Marte reintră în mers direct prin semnul Capricorn. Cum influențează zodiile

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 27 august 2018, 16:51
Marte, planeta acțiunii și a războiului, reintră de astăzi, 27 august 2018, în mers direct prin semnul Capricorn, după o perioadă de aproape trei luni în care a retrogradat atât în Capricorn, cât și în Vărsător.

Marte va traversa în mers direct semnul Capricorn până în data de 11 septembrie, moment în care va intra în zodia Vărsător. Marte este planeta acțiunii, a determinării și este denumită și planeta Războiului, deoarece favorizează apariția conflictelor. Iată cum influențează fiecare zodie în parte revenirea în mers direct a planetei Marte prin zodia Capricorn!

Berbec

Revenirea în mers direct a planetei Marte prin semnul Capricorn vine cu influență pozitivă asupra celor născuți în zodia Berbec pe casa carierei, cu atât mai mult cu cât Marte este însuși guvernatorul lor. Nativii vor avea ocazia până pe 11 septembrie să-și pună în evidență calitățile profesionale, să dea dovadă de mai multă responsabilitate la locul de muncă și să se facă remarcați. Sunt favorizate schimbările de job sau avansarea în funcție.

Taur

Revenirea în mers direct a planetei Marte prin semnul Capricorn vine cu influență pozitivă asupra celor născuți în zodia Taur în sectorul călătoriilor, al studiilor și al principiilor de viață. Nativii vor avea ocazia acum să ia o decizie importantă în aceste domenii, după ce în ultimele aproape trei luni au trecut printr-o introspecție în acest sens. Este posibil să plece într-o călătorie și să aibă parte de evenimente cu puternic impact emoțional.

Gemeni

Revenirea în mers direct a planetei Marte prin semnul Capricorn vine cu influență pozitivă asupra celor născuți în zodia Gemeni pe casa financiară, a avantajelor materiale și a banilor deținuți împreună cu partenerul. Nativii vor avea parte de acțiune în acerste domenii și există șanse foarte mari de a-și îmbunătăți situația financiară.

Rac

Revenirea în mers direct a planetei Marte prin semnul Capricorn vine cu influență pozitivă asupra celor născuți în zodia Rac în sectorul mariajului și al parteneriatelor. Nativii care au fost măcinați până acum în aceste direcții, vor observa că situația se va îmbunătăți, însă pericolul nu va trece neapărat. Este posibil ca unele relații, care nu au funcționat până acum, să se încheie, indiferent că vorbim de cele de cuplu sau de cele de afaceri.

Leu

Revenirea în mers direct a planetei Marte prin semnul Capricorn vine cu influență pozitivă asupra celor născuți în zodia Leu în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor consuma energie pentru a rezolva o situație care este legată de locul de muncă, posibil să fie vorba chiar de o schimbare a jobului, iar în ceea ce privește sănătatea, aceștia sunt sfătuiți să acționeze, să meargă la medic pentru un control amănunțit dacă simt că ceva este în neregulă și să nu întârzie tratamentul.

Citește și – Soarele intră în semnul Fecioară. Iată cum va influența toate zodiile!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter