Lună Nouă în zodia Fecioară. Cea mai benefică lunație a anului 2019

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 02 septembrie 2019, 11:34
Luna Nouă în Fecioară, din 30 august 2019, e a doua Lună Nouă petrecută în luna august, fenomen astrologic mai rar întâlnit, și va fi cea mai benefică lunație a anului 2019. Influența acestei lunații va fi foarte puternică în septembrie 2019 și se va resimți până în luna septembrie a anului următor.

Luna Nouă în zodia Fecioară se petrece într-un context astrologic de excepție, amprentat de aspecte planetare benefice tuturor zodiilor. Luna Nouă vine de fiecare dată cu noi începuturi, deschide uși și stimulează, iar de această dată, prin aspectele pe care le face cu celelalte planete de pe bolta cerească, vine cu o energie aparte care favorizează schimbări surprinzătoare, dar foarte favorabile.

Luna Nouă în zodia Fecioară. Context astrologic general

  • Luna Nouă din zodia Fecioară se petrece în conjuncție cu Soarele (energia), dar și cu Marte (acțiunea, determinarea), având alături planeta Venus (iubirea, banii) și planeta Mercur (comunicarea, rațiunea), proaspăt intrată în zodia Fecioară. Aceste aspecte își dau mâna și susțin puternic noile începuturi pe care le aduce Luna Nouă. Astfel, vom simți nevoia să ne manifestăm emoțiile și sentimentele direct, fără ocolișuri, dar acestea vor fi trecute prin filtrul rațiunii și vor izvorâ mai degrabă din minte decât din inimă. Va trebui să ne gestionăm acțiunile, modul de comunicare cu ceilalți, astfel încât să nu devenim agresivi și impunători.
  • Această lunație, având în vedere că se petrece în zodia Fecioarei, semn care vorbește despre muncă și punerea în slujba celorlalți, va aduce schimbări majore în plan profesional.
  • Uranus, planeta marilor schimbări, a surprizelor și a răsturnărilor de situație, aflată (pe casa muncii și a sănătății) în retrogradare în zodia Taur face un aspect benefic, de trigon, cu toate aceste planete aflate în Fecioară. Ei bine, din nou, puternic și amprentant, acest aspect vorbește de schimbări majore, de noi începuturi de-a dreptul surprinzătoare legate de muncă, dar și de stil de viață. Este momentul să ne schimbăm stilul de viață, să fim mai atenți la alimentație, să ținem o dietă, să reducem stresul profesional, să începem un antrenament fizic, să facem mișcare și sport.
  • Pluton și Saturn în conjuncție cu Nodul Sud (karma, trecutul) fac aspecte benefice cu planetele din Fecioară, iar cum acest semn denotă responsabilitate, analiză, autocritică, ne cere să ne întoarcem în primul rând atenția către noi înșine, să ne punem pe primul loc și să aducem acele schimbări în viața noastră de care avem nevoie, atât la nivel interior, cât și exterior. Să lucrăm cu noi cu răbdare și să eliminăm fricile și temerile din viața noastră.
  • Ascendentul momentului de Lună Nouă în zodia Fecioară este întocmai Scorpionul, zodia care vorbește despre transformare profundă, despre regenerare, deci cu atât mai mult noile începuturi vor fi mai puternic susținute de schimbări interioare. Punctăm că și energia sexuală este foarte puternică acum, atât grație Scorpionului, cât și datorită faptului că Venus (iubirea) este încă în conjuncție cu Marte (acțiunea, sexul) și formează un aspect de susținere cu Pluton (planeta sexualității).
  • Faptul că aceste conjuncții se petrec pe casa cunoașterii și a filozofiilor de viață poate aduce un interes puternic pentru schimbarea, reîmprospătarea principiilor și convingerilor de viață. Vom fi mai atrași de studiu și ne vom dori să aflăm lucruri noi de la cei din jur sau să deprindem noi abilități în urma experiențelor și evenimentelor trăite. Fecioara ne stimulează prin acest context astrologic să urmăm niște cursuri de dezvoltare personală sau profesioanală, să ne îmbogățim cunoașterea, să obținem diplome care să ne ajute la locul de muncă, mai ales în cazul celor care nu se mai simt mulțumiți de ceea ce le oferă jobul. Această Lună Nouă ne susține să ne atingem țelurile, obiectivele și aspirațiile.

Lună Nouă în Fecioară. Cum va influența fiecare zodie

Dacă vă cunoașteți ascendentul zodiacal, vă sfătuiesc să citiți atât previziunile pentru zodie, cât și previziunile pentru ascendent!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de schimbări și noi începuturi legate de zona sentimentală, de creativitate, dar și de sectorul profesional. Astfel, vor fi nativi care vor începe o nouă relație de dragoste, iar cei care sunt în relații de lungă durată pot lua decizia de a deveni părinți. Pe de altă parte,  vor reuși, prin talente personale, prin studiu, cursuri noi, să aducă îmbunătățiri în carieră, însă această Lună Nouă poate aduce și un nou loc de muncă, posibil chiar peste hotare.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de schimbări și noi începuturi legate de zona iubirii, a activităților de creație, a studiilor înalte și a călătoriilor, a străinătății. Astfel, nativii vor avea șanse foarte mari să înceapă o nouă poveste de dragoste, inclusiv cu o persoană din străinătate sau de altă cultură, altă naționalitate, să-și schimbe radical percepția asupra iubirii, să trăiască mai liber, mai nonconformist, mai aventurier. În cuplurile deja formate poate apărea o sarcină neașteptată. Pe de altă parte, este momentul să se înscrie la un curs sau să dea un examen și să obțină o diplomă, astfel încât să aducă schimbări remarcabile în zona profesională sau de creație. Artiștii se pot bucura de succes.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de schimbări și noi începuturi legate de casă, familie, principii de viață și studii. Nativii pot să-și schimbe domiciliul, pot să cumpere/vândă o casă, pot să intre în posesia unei moșteniri, unui bun de patrimoniu, unei sume de bani de la o persoană apropiată. Pe de altă parte, pot reuși să aducă îmbunătățiri în relația cu membrii familiei. Aspectul deosebit de impactant al contextului astrologic este legat de studii, principii și concepții de viață, spiritualitate, dezvoltare personală. Nu este exclus ca în această perioadă să primească o moștenire, o sumă de bani, să se aprobe un credit.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de schimbări și noi începuturi legate de zona comunicării, a activităților intelectuale, dar și a sănătății. Nativii pot găsi tratamentul adecvat pentru anumite probleme de sănătate sau, pe de altă parte, pot reuși, prin terapii alternative, prin ajutor psihologic, să rezolve niște traume emoționale care le afectau sănătatea fizică. Prin studiu, Racii pot aduce îmbunătățiri în activitățile de la locul de muncă, pot trece la alt nivel.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de schimbări și noi începuturi legate de zona sentimentală și financiară. Nativii pot începe o nouă poveste de dragoste, se pot îndrăgosti de persoane cunoscute la drum, într-o călătorie sau la un curs. De asemenea, pot avea șansa de a primi o creștere salarială sau de a începe o nouă activitate, colaborare care să le crească veniturile. Poate fi vorba de un curs în urma căruia să obțină o diplomă, un atestat și asta să implice o mărire de salariu. Unii nativi pot pleca în străinătate, fie cu un loc de muncă, fie la studii.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de schimbări și noi începuturi legate de zona principiilor de viață, a spiritualității, a modului de relaționare cu ceilalți. Nativii vor folosi informația acumulată pentru a depăși niște obstacole din trecut, pentru a învinge niște temeri și vor fi avizi după cunoaștere. Fecioarele au parte de această Lună Nouă în zodia lor și sunt cei mai determinați să înceapă  curățenia în viața lor. Interesant de punctat este că acești nativi vor reuși, cu răbdare și înțelepciune, să-și atingă scopurile, țelurile, obiectivele profesionale și visurile. Se vor face remarcați, apreciați și vor avea șansa de a avansa în funcție.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de schimbări și noi începuturi legate de prieteni, anturaj, planuri de viitor, asocieri, proiecte îndrăznețe, afaceri, dar și acțiuni umanitare. Nu este exclus ca unii nativi să vindece o fostă iubire, să depășească o situație din trecut, să elimine o frică emoțională sau să transforme o relație de prietenie cu una de iubire.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de schimbări și noi începuturi legate de zona prietenilor, a planurilor de viitor, dar și legate de propria lor personalitate, de raționament și gândire. Nativii vor fi intuitivi, vor fi înzestrați cu idei care, puse în practică, îi vor ajuta să-și îmbunătățească viața. Pe de altă parte, pot avea parte de îmbunătățiri în sectorul financiar, posibil ca urmare a unei funcții obținute, a schimbării unui loc de muncă, și pot vindeca o traumă, o frică din trecut.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de schimbări și noi începuturi legate de zona socio-profesională, de carieră, afirmare și, totodată, vor fi determinați să-și îmbunătățească veniturile, însă trebuie să-și asculte mai mult intuiția, să fie mai puțin visători și mult mai determinați în atingerea obiectivelor profesionale, a scopurilor și visurilor.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de schimbări și noi începuturi legate de zona financiară. Nativii își pot asculta intuiția cu încredere, pot avea parte de idei revoluționare, mai ales cei care lucrează cu plăcere, idei care, puse în practică, să aducă profit. Pot exista discuții tensionate cu persoana iubită cu privire la administrarea finanțelor comune, dar se vor rezolva cu răbdare și înțelepciune. De asemenea, nativii vor lua decizii radicale legate de călătorii, studii și nu este exclus să plece în străinătate.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de schimbări și noi începuturi legate de zona financiară, în special a banilor deținuți cu partenerul de viață sau cu terțe persoane, dar și noi începuturi în modul de comunicare și relaționare cu rudele, frații, colegii de muncă. Poate fi vorba de situații noi care apar la locul de muncă, deplasări în interes de serviciu, participarea la seminarii și cursuri de dezvoltare.

Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de schimbări și noi începuturi legate de zona parteneriatelor, fie că este vorba de partenerul de viață, fie că este vorba de partenerii de afaceri. Nativii își pot dori în această perioadă să-și întemeieze o familie, însă nu sunt excluse conflictele cu persoana iubită cauzate de principii de viață diferite. Pe de altă parte, pot avea parte de situații karmice, de întâlnirea cu persoane din trecut și se pot surprinde de atitudinea curajoasă, de puterea interioară de care vor da dovadă în depășirea momentului.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter