Mercur și Soarele întră în aceeași zi în semnul Gemeni. Ce influență va avea asupra zodiilor aspectul

De Mădălina Manole, pe
Planeta Mercur și Soarele intră în aceeași zi, pe data de 21 mai 2019, în zodia Gemeni. Aspectul este deosebit de puternic și va influența toate zodiile, pe fiecare într-un anume sector de viață.

Mercur, planeta comunicării, a rațiunii, a tranzacțiilor și a negocierilor, va intra în zodia sa de domiciliu, în Gemeni, aspect deosebit de pozitiv pentru toată lumea. Tranzitul va dura până în data de 12 iunie 2019, perioadă în care și Soarele, energia, se va afla în același semn zodiacal. Soarele va părăsi zodia Gemeni abia pe 21 iunie 2019. Ceea ce este cu adevărat important de punctat, grație impactului pozitiv și benefic, este faptul că Mercur formează conjuncție cu Soarele în zodia Gemeni, un aspect, de altfel, deseori întâlnit între cele două, în diferite semne zodiacale.

Mercur în tranzit prin zodia Gemeni, zodie pe care o guvernează, ne aduce la modul general, abilități de comunicare și socializare foarte bune, un raționament lucid, echilibrat, flexibilitate în gândire și chiar înțelepciune în decizii. Faptul că formează această conjuncție cu Soarele îi sporește capacitățile și vedem să fim mai dornici de cunoaștere, sa legam prietenii de durată cu mai multă ușurință și să fim mai energici în tot ce ține de procesul de gândire și comunicare, negociere. Fiind activată casa înțelepciunii și a filozofiei, dar și a principiilor de viață, vedem să fim foarte interesați de subiecte ce vizează aceste domenii. Este momentul să analizăm cu mai multă profunzime și înțelepciune principiile, convingerile de viață după care ne-am ghidat până acum, idealurile avute, atitudinea vizavi de studii, de călătorii, zone de interes în această perioadă de tranzit. Iată cum va influența fiecare zodie în parte conjuncția dintre Mercur și Soare în Gemeni!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor fi favorizați de conjuncția Mercur-Soare întocmai în sectorul comunicării, al învățării și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii vor avea ocazia acum să se împace cu cei dragi, cu rudele cu care au fost în conflict, să-și recunoască greșelile și să le conștientizeze, să negocieze contracte, oportunități, și, totodată vor reuși prin dialog să lămurească situații mai vechi care le măcinau sufletul, mai ales dacă au legătură cu relațiile parteneriale. Este o perioadă favorabilă învățării, dar și susținerii exameneleor, testelor și interviurilor, precum și pentru a pleca în scurte călătorii.

Taur

Conjuncția Mercur-Soare se formează în sectorul banilor obținuți din muncă proprie, prin urmare vedem ca acești nativi să fie foarte norocoși în zona financiară. Pot primi noi oportunități de colaborare, de asociere și sunt sfătuiți să negocieze cu încredere contractele care ajung la ei. De asemenea, este un moment favorabil pentru a-și renegocia salariul, pentru a face investiții pe termen lung, pentru a cumpăra/vinde un imobil, iar sectorul studiilor, inclusiv procesele de învățare vor fi puternic susținute în această perioadă.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt norocoșii acestei perioade având în vedere că se bucură nu doar de tranzitul Soarelui, care le aduce energia necesară pentru a-și îndeplini toate planurile și le reînvie optimismul și cheful de viață afectate în ultima perioadă, ci și de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, care le susține puternic toate procesele de rațiune și le îmbunătățește remarcabil comunicarea cu cei din jur. Vor avea parte de schimbări benefice și mici noroace inclusiv pe plan profesional, dar și în zona sentimentală, unde dialogul cu persoana iubită se va îmbunătăți remarcabil.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor fi mai puțin avantajați de acest tranzit în zona socializării, având în vedere că se petrece pe o casă a subconștientului, însă le va fi favorabil pentru dialog interior, pentru comunicarea cu sinele lor și pentru conștientizarea acelor aspecte profunde cu care nu mai rezonează, dar pe care le păstrează încă pe post de modele de viață. Aspectul este cu atât mai intens cu cât și Marte, planeta acțiunii, se află în tranzit prin zodia lor, pe casa personalității. Totodată, este favorizată introspecția cu întoarcere în trecut și nu este exclus să se reîntâlnească cu persoane cu care cândva au avut o relație.

Leu

Pentru nativii Leu, conjuncția Mercur-Soare le va fi foarte favorabilă pentru a lega noi cunoștințe, pentru a începe noi relații de prietenie bazate pe dialog solid și interese comune, mai ales că Soarele este întocmai guvernatoruol lor și-i favorizează puternic din acest punct de vedere. Relația cu cei din anturaj se va îmbunătăți remarcabil și sunt sfătuiți din toate punctele de vedere să pună la cale planuri de viitor cu curaj, deoarece acestea vor fi susținute de contextul astrologic. Vor avea idealuri înalte, însă vor fi raționale și aplicabile.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de conjuncția Mercur-Soare în sectorul socio-profesional. Acești nativi vor avea ocazia să se pună în evidență, să-și contureze o imagine bună, înțeleaptă, autentică, și, totodată, este posibil să aibă șanse de avansare în carieră pe care nu ar trebui să le rateze. Comunicarea cu colegii, superiorii, colaboratorii se va îmbunătăți și vor putea să-și pună în evidență calitățile oratorice.

Balanță

Nativii Balanță pot profita de conjuncția Soare-Mercur în Gemeni pentru a pune la cale sau chiar pentru a pleca într-o călătorie, într-o vacanță mult visată. Aceștia vor fi favorizați puternic în sectorul studiilor și poate ar trebui să dea dovadă de mai mult interes față de niște cursuri de dezvoltare persoanală sau profesională, care pe viitor chiar să le îmbunătățească veniturile. Nu este exclus să reia legătura cu o persoană din străinătate sau să primească vești edspre un proiect care se desfășoară dincolo de granițele țării. Pe de altă parte, este momentul să-și analizeze niște principii de viață, niște valori morale după care se ghidează și să înșăture acele convingeri care le inhibă evoluția.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi favorizați de conjuncția Soare-Mercur în sectorul moștenirilor, al banilor deținuți împreună cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri. Nativii vor avea parte de dialoguri constructive în acest sens, relația cu cei din jur se va îmbunătăți remarcabil și negocierile vor fi în favoarea lor. Comunicarea va fi punctul lor forte și sunt sfătuiți să se folosească din plin de acest aspect în toate acțiunile întreprinse. Nu este exclus să poarte dialoguri despre avere.

Săgetător

Unii dintre cei mai avantajați nativi ai acestui tranzit sunt Săgetătorii. Nativii vor reuși să-și îmbunătățească remarcabil comunicarea în cuplu, iar dialogul cu persoana iubită va fi unul contstructiv și lămuritor. De asemenea, la modul general, comunicarea cu membrii familiei va fi susținută. Pe de altă parte, în afaceri vor da dovadă de o capacitate de negociere remarcabilă, contextul astrologic favorizând puternic asocierile și semnarea de noi parteneriate profesionale.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de o perioadă în care starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil, iar nativii vor reuși să-și îndeplinească cu mai multă conștiinciozitate sarcinile de la locul de muncă. Posibile vești bune din zona profesională pot sosi acum, iar cei care-și caută un loc de muncă se vor putea angaja mai ușor. De asemenea, comunicarea cu colegii de muncă și superiorii va deveni mai bună și mai coerentă, mai rațională, iar nativii vor fi mai înțelegători.

Vărsător

Pentru Vărsători, conjuncția Mercur-Soare va influența în mod benefic casa iubirii, a copiilor și a activităților distractive. Acest aspect va aduce o mai bună comunicare cu persoana iubită, un dialog înțelept în rezolvarea problemelor în cuplu, dar și energia necesară pentru a se dedica mai mult activităților pe care le desfășoară împreună cu cei mici. Unii nativi vor reuși să restabilească relația cu copiii, în timp ce alții pot aduce în discuție posibilitatea de a deveni părinți. Sunt favorizate activitățile artistice și creative, mai ales cele care au legătură cu zona de comunicare, scriere, transmitere a informației.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de aspectul astrologic format între Soare și Mercur în sectorul locuinței și al familiei. Din acest punct de vedere, comunicarea cu membrii familiei se va îmbunătăți și nativii se pot împăca cu cei cu care au fost în conflicte până acum. Legat de casă, sunt favorizate tranzacțiile, investițiil, iar dacă doresc să vândă sau să cumpere, să închirieze un imobil sunt sfătuiți să negocieze cu încredere.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter