Lună Nouă în zodia Leu. Șanse de afirmare. Noi capitole se scriu în dragoste

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 20 august 2020, 16:52
Pe data de 19 august se formează fenomenul de Lună Nouă în zodia Leu, un moment remarcabil care vine cu noi începuturi și șanse de afirmare pentru toți nativii.

Luna Nouă reprezintă momentul în care Soarele și Luna își unesc energiile, prin urmare impactul este unul benefic și major pentru toate zodiile. Această uniune se petrece în zodia Leu ceea ce înseamnă, la modul general, noi începuturi în dragoste, noi povești de iubire, curajul de a ne exprima sentimentele, creativitatea, dorință mare de afirmare, ocazia de a ieși în față și de ne face remarcați, mai ales prin talente personale.

Luna Nouă din zodia Leu va avea efecte puternice în următoarele două săptămâni, dar va fi resimțită aproximativ o lună de zile de acum înainte. Cei mai impactați de această lunație vor fi Taurii, Leii, Scorpionii și Vărsătorii, dar și cei care sunt născuți în primele zile ale zodiilor Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Articol de astrolog Mădălina Manole

Luna Nouă în zodia Leu – mari șanse de afirmare

Luna Nouă din zodia Leu se petrece întocmai pe ascendent Leu, iar acest aspect traduce o susținere astrologică impresionantă pentru cei care doresc să se afirme acum, personal sau profesional, pentru cei care-și pun în evidență un talent. Avem curajul de a ieși în față, de a lăsa fricile și temerile deoparte și de a ne face cunoscuți. Totodată, această lunație vorbește despre nevoia de a fi apreciați, de a ni se recunoaște meritele, de a fi validați, iar riscul care există în această perioadă este să exagerăm cu mândria și orgoliul, să exagerăm cu impunerea autorității, cu nevoia de a deține controlul și puterea.

Luna Nouă din zodia Leu este în conjuncție cu Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, prin urmare vom fi vocali, vom excela în dialog și vom reuși să ne punem în evidență prin calități oratorice. Nevoia de socializare va fi mare și astfel putem cunoaște noi persoane și lega noi relații, în special relații sentimentale.

Citește și – Coronavirus, o abordare astrologică. Când se va sfârși criza și ce impact va avea asupra omenirii

Luna Nouă din zodia Leu este susținută de un remarcabil trigon cu Marte, planeta acțiunii, aflată în conjuncție cu Luna Neagră, karma, partea ascunsă, obscură a noastră. Ei bine, de aici reies energia, determinarea și neînfricarea cu care vom acționa pentru a ne atinge idealurile în dragoste, pentru a ne afirma talentele, însă și atenționarea de a nu exagera, de a nu pretinde ca totul să se petreacă acum și aici că așa vrem noi, mai ales că se definește pe astrograma momentului și un aspect tensionat cu Saturn retrograd din Capricorn, simbol al răbdării și înțelepciunii, al maturității și responsabilității. Deci acțiunile noastre susținute de această lunație trebuie să aibă o bază reală, concretă, morală și să nu fie închipuite.

Luna Nouă din zodia Leu – afinități karmice

Luna Nouă din zodia Leu se petrece în aspecte benefice cu Axa Nodurilor Lunare care s-a mutat recent în Gemeni – Săgetător, iar acest context vorbește de mult ajutor din partea destinului în noile începuturi aduse de lunație. Practic, și dacă stăm pe loc, va veni cineva, o persoană sau un eveniment, care ne va determina să ne mișcăm, să acționăm, să ne afirmăm sau… să ne îndrăgostim și să începem noi relații.

Gradul astrologic pe care se petrece această Lună Nouă (26 – Leu) vorbește despre entuziasm, prosperitate, despre avantaje care vin din direcție profesională, recunoașterea meritelor, aprecieri și laude, cu alte cuvinte este o lunație asemănată cu un curcubeu ce răsare după o furtună.

Luna Nouă în zodia Leu – cum va influența zodiile

Te sfătuiesc să citești atât previziunile pentru zodie (semnul în care se află Soarele natal), cât și previziunile pentru Ascendent și pentru zodia în care se află Luna natală (Luna din astrograma ta). Mai jos vor fi punctate domeniile în care se manifestă noile începuturi, în care apar ocaziile și oportunitățile aduse de Luna Nouă din zodia Leu, iar bonusul este șansa pe care o oferă întocmai astrograma momentului de Lună Nouă pentru fiecare zodie în parte.

Berbec/ Ascendent Berbec

Luna Nouă se petrece în sectorul iubirii și al copiilor, astfel că dacă ești singură, șansele de a începe o nouă poveste de iubire sunt foarte mari, mai ales că și Marte, guvernatorul tău, este implicat în lunație și te determină să acționezi. Totodată, este un moment propice pentru a planifica o sarcină sau, dacă deja ești părinte, pentru a petrece mai mult timp cu copiii și a te apropia mai mult de nevoile lor. Pe de altă parte, Luna Nouă îți deschide remarcabile uși pentru afirmarea talentelor personale, pentru a te pune în evidență într-un context creativ, artistic, oratoric, academic sau poate pentru a duce un hobby la un rang superior. Nativii care fac sport au mari șanse să aibă succes în această perioadă.

Bonus: Noi începuturi legate de spiritualitate, schimbarea unor principii de viață, călătorii, cursuri și seminarii de dezvoltare personală sau profesională. Pui în practică o diplomă, te folosești de un atestat.

Taur/ Ascendent Taur

Luna Nouă îți accentuează foarte mult nevoia de dragoste, de a avea pe cineva alături care să-ți ofere siguranță emoțională, stabilitate, cineva care să-ți îndeplinească niște dorințe sufletești. Este o perioadă în care sensibilitatea crește, nevoia de a sta cu cei dragi, cu familia. Posibil să te dedici mai mult casei și locuinței, să faci reamenajări, renovări, chiar să-ți cumperi o locuință sau să-ți schimbi domiciliul. Unii nativi vor dori să devină părinți, iar șansele sunt foarte mari dat fiind că le crește fertilitatea în această perioadă.

Bonus: Șanse de afirmare profesională, ocazia de a-ți atinge niște obiective, suuces în carieră, ascensiune profesională

Gemeni/Ascendent Gemeni

Luna Nouă din Leu se petrece pe casa comunicării și în conjuncție cu Mercur, guvernatorul tău, prin urmare pentru tine este o perioadă remarcabilă să te afirmi prin discurs public, dialog, ședințe, idei, interviuri, activități academice, activități oratorice, legate de scris, poate chiar să lansezi un proiect în acest sens. Este, de asemenea, un moment propice pentru negocieri, pentru comerț și scurte deplasări, plimbări, vizite la rude. Posibile rezolvări legate de acte, examene. Evenimente care te apropie de sensul vieții.

Bonus: Noi relații de prietenie, demararea unor proiecte noi legate de comunicare, comerț, transport, publicitate, relații cu publicul.

Citește și –  Se schimbă „Sensul Vieții”! Axa Destinului se mută în Săgetător-Gemeni. Cum va influența fiecare zodie în parte 

Rac/Ascendent Rac

Luna Nouă se petrece exact în sectorul financiar și îți poate aduce șanse și oportunități pentru a-ți îmbunătăți veniturile. Ai ocazia să monetizezi un talent personal, să primești un proiect care să-ți aducă un ban în plus, să faci o tranzacție importantă, să primești o mărire de salariu, ca o recunoaștere a meritelor. Totodată, resimți din plin nevoia de a fi apreciată și validată în viața personală și profesională.

Bonus: Desprinderea de trecut, de amintiri și frici, renunțarea la un viciu, găsirea unui remediu pentru ameliorarea unei probleme de sănătate

Leu/ Ascendent Leu

Luna Nouă se petrece întocmai în semnul tău și pentru tine va deschide o perioadă extrem de benefică în care ai ocazia să te afirmi, să te pui în evidență, să aduci un plus imaginii tale, chiar să te preocupi de înfățișarea ta, de corpul tău, să faci o schimbare de look. Mulți Lei vor porni pe un nou drum acum, o nouă direcție de viață, vor da dovadă de un curaj remarcabil și vor fi mai conștienți de atuurile lor, de talentele lor.

Bonus: Noi începuturi în viața personală, sănătate bună, vindecare, afirmarea personaltății

Fecioară/ Ascendent Fecioară

Pentru tine este o perioadă de introspecție, de meditație, de retragere din tumultul vieții pentru analiză. Te gândești la trecut, te lași copleșită de amintiri, frici, temeri și nevoia de izolare va fi foarte mare. Nu este exclus să te confrunți cu unele simptome ale unor afecțiuni mai vechi, însă ai și șansa de a descoperi remediile potrivite. Evită pe cât posibil să cazi în patima unor vicii. De asemenea, poți avea vise revelatorii în această perioadă și ai face bine să fii mai atentă la mesajele lor.

Bonus: Șanse financiare de creștere a veniturilor, oportunitatea de a monetiza un talent, un hobby

Balanță/ Ascendent Balanță

Luna Nouă îți aduce ocazia de a socializa mai mult, de a lega noi cunoștințe, noi relații de prietenie, dar și relații cu persoane importante care te pot ajuta ulterior în ascensiune. Unii nativi se pot afirma printr-un proiect umanitar, publicistic, legat de comunicare, de public, pot intra într-un anturaj nou care să le deschidă noi orizonturi.

Bonus: Șanse de afirmare prin comunicare, comerț, negocieri avantajoase

Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna Nouă îți aduce ocazii și oportunități de afirmare profesională, de recunoaștere a meritelor și nu este exclus ca unii nativi să aibă parte de ascensiune în carieră, un nou statut, o nouă funcție, noi responsabilități. Se întrevăd proiecte noi de succes.

Bonus: Șanse și oportunități legate de casă și familie

Săgetător/ Ascendent Săgetător

Este o perioadă foarte bună să-ți deschizi ochii prin spiritualitate și cunoaștere elevată. Noi principii și mentalități se pot înrădăcina acum în viața ta și ai mare șansă de a vedea lumea altfel, de a trăi revelații. Posibil să primești lecții de viață care să contibuie major la schimbarea viziunii de viitor. Pe de altă parte, ai șansa de a învăța ceva nou, de a te înscrie la un curs de dezvoltare personală și profesională, de a pleca într-o călătorie sau de a te afirma printr-o diplomă obținută, printr-un atestat.

Bonus: Noi începuturi în dragoste, noi relații sentimentale, o nouă viziune asupra copiilor și a modului în care-ți petreci timpul liber, relația cu hobby-urile tale, cu activitățile distractive

Capricorn/ Ascendent Capricorn

Această Lună Nouă din Leu te va determina să cobori în profunzimile ființei tale, să te implici în cunoașterea misterelor vieții, să cauți răspunsuri la întrebări existențiale, să descoperi secrete și nu este exclus să fie vorba și de o nevoie mai mare de interiorizare, să treci printr-o criză existențială de moment. Pe de altă parte, lunația are impact financiar, aducându-ți ocazia de a rezolva ceva legat de banii pe care-i deții împreună cu alții. Un lat impact major și demn de luat în calcul este asupra vieții intime, sexuale. Vei trăi mai intens o astfel de relație, poate vei avea o aventură sau poate vei avea parte de conștientizări majore legate de sexualitatea ta.

Bonus: Noi șanse și oportunități legate de muncă, de activitățile zilnice, de schimbarea stilului de viață, ocazia de a te debarasa de ceva nociv, toxic, de a începe o dietă.

Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna Nouă din Leu se petrece întocmai în casa relațiilor și pentru tine poate aduce ocazia de a cunoaște oameni noi, de a deveni mult mai sociabilă și deschisă către ceilalți. Dacă ești singură poți începe o relație de lungă durată, iar dacă ești parte a unui cuplu te poți aștepta la o nouă etapă, chiar și o cerere în căsătorie. În plan profesional apar noi oportunități de asociere, noi contracte de colaborare, noi parteneriate de afaceri.

Bonus: Căsătorie, relație de lungă durată, afacere nouă, proiect nou

Citește și –  Saturn intră în Vărsător pentru 3 ani. Ne predă lecția responsabilității sociale și a umanitarismului

Pești/ Ascendent Pești

Odată cu această lunație ai ocazia de a-ți schimba stilul de viață, de a te debarasa de tot ce este nociv și toxic pentru sănătatea ta. Poți primi noi sarcini, noi responsabilități, poți face schimbări legate de program și te poți remarca la locul de muncă prin idei bune, printr-un randament crescut. Nativii care-și caută un job acum se pot angaja. Pui mai mult preț pe sănătate și poți afla remedii bune la problemele cu care te confrunți.

Bonus: Noi începuturi legate de viața intimă, sexuală, o aventură pasională, transformări interioare puternice, regenerare

Sursă foto: Shuterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter