Lună Plină în zodia Scorpion, mai 2020. Se separă grâul de neghină

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 18 ianuarie 2021, 14:18
Luna Plină în zodia Scorpion, de pe data de 7 mai 2020, va avea impact puternic în următoarele două săptămâni, însă influența sa se va resimți timp de o lună. Această lunație se petrece cu Luna cel mai aproape de Pământ, prin urmare Luna va părea imensă și este ultima din acest an de asemenea anvergură.

Luna Plină este un moment al încheierilor, un moment în care acțiunile noastre ajung la apogeu, la maturitate și culegem roadele. Această Lună Plină poate încheia un capitol de viață deschis la Luna Nouă din zodia Scorpion care s-a petrecut în toamna anului trecut, mai exact la finele lunii octombrie, însă, suplimentar, vine și cu o serie de alte încheieri.

Luna Plină reprezintă opoziția Soarelui cu Luna, iar de această dată Soarele se găsește în zodia Taur, iar Luna se află în Scorpion, prin urmare va trebui să găsim echilibrul între aceste două energii puternice. Taurul, guvernat de Venus, vorbește despre iubire și despre frumusețe, dar vorbește și despre confort material și stabilitate financiară. La polul opus avem Scorpionul, guvernat de Pluto și Marte, care vorbește despre nevoia de control și putere, despre atașamente puternice, despre stabilitate emoțională, despre viața sexuală, intimă, zona mistică și ocultă, dar și despre frici, temeri și nevoia de profunzime. Și Scorpionul are puternice afinități financiare și este zodia manipulării, a morții și a consecințelor ce decurg din moartea cuiva.

Prin urmare, va trebui acum să scoatem la suprafață puterea personală pentru a înfrânge fricile, va trebui să luptăm să nu ne mai lăsăm manipulați, înșelați, dominați. Totodată, această Lună Plină din Scorpion vorbește despre trădări, răzbunări, interese ascunse, obscure, dezgroapă răni vechi, scoate la suprafață probleme legate de bani și de intimitate. Este o bună ocazie acum să vedem adevărata față a celorlalți și toate acestea să ne aducă ocazia regenerării și a reconstrucției personale, o temă promovată de Scorpion. De asemenea, Luna Plină din Scorpion scoate la suprafață minciuni, infidelități și situații de cuplu în care legătura partenerilor nu se bazează pe iubire, ci pe interese ascunse, interese financiare, sexuale sau legate de putere.

Citește și – Se schimbă „Sensul Vieții”! Axa Destinului se mută în Săgetător-Gemeni. Cum va influența fiecare zodie în parte

Lună Plină în Scorpion – influență generală 

Luna Plină din Scorpion din mai 2020 se formează pe Ascendent Fecioară, aspect care aduce în prezent nevoia de curățenie în viața noastră, nevoia de a ne debarasa de ceea ce nu ne mai reprezintă și nu ne lasă să evoluăm, sectoarele de viață care necesită cea mai mare curățenie fiind cele propuse de Scorpion și punctate mai sus. În plus, opoziția ascendentului cu Marte, aflat în casa muncii și sănătății, din nou, arată nevoia de a face curățenie pentru a fi sănătoși, fizic și psihic. Dacă muncim prea mult și nu mai avem timp de noi înșine vom fi taxați. Acum este vorba de profunzime interioară, deci întocmai de muncă cu noi înșine, de curățenie în suflet și minte. Că ne pasă de sănătate, nici nu mai încape îndoială având în vedere contextul cu care ne confruntăm din cauza pandemiei de coronavirus. Însă, eu aș zice că toate aceste restricții de acum trebuie privite pozitiv pentru că aspectul acesta indică afectarea sănătății prin muncă și, transpus în contextul social, nu, nu este momentul să ieșim din case în următoarele două săptămâni, până la următoarea lună nouă.

Luna Plină în Scorpion activează axa comunicării și a cunoașterii înalte, a justiției divine, iar acest aspect ne cere să spunem adevărul în față fără teamă. Totodată, ne pune față în față cu dialoguri și discursuri manipulatoare, cu minciuni, cu informațiile false. Pe de altă parte, vom primi răspunsuri divine la întrebări pământești, vom avea parte de conștientizări spirituale ale unor raționamente superficiale.

Luna Plină din Scorpion se petrece în opoziție cu conjuncția Soare-Mercur, o conjuncție benefică și puternic stimulată de opoziție. Astfel, vom avea ocazia să fim raționali, să gândim foarte atent situațiile cu care ne confruntăm și să nu ne aruncăm cu capul înainte în luarea deciziilor, mai ales în aruncarea cuvintelor. Întocmai acest aspect ne va aduce conflicte cu cei din jur dacă nu-l vom stăpâni. Totodată, vom avea raționamentul necesar să analizăm și să ne eliberăm de ceea ce este toxic și nociv în viața noastră, în relația cu partenerul și în modul în care ne câștigăm banii, dar nu numai atât. Putem avea capacitatea rațională de a separa grâul de neghină și de a ne învinge, prin puterea mentală, fricile și angoasele. Nu luați decizii din frică și teamă! Nu fiți superficiali în abordări și negocieri!

Luna Plină din Scorpion este susținută într-un mod puternic și benefic de Neptun din zodia Pești, iar acest aspect ne aduce multă intuiție, multă viziune, este un ghid al înțelepciunii în aceste zile, un fel de Biblie care ne susține să avem credința că totul va fi bine. Ceea ce gândim este bine, deciziile pe care le luăm sunt cele bune, iar ceea ce alegem să eliminăm din viața noastră acum este ceea ce trebuie eliminat, mai ales dacă este vorba de persoane, parteneri de viață, colaboratori și asociați.

Citește și – Coronavirus, o abordare astrologică. Când se va sfârși criza și ce impact va avea asupra omenirii

Luna Plină în Scorpion – cum îți influențează zodia

Mai jos voi trasa sectorul de viață în care această Lună Plină din Scorpion se simte intens (se petrec evenimente care au impact emoțional), se încheie un capitol, în care se produce eliberarea, dizolvarea, maturizarea sau culegerea roadelor. Adaptați sectorul de viață în funcție de ceea ce trăiți și de ceea ce am scris mai sus. Este foarte important să citiți previziunile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Berbec/Ascendent Berbec

Relații intime/sexualitate/ infidelitate/ proiecte împreună cu partenerul/ credite/ împrumuturi/ moșteniri/ filozofii și credințe/ principii de viață. Nativii pot încheia cursuri acum și pot obține diplome și atestate.

Taur/ Ascendent în Taur

Relații de lungă durată/căsătorie/ parteneriate de afaceri/ colaborări/ asocieri/ aspirații înalte/ obiective profesionale/ carieră. Secrete ies la iveală. Dialoguri vindecătoare.

Gemeni/ Ascendent Gemeni

Muncă/ proiecte profesionale/ sarcini și activități profesionale/ relația cu colegii/ starea de sănătate. Atenție la aspectele care vizează cariera și funcția. Moment pentru a schimba stilul de viață, pentru a te vindeca prin metode ce țin de comunicare (psiholog, duhovnic).

Rac/ Ascendent în Rac

Dragoste/ relații sentimentale/ prieteni/ aventuri romantice/ copii/ pasiuni/ hobby-uri/ modul de a-ți petrece timpul liber/ distracții/ activități creative/ proiecte profesionale. Atenție la sensibilitate. Va fi o perioadă cu trăiri interioare intense.

Leu/ Ascendent Leu

Familie/ relația cu părinții/ locuință/ regimul unei case/ cămin/ bunuri de patrimoniu/ schimbări de domiciliu/ frici/ temeri/ frământări/ situații din trecut. Ai ajutor divin să treci peste toate. Roagă-te.

Fecioară/ Ascendent Fecioară

Comunicare/ PR/ studii/ călătorii/negocieri/ activități legate de comerț/bani obținuți din muncă proprie/ relația cu rudele/ frații/ vecinii. Fă curățenie în viața ta personală și în relațiile pe care le ai cu ceilalți.

Balanță/ Ascendent Balanță

Bani/ bunuri de valoare/ plăți/ resurse personale/ salarizare/ pensie/ bani munciți/ activități ce țin de comunicare și comerț/ relația cu rudele apropiate/ vecinii. Este momentul să valorifici un talent nativ

Scorpion/ Ascendent Scorpion

Personalitate/ putere personală/ ambiții/ vulnerabilitate/ familie/ locuință/ relații/ carieră. Este o perioadă cu trăiri intense și profunde, cu stări emoționale greu de controlat, o perioadă în care culegi roadele a ceea ce ai semănat în ultima jumătate de an, tu știi dacă bun sau rău.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Trecut/ secrete/ viață intimă/ frământări/ frici/ relații ascunse/ sănătate/ familie și locuință. Este posibil ca niște adevăruri din trecut să iasă la suprafață, inclusiv o infidelitate.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Prieteni/ anturaj/ dragoste/ relații sentimentale/ aventuri romantice/ pasiuni/ hobby-uri/ planuri și proiecte de viitor. Atenție la tensiunile care pot apărea în parteneriatele profesioanle. Ai susținere pe comunicare.

Citește și – Saturn intră în Vărsător pentru 3 ani. Ne predă lecția responsabilității sociale și a umanitarismului

Vărsător/ Ascendent Vărsător

Carieră/ aspirații și obiective profesionale/ imagine profesională/ funcție/ vise și visuri/ muncă/ relația cu colegii/ sănătate. Posibil să faci un pas profesional care să-ți aducă mai mulți bani.

Pești/ Ascendent Pești

Principii și filozofii de viață/ mentalități și credințe/ studii/ călătorii/ relații de lungă durată/ parteneriate profesionale. Neptun, guvernatorul tău, se află în Pești și face aspecte bune cu Luna Plină din Scorpion, prin urmare poți fi susținut în toate aceste domenii de viață de intuiție, viziune, credință și empatie.

Text de astrolog Mădălina Manole

Sursă foto: Pixabay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter