascendent! Iată care sunt domeniile în care fiecare zodie va avea parte de un  nou început!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de noi începuturi în sectorul relațiilor. Fiind zodia parteneră a Balanței este lesne de înțeles că acest sector va fi amprentat de Luna Nouă, însă contextul astrologic vorbește de mult mai mult de atât. Nativii vor reuși să scape de fricile, temerile, angoasele pe care le au vizavi de iubire, de partener. Vor coborî în profunzimea ființei lor pentru a renaște, vor reuși să-și vindece trecutul, să depășească, prin comunicare, (poate cu ajutorul unui psiholog), o traumă din trecut.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de noi începuturi legate de iubire, dar și de muncă, parteneriate, afaceri. Aspectele benefice pe care le face Venus, însăși guvernatoarea lor, cu Jupiter din Săgetător, pot aduce o nouă relație de lungă durată, iar aspectele cu celelalte planete de pe bolta cerească, denotă desprinderea de trecut, desprinderea de povești de iubire, de persoane care nu-i mai reprezintă sau care, pur și simplu, nu reușesc să fie la înălțimea așteptărilor, care nu le aduc nativilor transformările interioare pe care le așteaptă. Noi parteneriate profitabile se pot semna acum, dar și noi idei de afaceri pot fi puse în practică în următoarea jumătate de an. Cei care doresc să-și schimbe jobul sau îți caută un loc de muncă, se pot angaja acum.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de noi începuturi în iubire, însă impactul puternic va fi asupra propriei persoane.  Nativii vor lucra puternic, cu mult interes și cu rezultate excepționale propria lor personalitate. Vor reuși să se redescopere, să comunice mai mult cu ei înșiși și cu cei din jur (în special cu persoana iubită), și astfel să se înțeleagă mai mult, să se accepte și să se transforme, să se schimbe și să renască pentru a fi așa cum își doresc. De asemenea, Gemenii vor călători, vor fi susținuți în atingerea celor mai înalte aspirații profesionale, mai ales dacă acestea se legă de libertate, independență, străinătate.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de noi începuturi legate de familie, poate de construirea unui cămin, poate legate de o schimbare de domiciliu, posibil să primească o moștenire, un bun material. Cu adevărat impactant va fi sectorul financiar, iar nativii vor reuși în perioada următoare să obțină acel echilibru mult așteptat. Relația cu persoana iubită se va îmbunătăți considerabil, însă vor avea nevoie să dea dovadă de mai multă înțelepciune în acest sens.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de o mai bună comunicare cu cei dragi, în special cu membrii familiei și cu persoana iubită. Nativii reușesc să reaștearnă armonia în cuplu, să-și redescopere partenerul și să se reîndrăgostească, iar mulți dintre ei se vor gândi și vor dori să-și construiască propriul cămin. Cei singuri pot avea ocazia de a începe o nouă poveste de dragoste.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de noi începuturi legate de sectorul financiar, însă și legate de zona relațiilor și parteneriatelor. Nativii vor avea ocazii foarte bune de a face bani din asocieri și parteneriate. Relația cu persoana iubită și cu copiii se va îmbunătăți considerabil, iar cei care au fost în tensiuni cu partenerii de afaceri vor avea ocazia să regăsească echilibrul necesar unei bune colaborări.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de această Lună Nouă întocmai în semnul lor, iar contextul astrologic de acum este deosebit de rar și important, iar nativii sunt sfătuiți să profite la maxim de el. Urmează o perioadă de aproximativ jumătate de an în care Balanțele vor fi susținute de energiile Universului pentru a-și redescoperi cheful de viață, cheful de distracție și pofta de iubire, pentru a-și recontura personalitatea. Venus este guvernatoarea lor și le aduce energia necesară să-și schimbe în bine viața, percepția și atitudinea față de cei din jur, față de muncă (bani) și parteneriate. Însă, Venus se află în tensiune cu Pluton, planeta transformărilor interioare profunde, dar și cu Saturn conjunct cu Nodul Sud (karma), adică nativii vor trebui să depună efort, să-și dorească să schimbe principii și filozofii de viață pentru a se elibera de ceva care-i apasă, vor trebui să lupte cu trecutul și să o facă cu răbdare. Unii nativi pot fi măcinați de situația financiară și ar putea să o îmbunătățească prin parteneriate, colaborări (muncă suplimentară).

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de o perioadă benefică în care vor da dovadă de multă ambiție și autodeterminare în monetizarea proiectelor personale, dar și legate de muncă. Nativii se pot retrage din tumultul vieții cotidiene pentru a renaște profesional, vor avea energie să iubească, să exploreze locuri noi, să călătorească și să-și dezvolte cunoașterea în domeniul spiritual, al filozofiilor de viață.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de noi începuturi în relații și parteneriate. Este o perioadă foarte bună pentru nativi să înceapă noi povești de iubire sau, dacă sunt în cuplu, să-și clarifice sentimentele față de partener, aspect care poate aduce despărțiri și divorțuri în legăturile (căsniciile) în care lucrurile nu mai funcționează (nu se comunică). Jupiter, Marele Benefic și guvernatorul lor, se află în aspect favorabil cu Venus, planeta iubirii și a banilor, Micul Benefic al zodiacului, iar acest aspect pe de o parte aduce partenerul ideal în aceste șase luni care urmează, iar pe de altă parte aduce bani din parteneriate și asocieri. Punctez că nativii vor renunța acum la prieteni sau asociați care încearcă să profite de pe urma lor.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o perioadă extrem de importantă și impactantă. Saturn, guvernatorul lor se află în conjuncție cu Nodul Sud (karma), pe casa a opta karmică și are aspecte tensionate cu Venus, planeta iubirii. Ei bine, a venit momentul ca nativii să se confrunte cu situații, persoane din trecut și să se elibereze de ceea ce a fost, să lase ăîn spate o relație toxică, să se desprindă de un partener care nu le aduce acea transformare interioară pe care o râvnesc sau nu le aduce satisfacție sexuală. Capricornii își schimbă complet și radical principii și filozofii de viață. Pe de altă parte, cariera devine punct de interes major și noutățile nu vor întârzia să apară.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de o perioadă extrem de favorabilă ascensiunii profesionale și atingerii celor mai înalte idealuri în carieră, chiar dacă asta poate însemna pentru unii schimbarea unui loc de muncă. Conjuncția Soare-Lună (Lună Nouă) îi susține puternic în carieră, iar Ascendentul (Gemeni) îi susține în comunicare, negociere și le aduce înțelepciune în luatea celor mai bune decizii.

Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea ocazia la această Lună Nouă să-și facă ordine în viață, să înlăture acei prieteni care nu-i mai reprezintă, care profită de pe urma lor. Totodată, vor face schimbări interioare profunde și definitive, vor vindeca situații din trecut și vor fi determinați și susținuți astrologic să facă bani și să-și îmbunătățească situația financiară. Nu este exclus ca unii  nativi să-și ducă la bun sfârșit niște planuri, niște proiecte îndrăznețe cu ajutor financiar provenit din moșteniri sau din alte surse, procese, partaje, parteneri.

Sursă foto: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter