Lună Nouă în zodia Săgetător. Noi începuturi profesionale. Cum va influența fiecare zodie în parte

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 27 noiembrie 2019, 13:51
Pe data de 26 noiembrie 2019 se va forma aspectul de Lună Nouă în zodia Săgetător, la ora 17:00, ora României. Acest fenomen astrologic este deosebit de impactant și vine cu noi începuturi pentru toate semnele zodiacale, efectele sale resimțindu-se pe o perioadă de o lună de acum înainte

Luna Nouă, din punct de vedere astronomic, reprezintă suprapunerea Soarelui peste Lună (luna nu se vede pe cer), ceea ce, în astrologie se numește conjuncție și este deosebit de impactantă pentru că vine cu vibrația puternică a unui nou început. Luna reprezintă Universul emoțiilor noastre, iar Soarele reprezintă vitalitatea și personalitatea noastră.

Această Lună Nouă se petrece în semnul Săgetător și vorbește despre noi începuturi, noi atitudini și noi abordări în legătură cu călătoriile, străinătatea, credințele, valorile și filozofiile de viață, dar și cu studiile înalte. Este momentul să venim cu ceva nou în viața noastră, să atragem ceea ce avem nevoie pentru a evolua, pentru a ne extinde, iar contextul astrologic este deosebit de favorabil și benefic.

Lună Nouă în zodia Săgetător. Context astrologic general

Luna Nouă din Săgetător se petrece pe casa muncii și a sănătății, prin urmare, la modul general, toți vom simți nevoia unei schimbări, unei înnoiri profesionale, iar faptul că se petrece în Săgetător, ne îndeamnă să nu rămânem doar la stadiul de dorință, ci să facem și ceea ce este nevoie pentru expansiunea profesională, adică să învățăm lucruri noi.

Legat de sănătate, aceste noi începuturi vorbesc de vindecare pentru că Luna Nouă este susținută puternic de Chiron, Micul Vindecător și Înțeleptul zodiacului. Optimismul și gândirea pozitivă ne vor ajuta să ne învingem niște frici, temeri, obsesii și să obținem acel echilibru emoțional și psihic care este necesar în vindecarea fizică.

Luna Nouă se petrece pe ascendent Gemeni, ceea ce, din nou, ne îndeamnă la studiu, la învățare, la cunoaștere. Prin comunicare putem să ne vindecăm, să scoatem la suprafață niște probleme și să le rezolvăm, indiferent că este vorba de probleme de sănătate sau probleme legate de locul de muncă. Însă, trebuie să avem grijă pentru că guvernatorul Gemenilor, Mercur, se află în Scorpion și în aspecte tensionate cu Ascendentul. Acest aspect ne cere  să evităm conflictele, să fim cu ochii în patru la jocurile de culise, la bârfele altora pentru că mulți vor încerca să ne pună bețe în roate la locul de muncă.

Lună Nouă în zodia Săgetător. Cum va influența fiecare zodie

Dacă vă cunoașteți ascendentul zodiacal, vă sfătuiesc să citiți atât previziunile pentru zodie, cât și previziunile pentru ascendent! Iată care sunt domeniile în care fiecare zodie va avea parte de un nou început, dincolo de aspectele generale punctate mai sus.

În aceste sectoare de viață enumerate mai jos, fiecare zodie va avea parte de noi începuturi benefice, noi direcții și oportunități remarcabile, ocazii de expansiune!

Berbec

  • studii/carieră/străinătate/principii și filozofii de viață/vindecare psihică, depășirea traumelor, renunțarea la vicii

Taur

  • situație financiară/intuiție/depășirea fricilor și obsesiilor

Gemeni

  • ascensiune profesională/avansare în carieră/ parteneriate/căsătorie/noi relații

Rac

  • bani/oportunități financiare/avansare profesională

Leu

  • familie/locuință/ aplanarea conflictelor cu cei dragi/relație/iubire/copii

Fecioară

  • iubire/familie/cămin/oportunități de afaceri/noi relații

Balanță

  • oportunități profesionale/afirmare prin comunicare/un nou loc de muncă/vindecare fizică

Scorpion

  • vindecare interioară/înțelepciune/alianțe financiare

Săgetător

  • relații de lungă durată/ parteneriate/căsătorie/principii de viață

Capricorn

  • intimitate/sexualitate/spiritualitate/intuiție/dezvoltare personală/vindecare psihică și emoțională/depășirea traumelor și fricilor/depășirea trecutului

Vărsător

  • ascensiune profesională/recunoașterea meritelor/ carieră/planuri de viitor/prieteni/acțiuni umanitare

Pești

  • prieteni/asocieri profesionale/proiecte de viitor/acțiuni caritabile/imagine profesională

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter